Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah rengi var mı bu telefonun şu an satılan?
  • Bu nereye kadar gitcek cok merak ediyorum g2 nin sarjı cok gider sanardım ben :)
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bu nereye kadar gitcek cok merak ediyorum g2 nin sarjı cok gider sanardım ben :)

Hocam %100 sarj ile toplam kaç saat ekran süresi aldiniz bu da önemli.Hani bazi telefonlar %30 dan sonra cok hizli şarj düşüşü yaşiyorlar o açidan soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• murat425 kullanıcısına yanıt
    İlk defa yüzde yüz sarj ettim gecen gün, dün sabah cektim sarjda su an yüzde 56, yani ancak aksama ya da yarın sabaha söyleyebilirim :)

• ÜSTAD ŞARJDA SON DURUM NEDİR SIKINTI YOK DEMİ
  • hakan3801 H kullanıcısına yanıt
    1 gün 3 saat 26 dakikadır kullanıyorum, sarj yüzde 44 su an.

• KULLANIMI RAHAT MI YENİ ÖZELLİK KEŞFETTİN Mİ
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Oyun kısmı değil de lolipop olayı beni durduruyor. Yoksa bu pil performansıyla bir dakika düşünmezdim. Fiyatı 750 de olsa güncelleme olmayacaksa almam abi. İşi bilenler 64 bit ve lolipop kambinasyonun g7'yi uçuracağını diyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

KULLANIMI RAHAT MI YENİ ÖZELLİK KEŞFETTİN Mİ

Dün bende sordum g7 kullanan sevgili arkadaşlara ama cevap alamadım.

Sorumu tekrarlayayım ; acaba yeni yazılımsal özellik olarak neler var? Mesela pop-up uygulamalar var mi?İnceleme videoları biraz kısıtlı. Sizler gibi kullanan dostlar biraz yardımcı olursa bu konuda mutlu olurum.

İyi forumlar dilerim...

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.4.4 ile çıkan ve 64 bit işlemciye sahip telefonun 5.0 almama gibi bir durumu söz konusu Olamaz, Ha 5.1 ya da 5.2 almaz ya da cok gec alır belki ama 5.0 almama dusuncesini kafanızdan atın.

Yazılımsal özellikle soranlara daha önceki sayfalarda paylasmıstım keşfetmeye devam ettikçe de bu sayfa altında belirtiyorum

• Son durum

• Hocam dur masrafa sokacaksın beni bak
  • İyi de hem ekranın açık kalma süresi yok, hemde çok kullanılan bir uygulama yok. Bu şekilde şarkı çok gitse bir anlam ifade eder mi?

• Buyrun. Ben ki neredeyse bütün akıllı cihazları kullanmış birisi bundan daha fazla sarjı giden cihaz görmedim diyorsam inanın hocam, inanmazsanız erdi beyin incelemesini bekleyebilirsiniz.

İnternette cok gezinirim bunun haricinde aktif bir sekılde whatsapp facebook ve Clash of clans.

Bu surec içersinde konum, mobil veri, eşleştirme, Wifi sürekli açık, ayriyetten 2 tane torrent den dizi indirdim

• En son da yüzde 5 e gelince bir ekran görüntüsü atarım

• Hocam kutudan cikan kulaklik kaliteli bisey mi kulaklik ses kalitesi nasil denediniz mi acaba bide erdi beyin inceleme videosu ne zaman gelir ?

• Şu telefon bi Turkcell e gelmedi gitti ya
  • ARKADASLAR HUAWEININ SERVISI NASIL

• Erdi abinin twitti "Yorulduk ama değdi. İnceleme yarın yayında :)" inceleme geliyor yarın hadi hayırlısı.

• Beyler telefon hizlial a eklenmiş.Ancak ürunun satişi başlamadi ibaresi var.Tahminimce 20 sinde lansmanin ardindan satişi başlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.