Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi fiyatı 999 lira olacak. Facebook sayfasına sormuştum lütfedip cevaplamışlar, operatörünüze danışın demişler. Sanırım bu da belirlenen fiyatın net 999 lira olduğu anlamına geliyor Huawei Türkiye de onayladığına göre.

Almak isteyen N11'in %10 indirimiyle alsın bana kalırsa, 980 liraydi, 882 liraya geliyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gayet tasarım olarak güzel bir cihaz arkadaşlarda cok beğendi 2 kişide yarın almaya gidelim dedi..
    ben,im dikkatimi ceken fotoğraf çekerken kapalı ortamda cok başarılı diyebilirim .ön kamerasıda cok başarılı
    kutu içinde bir adet arka tarafı kapatan sert plastikten kılıf çıkıyor
    servis olarak teleservis bakıyor.
    kulaklık normal kulaklık kulakiçi değil ama ses olayı gayet başarılı
    şimdilik bunlara göz atabildim
    merak edilen b,irsey varsa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım..
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Abi bak gaza getiriyorsun beni. diyo gir n11den hemen al.

• quote:

Orijinalden alıntı: eddl

Arkadaslar gayet tasarım olarak güzel bir cihaz arkadaşlarda cok beğendi 2 kişide yarın almaya gidelim dedi..
    ben,im dikkatimi ceken fotoğraf çekerken kapalı ortamda cok başarılı diyebilirim .ön kamerasıda cok başarılı

iyi günlerde kullanın inşallah :-) bi arkadaş forumda kamerası oldukca iyi demişti...özellikle ev içi çekimlerini merak ediyorum.aşırı kumlanma oluyormu.genelde benim yaramaz kızın resimlerini çekiyorum hatıra olsun diye.çok hareketli olduğu için deklanşör gecikmesi olan cihazlarda bulanık görüntü oluşuyor. cihazda bu anlamda memnun edermi sizce....örnek iç.mekan resim eklerseniz çok sevinirim :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 19 Kasım 2014; 21:49:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaslar gayet tasarım olarak güzel bir cihaz arkadaşlarda cok beğendi 2 kişide yarın almaya gidelim dedi..

İlk izlenim için sağolun.

Merak ettiğim şey (henüz yeni kullaniyorsunuz cihazi ama) pop-up uygulamalar var mi cihazda? Yani örnekle ; lg lerdeki Qslide ya da sony lerdeki small apps gibi ekranda yüzen uygulamalar var mı? Ya da yazılımsal olarak işte bu olmuş dediğiniz bir yenilik farkettiniz mi?

İyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 19 Kasım 2014; 21:53:56 >

• şu telefon çok iyi ama huaweinin 2.el sorunu var. Telefoncuya satamıyorsun. Çok kafamı karıştırıyor bu telefon şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 19 Kasım 2014; 22:03:07 >
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim sagolun:)
    hocam denklansör olayı parmağınızla ne kadar hızlı basarsanız okadar çekim yapıyor anında;)
    aşırı kumlanma yok hocam ben gayet başarılı buldum açık söylemek gerekirse..
    bende kendimce amatör fotoğraf çekiyorum nikon d5100 kullanıyorum bu telefon fotoğraf çekimi bana göre cok iyi geldi..
    inceleme fırsatı bulursanız bir yerde almadan önce sizde hak vereceksiniz.
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    dediğiniz uygulanma sekline rastlamadım ama
    kendi ara yüzünde ekran kapalıyken
    c harfi çizince camera
    m harfi çizince müzik
    e harfi çizince internet açılıyor(bunların yerine istediğiniz bir uygulamayı siz kendiniz atıyorsunuz)
    birde ekran kapalıyken çift tıklıyınca ektranın açılması var
  • quote:

dediğiniz uygulanma sekline rastlamadım ama
    kendi ara yüzünde ekran kapalıyken
    c harfi çizince camera
    m harfi çizince müzik
    e harfi çizince internet açılıyor(bunların yerine istediğiniz bir uygulamayı siz kendiniz atıyorsunuz)
    birde ekran kapalıyken çift tıklıyınca ektranın açılması var

Teşekkür ederim cevabınız için.

Bahsettiğiniz gibi yeni,güzel yazılımsal özellikleri keşfettiğiniz zaman bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim.

İyi forumlar dilerim…

• Alan arkadaslar icin bir kere daha yazayim. Animasyonlari kesinlikle 0.5 e indirin muthis bir hiz farki göreceksiniz ;)

Ek olarak korunan uygulamalardan WhatsApp twitter vs gibi uygulamalar haricindekileri kapatin. Sarja buyuk etkisi olacak ;)

• telefonda bildirim ledi bulunuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Alan arkadaslar icin bir kere daha yazayim. Animasyonlari kesinlikle 0.5 e indirin muthis bir hiz farki göreceksiniz ;)

Ek olarak korunan uygulamalardan WhatsApp twitter vs gibi uygulamalar haricindekileri kapatin. Sarja buyuk etkisi olacak ;)

aynen hocam o özellik çok iyi korunan uygulamalar ve ekran kapandığında hangi uygulamalar kapatılsın secenegi pile büyük katkısı var
    hocam bu telefonda radyo varmı ben göremedimde.yazılım kitapçığında radyodan bahsetmiş ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddl -- 19 Kasım 2014; 22:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk05

telefonda bildirim ledi bulunuyor mu ?

güzel soru ayrıca radyo işini bende merak ettim gerçekten teknik özelliklerde var yazıyor
  • merhaba arkadaşlar güzel telefon avea da biraz inceledim kasa kalitesi ve şıklık ön planda lakin açıp inceleyemedim.PlayMakers hocam sizde zenfone 6 ve g7 var özellikle z6 nın ekranı bana soluk ve mat gelmişti g7 nin ekranı z6 ya göre nasıl parlaklık,netlik ve renkleri vermesi açısından değerlendirisen sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Abi bak gaza getiriyorsun beni. diyo gir n11den hemen al.

Aynen gir hemen al
  • Radyo özelliği var. TRT ye bandroll parası vermemek için o özelliği kısıtlanmış olmalı. Zira P6 dada öyleydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk05

telefonda bildirim ledi bulunuyor mu ?

Var hocam

• apoykalips kullanıcısına yanıt
    G7 nin renkler cok daha canlı duruyor. Benim ekran kalitesi cok daha hosuma gitti, ilk aldıgım zaman zenfone 6 da ki beyazı sarıya yakın açması garip gelmişti ama şuan renk sıcaklıgından dolayı oldugunu anladım, dedigin gibi zenfone 6 sönük kalıyor ama bunda öyle birsey yok :)

• G7 de radyo için şu apk yi kurun. Eğer çalışır ise problem yok tamamdır. Ama çalışmazsa root olup ilgili kısıtlamaları kaldırmanız gerekecektir.http://www5.zippyshare.com/v/11554008/file.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

G7 nin renkler cok daha canlı duruyor. Benim ekran kalitesi cok daha hosuma gitti, ilk aldıgım zaman zenfone 6 da ki beyazı sarıya yakın açması garip gelmişti ama şuan renk sıcaklıgından dolayı oldugunu anladım, dedigin gibi zenfone 6 sönük kalıyor ama bunda öyle birsey yok :)

teşekkürler cevap için z6 ekran cansız diye almıyordum diğer özellikler iyi idi fakat sanırım g7 hem ekran hem kamera z6 dan önde note 3 ten sonra ekranı sizi üzmedi ise güzeldir hocam :) bu arada n11 chip para kampanyası yapsada çek varken alsak g7 yi iyi olurdu...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.