Bildirim
Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
G700 ve G7 farklı modeller -
Pardon. mobildeyim. Yanlış görmüşüm.
Kusura bakmayın. Özür dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 13 Kasım 2014; 19:50:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o cihaz G700, bahsettiğimiz cihaz ise G7. İkisi farklı cihazlar. G7'nin sayfası şu:http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/huawei-g7
750 çok güzel fiyat olurdu, cihaz f/p olarak çok öne çıkardı. Ancak zor gibi. Açıkçası benim tahminim 900 lira. -
Fiyat 949 olacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 14 Kasım 2014; 20:18:16 >
Mx4 ve G7 bakalım fiyatları nasıl olucak görücez.
Tercihimi fiyat belirleyecek
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=187445409
Sizin linke tıklayınca ana sayfaya atıyor hocam, şu linkten bakabilir herkes:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-huawei-ascend-g7-distributor-garantili-187445409/detay
950 lirayı beğenmedim ama ihtimali yüksek gibi duruyor. -
Bu adam nasıl satıyor acaba bu ürünü bir de kapalı Kutu mu acaba
Bilemedim, cihazların dağıtımına başlamışlar belli ki. Ayın 20'sinde lansmanla beraber direk satış başlar o zaman.
950 lira olmadı ama, rakibi çok, hayırlısı bakalım. -
Ekran 5 olsa alabilirdim 5.5 gerek yok alana hayirli olsun
1000 Tl alti dedigine gore ya 949 yada 899 olacak ki o fiyatlari ben bu cihaza vermem. Bu cihaz icin max. 800 olursa f/p olabilirdi o da olmadi neyse artik meizu takibe devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Taha0194
Mx4 ve G7 bakalım fiyatları nasıl olucak görücez.
Tercihimi fiyat belirleyecek
749 TL BENİM İÇİN SINIR MESUT ÇEVİKin Duyumlarına Güvenerek MX4'Ü beklemeye karar verdim MX4 1000tl gibi olursa G7 750'ye de satamaz -
750'ye çok güzel satardı ancak 950 biraz zor. Rakibi çok olacak aynı fiyat segmentinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
750'ye çok güzel satardı ancak 950 biraz zor. Rakibi çok olacak aynı fiyat segmentinde.
G2 alınır hocam o paralara illa 5.5 inc olsun diye düşünülse Note 3 neo alınır 999tlye satılıyor artık GG de satmaz 950 bence ya bi çıksa da inceleme fırsatı bulsak ama en çok MX4dü merak etmeye başladım Mesut hocanın incelemeden sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faya85 -- 14 Kasım 2014; 0:45:18 > -
S4 de alınabilir daha ucuza bile gelir çek puan vs. ile. Bu yüzden diyorum rakibi çok diye.
Ama 750 olsa çok iyi satardı zira o fiyat segmentinde boşluk var, Zenfone harici o civarda eli yüzü düzgün cihaz pek yok.
MX4',ü ben de merak ediyorum, gecikmezler inşallah.
S4 nedir allah aşkına.
Bu arada lansmanın ardından satıs hemen baslayacakmış
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
S4 nedir allah aşkına.
Bu arada lansmanın ardından satıs hemen baslayacakmış
Evet ben de şimdi gördüm. Lansmanla beraber başlıyor diyebiliriz sanırım.
S4 fiyatıyla alınası cihaz hocam her ne kadar Note serisi dışında Samsung sevmesem de. Ayrıca marka algısı durumu var. Aynı fiyat olunca insanlar S4'e yönelecektir. Daha ucuza bile gelebiliyor S4.
Aynen hocam marka algısı yüksek bilmediği bir marka alıcağına s4 alır. Huaweiyi bilen ve kullanan alır dicem ama fiyat olmamış. güncelleme ve servis rezaletini de eklersek kime satıcak o da meçhul Rekabetçi bir fiyatla girmesi lazımdı.
Ben kafaya koydum cihaz cıktıgı gibi satın alcam, aldıgım zaman hali hazırda kullandığım zenfone 6 ve kız arkadasımın htc one cihazıyla cesitli karşılaştırma testleri yapıp sizleri bilgilendiririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X