Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Olsun hocam beyazda güzel, bayagidir bekliyordum artık Bugun bulursam alırım bulamazsam n11 den alcam :)

Senin gibi bilen insanlarin almasi guzel hocam. Benim inceleme yazimin uzerine bi tane de sen patlatirsin :)

Sagolun hocam objektif bir değerlendirme yapcam, ekstra olarak zenfone 6 Ve htc one ile karşılaştırcam bircok yönden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcelden alan varmı zira Turkcell kendi uygulamalarını ve açılış logosunu değiştirmekteydi. Huawei cihazlara G700 de olduğu gibi bunada o saçma uygulamalarını yüklemiş mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Turkcelden alan varmı zira Turkcell kendi uygulamalarını ve açılış logosunu değiştirmekteydi. Huawei cihazlara G700 de olduğu gibi bunada o saçma uygulamalarını yüklemiş mi acaba

Hocam ben bunu tanidiklara bi sordurup burdaki herkesi bilgilendiririm

• 1000 liranın baya altında olmuş 999 TL
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    Iyi olur hocam fiyat aynı ise Avea veya vodafondan almak daha mantıklı

• quote:

Hocam sizi cok rahatsız ettim kusura bakmayın da 2 liralık bir elektronik ürün bulamadım, marketten kola alıp 1000 e Tamamlayayım dedim onda da indirim cıkmadı maalesef

üstadım 2 liralık ürünü elektronik katagorosinden seçiniz

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-silver-distributor-P35950525

12 adet alttaki üründen sepete atınız 8 adet olmuyor 12 adet deneyin 3 liralık yani

http://www.n11.com/altin-rengi-f-konnektor-1-kalite-en-ucuz-fiyata-P17330651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Kasım 2014; 14:59:18 >

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Sonradan onu da yaptım 2 liralık bi kılıf ekledim elektronik kategorisinden 1000 oldu miktar yine düşmedi ilginc :)

Edit : sanırım mobil uygulamadan olmuyor müsait zamanda pcden deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 17 Kasım 2014; 15:00:06 >
  • quote:

Hocam sizi cok rahatsız ettim kusura bakmayın da 2 liralık bir elektronik ürün bulamadım, marketten kola alıp 1000 e Tamamlayayım dedim onda da indirim cıkmadı maalesef

Hocam yok mu 5 10 liraya kulaklık falan ekle gitsin illa 2 liralık mı lazım

• quote:

Sonradan onu da yaptım 2 liralık bi kılıf ekledim elektronik kategorisinden 1000 oldu miktar yine düşmedi ilginc :)

Edit : sanırım mobil uygulamadan olmuyor müsait zamanda pcden deneyeceğim

üstadım tam 1000 lira yapma 1001-1002 lira falan olsunörneğin 12 adet bu üründen at sepete olacak bi-iznillah

http://www.n11.com/altin-rengi-f-konnektor-1-kalite-en-ucuz-fiyata-P17330651

mobilden olmuyor
    fakat pc den deneyince oluyor

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Kasım 2014; 15:16:01 >

• quote:

Son haber turkcelle ozel yazilim varmis ama uygulamalar fln silinebiliyormus. Sadece acilis ekranini değiştiremiyosunuz. Onun icinde huawei sitesinde diger yazılımı paylasaCakmis onu kurabilirsiniZ :)

• quote:

quote:

Son haber turkcelle ozel yazilim varmis ama uygulamalar fln silinebiliyormus. Sadece acilis ekranini değiştiremiyosunuz. Onun icinde huawei sitesinde diger yazılımı paylasaCakmis onu kurabilirsiniZ :)

Bilgi için teşekkürler hocam.
    Market veya başka operatörden almak daha mantıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

Turkcell 999 lira değer biçmiş telefona. Peşin alamayanlar için tek çare tarifeye ek sanırsam. Aslında güzel zira lg g2 mini xperia m2 g3 beat gibi 1 gb Ramli ve sd400 işlemcili telefonlar da 999 lira. Ben de alabilirim bu telefonu ama güncelleme konusu aklımı karıştırıyor. Huawei nasıl acaba bu konuda?

Bu cihaz 64 bite hazir olduğu icin android 5 alacaktir hocam.

quote:

cmengn Bu cihaz 64 bite hazir olduğu icin demiş Çalışanı değilse bence fanı dediğim arkadaş ve bize de kızdı buyüzden canı sağolsun da böyle bir bilgi nedir arkadaş ya
    64 bite hazır nedir acaba 64bit işlemcili diye düzeltmek istemiyorum üzerime vazife olmadan

quote:

Konuyu açan Lepanto --> Düzeltme: Fiyat yorumumu yazdığım zamana göre şartlar değişti. LG G2'nin fiyatı daha da düştü, Galaxy S4 çok alınası fiyatlara indi. Bu durumda G7'nin fiyatının cidden uygun olması gerekli, yoksa pek satış başarısı elde edeceğini sanmıyorum.

quote:

PlayMakers --> Sagolun hocam objektif bir değerlendirme yapcam, ekstra olarak zenfone 6 Ve htc one ile karşılaştırcam bircok yönden :)

Lepanto hocam gibi Benim için 999tl fiyat etiletinden sonra Bu cihazda bitmiştir 849tl civarı alınabiltesini düşünüyordum Elimdeki huawei Çıkardıkdan sonra ...
    playmakers hocam keşke htc one yerine ONEPLUS ONE ile yada MX4 ile karşılarştırma fırsatı bulsa ...
    cmengn hocam Huawei resmi facebook sayfası lolipop için bi çalışma yok diyor hatta P7 2 AYDIR Satışda onun için bile yok
    G610 çok sağlam güzel bir telefon evet biraz büyük ama S3 mini vsye değişmem yalnız hafif bir yazılım düzeltmesi harici hiç bir güncelleme
    Huawei cihazlara gelmiyor nedense hala 4.2.2 de cihazım da FACEBOOK sayfasınada soruyoruz Böyle bir çalışma yok diyor hep Yanlış yapıyorlar
    Benzerini LG ypıyordu şimdi düzeltti adamlar 2.3.3 sürümlü cihaza 4.1.2 verdiler Millet ne oluyoruz dedi Bu akımı ilk başlatan s2 dir ki O zaman ki performans artışı muazamdı ! 64 BİT İŞLEMCİ ÖNEMLİDİR evet ama GÜNCELLEME BİZİM İÇİN ÇOK DAHA ÖNEMLİ fiyat dengesi önemli EVET GALATASARAYA sponsor OLARAK ÇİN malı sınıfından MARKA ve Bilinirliğe adım atan HUAWEİ ki arkadaşlarm bu neymiş çin malı mı derken güzel telefonmuş Galatasarayın sponsoru değil mi bu telefon Avrupada çok varmış bize gelmiyormuş yorumlarını duymak Bir kullanan olarak insanı mutlu etmiyor değil ama yaklaşık 1 yıldır kullanan biri olarak HUAWEİ ALIYORSANIZ GÜNCELLEMEYİ BİRAZCIK UNUTUN GELİRSE SÜPRİZ OLSUN MX4 DE DE durum bu olacak Çinliler güncelleme SEVMİYOR satmayı seviyor AKLINIZIN BİR KÖŞESİNDE BULUNSUN DER VE GİDERİM

• quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler hocam.
    Market veya başka operatörden almak daha mantıklı

onemli degil hocam her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 16 Kasım 2014; 16:34:08 >
  • Cihazı şimdi aveadan pesin 999 a aldım incelemeler eve gidince :)

• Hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın. Merak ettiğim bir cihaz incelemenizi bekliyorum...

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın :) Merak ettiğim bir cihaz yorumlarınızı bekliyorum :)
  • quote:

Cihazı şimdi aveadan pesin 999 a aldım incelemeler eve gidince :)

Merakla bekliyoruz hocam incelemeni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun , iyi günlerde güle güle kullanın.
  • Arkadaşlar kısa bir ön inceleme yapiyim bekleyenler için,

Cihaz şu ana kadar kullandığım cihazlar arasından en şık olanı, gercekten malzeme kalitesi harika.

Kutusundan koruyucu bir kılıf çıkması güzel düşünülmüş.

Cihaz Son derece akıcı, hızlı bir cihaz.

Arayüz Son derece şık ve sade olmuş.

Arka kamerası zenfone 6 dan da, htc one dan da cok daha kaliteli resimler çekiyor.

Ön kamera hakkında yorum yapmaya gerek dahi yok kusursuz.

Uygulama ve oyun incelemeri sonra yapcam.

Batarya hakkında kısa bir yorum yapmak istiyorum, muhtemelen şu ana kadar kullandığım en uzun süre pil performansı veren cihaz olacak, yüzde adeta düşmüyor :) net verileri 1 2 gün sonra verebilirim.

Gelelim ilk bakışta negatif yönlerine.

İnternette, örnek olarak donanımhaber sitesini hem g7 de hem zenfone 6 da hemde htc one da açtım. G7 bildigin sarıya kaçıyor ekran olarak. Yani beyazı sarı olarak veriyor diger cihazlara göre.

Bu yine pek önemli degıl ama klavyede mesaj yazarken harflerin cok yavas ve bazen arkadan gelmesi biraz sinirimi bozdu açıkcası. SwiftKey kullanıyorum ve bu sorunu hıcbır eski cihazımda yaşamadım, bu yavaşlama hızlı yazmamı da engelliyor umarım çözülür.

Şimdilik bu kadar :)

• Sağolun incelemeniz için.. peki diğer cihazlarınızla karşılaştırdığınızda ekran parlaklığı olarak nasıl? Yeterli mi yoksa çok iyi diyebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.