Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

cmengn:

Supermis :)

yani çok fazla fanı olma 1000 tl etmez bence Y550'Yi bekleyelim bakalım gelcek mi honor gibi olmasın da

Dostum hicbir markanin fani olmam ben. Hele de cebimden para cikacaksa hic olmam. Eline almadigin bi cihazla ilgili yorum yapiyosun hemde sadece islemci uzerinden :))sana gore fiyat fazlaysa almazsin olur biter. Son bir senedir butun ureticiler 720p ye snapdragon 400 koydu onlar bilmiyodu da sen mi biliyorsun yani bunu? Ek olarak 410 daha da gelistirildi qualcommun sitesinden inceleyebilirsin. Bi arkadas yazmis erdi ozuag inceleyecekmis bi de ondan dinlersin o zaman cihazi. Son olarak burasi bilgi paylasma platformu eger elinde ispatli bi sekilde veri yoksa teorik olarak konusmak hic biseye cozum olmaz. Artik y550 mi alirsin desire 820 mi alirsin ne alirsan hayirli olsun simdiden. İyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturaya ek (250 mb 24 ay) ne kadar olur sizce ?
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    Hocam s4 ü ilk cıktıgı gün aldıgım gibi aynı sekılde lumia 920 yi de ilk cıktıgı gün almıştım hatta ana konunun basına bakarsan bırcok mesajımı görebilirsin. Güzel bir işletim sistemi ama çok açığı var, ve Marketi halen rezalet durumda.

En iyi hangisiydi kesin birsey diyemem ama en cok keyif aldığım optimus g proydu. O ara cift hatlı cihaz ihtiyacım sebebiyle mecburen satıp moto g almıştım.

• Geçen gün Turkcell fuarında inceledik, real racing 3 oynadm oyunda hiç takılma olmuyor. Bende p7 var, onda takılma oluyor ve az da olsa ısınıyordu. G7 şarjda olmasına rağmen ısınmadı pek. Bi dahaki telefonum G7 olur mu bilmiyorum ama fiyat tetiklerse P7'yi satar G7'ye geçerim.

bugün avea bayisine sordum cihaz bize de geldi, yakında satacağız dedi ama fiyatı bilmiyoruz dediler
  • Antutu skoru 20bin civarında kalmış. Ne kadar Android 5 güncellemesiyle 64bit mimarisi sayesinde performans kazanırsa kazansın bu telefonun bulunduğu segment değişmeyecektir. Bu segmente göre de 900-1000 TL fiyatlarını hak etmiyor. Snapdragon 410 vb. bir çok chipseti önümüzde ki aylarda Moto G klasmanında 600 TL civarında ki telefonlarda göreceğimize inanıyorum.
  • telefonu sabırsızlıkla bekliyoruz ama fiyat afaki olursa türkiyede hayal kırıklığı yaratır.
    bence aralığı 900-800 arası olursa çok güzel olur diğer türlü alternatifi çok olur
    telefonu kullanan arkadaşlara sesleniyorum özellikle cmengn arkadaşa telefondan memnun musun?
    normal günlük kullanım için ideal mı iş görür mü 2 aydır bu telefonu bekliyorum.

bu olmazsa htc 610 alacam o nasıl bir telefon yada ne önerirsiniz
  • kasa tasarımı harika ama performans konusunda kafamda şüpheler var gerçi orta segment olduğundan bir sd800 performansı beklemek yanlış.64 bit direk performansla değil daha büyük bellek adreslemekle alakalı ben iphone 5sten beri kullanıyorum 64 biti o yüzden acayip süper performanslı olacak demeyin 64bit cpular için boşuna.işlemci üreten firmaların geleceğe yatırımı sadece 64 bit.şu an geçiş süreci.
    bende radara almıştım g7'yi (ve mi4'ü) ama honor 6'yı görüp test ettikten sonra kafamda iphone 6 ve honor 6 harici başka telefonlar silinip gitti.
    yinede g7 bence kullanıcısını memnun edecek bir telefon sonuçta ağır oyunlar falan oynamayacak bunu alanlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

telefonu sabırsızlıkla bekliyoruz ama fiyat afaki olursa türkiyede hayal kırıklığı yaratır.
    bence aralığı 900-800 arası olursa çok güzel olur diğer türlü alternatifi çok olur
    telefonu kullanan arkadaşlara sesleniyorum özellikle cmengn arkadaşa telefondan memnun musun?
    normal günlük kullanım için ideal mı iş görür mü 2 aydır bu telefonu bekliyorum.

bu olmazsa htc 610 alacam o nasıl bir telefon yada ne önerirsiniz

Htc 610 dan tabikide iyi bir cihaz. Eger bi telefona 1000 tl den fazla vernek istemiyorsan piyasada bundan iyisi su an icin zor gibi. Eger android 5 de verilirse 2 yil guncel kullanirsin bu cihazi. Ama yine de eline al incele. Ben kullanirken goren herkes tasarima inceligine ve performansina hayran olmustu. Ben telefonu cok yogun kullanirim dokuman hazirlmak haricinde her isimi telefonla hallederim. Bana bile fazlasiyla yettiyse normal kullanimda sikinti cikarmaz saniyorum. Fiyat 800-900 arasi zor bence. Avrupa fiyati yanilmiyosam 300 euro. Turkiyedeki ozel tuketim vergisini de dusununce fiyat artacaktir. Sormak istedigin spesifik bisey varsa cevaplamaya calisirim fakat onceki sayfalarda almak isteyenler yararlansin diye uzunca bi inceleme yazisi yazmistim onu okumadiysan bi goz at hocam.

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    Ben cihaz elimdeyken real racing 3 ve dead trigger 2 yi epey denedim hocam. Frame atlamasi takilma donma yasamadim. İslemci frekansi dusuk oldugundan isinma da cok dusuk seviyeydi. Sonucta bunlara para veriyosunuz arkadaslar herkes urunu gitsin denesin gorsun oyke alsin. Ama eger bu cihazin degeri bilinirse discovery nin zamaninda yaptigindan cok daha buyuk etki yapar kanisindayim.

• üstad sürekli internette gzmem face twitter mail başka bir şey olmaz internette. Diğer tüm yazılarını okudum telefon hakkında olumlu şeyler yazmışsın benim duyduğum kadarıyla 300euro yurtdışı satışı ama türkiyede ozel tuketim vergisini yansıtmayacaklar mış daha düşük fiyatla satacaklarını tahmin ediyorum 850tl olailir fiyatı özellikleri çok güzel telefonun. Hayran kaldım umarım beni yanıltmazlar

bu olmazsa kesin htc610 alcam biraz buna bakarak kalın ama sağlam telefon.

cevap için tşekkür ederim
  • hafiza karti yeri yokmus

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

hafiza karti yeri yokmus

O cift simli versiyon hocam. Turkiyedekinde var

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    hocam zaten gm,casper nere bu telefon nere.bende artık p6'yı değiştireceğim honor 6 olmasaydı kesin bunu alırdım (yada p8'i bekleyeceğim).orta segment için iyi bir seçenek g7.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engincaglayan -- 15 Kasım 2014; 10:52:53 >
  • hocam yalnız lg g3 beat avrupa satışı 350 euro Türkiye de 999 tl den giriş yaptı ben taş çatlasın fiyatı 899 tl olacak diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorMostPopuler

hocam yalnız lg g3 beat avrupa satışı 350 euro Türkiye de 999 tl den giriş yaptı ben taş çatlasın fiyatı 899 tl olacak diyorum

İnsallah oyle olur hocam. Ben orta ust segmentte bu cihazi herkesin kullanmasini isterim. Sonucta basarili bi cihaz ve ne kadar uygun olursa son kullanici icin o kadar iyi.

Edit:simdi g3 beat e baktim da ne akla hizmet o cihaza 999 tl istiyo lg anlamadim. O cihaz orta segment fln degil bildigin alt segment olmus tasarim haricinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 15 Kasım 2014; 14:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

hafiza karti yeri yokmus

O cift simli versiyon hocam. Turkiyedekinde var

Aa iyi ozaman aliexpress gibi sitelerde baktim bulamadim neyse ayin 20 sine az kaldi

Ayriyetten mx4 ile aradaki fiyat farki az olursa mx 4 alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen.sinan35 -- 15 Kasım 2014; 17:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Turkcell de 749 TL gözüküyor???

Nerede öyle gözüküyor hocam? Turkcell'in sitesinde fiyat gözükmüyor, "çok yakında" ibaresi var. Ekran görüntüsünü veya linkini atabilir misiniz?

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-silver-distributor-P35950525

2 liralık bir şeyle 1000 liraya tamamlanırsa 100 lira indirimle 900 liraya gelir.ama alınırmı bilemem

EDİT:sizde zaten n11 den linkini yazmışınız.görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 15 Kasım 2014; 18:19:58 >

• Bu gün. İtibariyle esime hediye amaçlı telefonu aldım (asusun zen 6 si ile kisa bir kararsizliktan sonra )
    İlk. İzlenimlerimi paylasayim ekran parlaklığı ve tepki süresi. Gayet güzel. Malzeme kalitesi. Tatmin edici seviyede fotoğraf Çekimleri gayet iyi isinma yok ilk açtığımızda %52 şarj. Vardı yaklaşık 1 saattir internet kullanımı ayrica kamera denemeleri hala sarj %40'larda simdilik güzel 1gbtan fazla bos ram var tek sikinti oldukça sade bir menüsü. Var

• gigabit78 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Nereden ne kadara aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

Bu gün. İtibariyle esime hediye amaçlı telefonu aldım (asusun zen 6 si ile kisa bir kararsizliktan sonra )
    İlk. İzlenimlerimi paylasayim ekran parlaklığı ve tepki süresi. Gayet güzel. Malzeme kalitesi. Tatmin edici seviyede fotoğraf Çekimleri gayet iyi isinma yok ilk açtığımızda %52 şarj. Vardı yaklaşık 1 saattir internet kullanımı ayrica kamera denemeleri hala sarj %40'larda simdilik güzel 1gbtan fazla bos ram var tek sikinti oldukça sade bir menüsü. Var

Cidden hocam nerden aldınız?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.