Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HUAWEI ASCEND MATE 7 NASILDIR SIZDE EKRANI BUYUK OLMASI ONEMLI DEGIL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

HUAWEI ASCEND MATE 7 NASILDIR SIZDE EKRANI BUYUK OLMASI ONEMLI DEGIL

quote:

Orijinalden alıntı: SeniorMostPopuler

hocam yalnız lg g3 beat avrupa satışı 350 euro Türkiye de 999 tl den giriş yaptı ben taş çatlasın fiyatı 899 tl olacak diyorum
    BENCE 799tl olmalı o hesapdan :D

Yurt dışı fiyatları uçuk ama süper bir cihaz G7 ile sadece malzeme kıyası yapılabilir fiyatları ne olur bilemem arkadaşın dediği gibi LG nin yaptığı şekilde bi sübvanse edilebilrse ÇOK iyi olur Mate 7 SATAR
  • Turkcell 999 lira değer biçmiş telefona. Peşin alamayanlar için tek çare tarifeye ek sanırsam. Aslında güzel zira lg g2 mini xperia m2 g3 beat gibi 1 gb Ramli ve sd400 işlemcili telefonlar da 999 lira. Ben de alabilirim bu telefonu ama güncelleme konusu aklımı karıştırıyor. Huawei nasıl acaba bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

Turkcell 999 lira değer biçmiş telefona. Peşin alamayanlar için tek çare tarifeye ek sanırsam. Aslında güzel zira lg g2 mini xperia m2 g3 beat gibi 1 gb Ramli ve sd400 işlemcili telefonlar da 999 lira. Ben de alabilirim bu telefonu ama güncelleme konusu aklımı karıştırıyor. Huawei nasıl acaba bu konuda?

Bu cihaz 64 bite hazir olduğu icin android 5 alacaktir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

HUAWEI ASCEND MATE 7 NASILDIR SIZDE EKRANI BUYUK OLMASI ONEMLI DEGIL

quote:

Orijinalden alıntı: SeniorMostPopuler

hocam yalnız lg g3 beat avrupa satışı 350 euro Türkiye de 999 tl den giriş yaptı ben taş çatlasın fiyatı 899 tl olacak diyorum
    BENCE 799tl olmalı o hesapdan :D

Yurt dışı fiyatları uçuk ama süper bir cihaz G7 ile sadece malzeme kıyası yapılabilir fiyatları ne olur bilemem arkadaşın dediği gibi LG nin yaptığı şekilde bi sübvanse edilebilrse ÇOK iyi olur Mate 7 SATAR

o degilde ben nerde tasiyacam bunu onu dusuyorum bea :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

Turkcell 999 lira değer biçmiş telefona. Peşin alamayanlar için tek çare tarifeye ek sanırsam. Aslında güzel zira lg g2 mini xperia m2 g3 beat gibi 1 gb Ramli ve sd400 işlemcili telefonlar da 999 lira. Ben de alabilirim bu telefonu ama güncelleme konusu aklımı karıştırıyor. Huawei nasıl acaba bu konuda?

1000 lira altı cidden fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

Bu gün. İtibariyle esime hediye amaçlı telefonu aldım (asusun zen 6 si ile kisa bir kararsizliktan sonra )
    İlk. İzlenimlerimi paylasayim ekran parlaklığı ve tepki süresi. Gayet güzel. Malzeme kalitesi. Tatmin edici seviyede fotoğraf Çekimleri gayet iyi isinma yok ilk açtığımızda %52 şarj. Vardı yaklaşık 1 saattir internet kullanımı ayrica kamera denemeleri hala sarj %40'larda simdilik güzel 1gbtan fazla bos ram var tek sikinti oldukça sade bir menüsü. Var

Cidden hocam nerden aldınız?

Aveadan 1128 e geldi 24 ay tarifeye ek
    Eşimin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak telefon kamera guzel internet akıcı şişme yok ahize sesi güzel ısınma problemi yok kutusundan kilifta çıktı. Hemen kılıf bulamam cizilir diye düşünüyordum oda haloldu öyle çok güzel değil ama yeterli
    Bu telefonu secmemdeki en önemli unsurların. Başında 64 bit oluşu ve yeni çıktığı. İçin güncelleme sikintisi yaşamayacak oluşu her ust düzey telefondan bir ozelik almış htc kasalara benziyor kaliteli malzemeler kullanıldığı konusunda aklınızda şüphe bırakmıyor lg2 kullanıyorum sahsen gerçi ikisini kiyaslamayi düşünmek biraz tuhaflik olur ama yakin bir performans sunduğunu gonul rahatlığıyla söyleyebilirim gerçi daha esaslı oyun kurmadim ama 720p işlemcisi ve o batarya ile bir g2 suresi verecek gibi duruyor şimdilik

• Aveada çok büyük ihtimalle 999 liraya satacak LG g3 beat ile aynı olacak tarife ücretlendirmeleride.
    Kaynak;
    http://www.avea.com.tr/web/~/media/Files/BireyselTaahhutnameler/14-11-2014/B1B-SECHERSEYDAHIL14112014.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 16 Kasım 2014; 13:04:46 >
  • gigabit78 kullanıcısına yanıt
    Peşin olarak satıyorlar mı acaba bugun ona göre gidiyim avea ya

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Turkcell de 749 TL gözüküyor???

Nerede öyle gözüküyor hocam? Turkcell'in sitesinde fiyat gözükmüyor, "çok yakında" ibaresi var. Ekran görüntüsünü veya linkini atabilir misiniz?

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-silver-distributor-P35950525

2 liralık bir şeyle 1000 liraya tamamlanırsa 100 lira indirimle 900 liraya gelir.ama alınırmı bilemem

EDİT:sizde zaten n11 den linkini yazmışınız.görmemişim

Hocam 1000 üzerine 100 tl indirim ile ilgili birsey göremedim link verebilirmisiniz?

Fiyat 999 olacak artık kesinleşti böyle bir indirim varsa n11 den aliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Turkcell de 749 TL gözüküyor???

Nerede öyle gözüküyor hocam? Turkcell'in sitesinde fiyat gözükmüyor, "çok yakında" ibaresi var. Ekran görüntüsünü veya linkini atabilir misiniz?

http://www.n11.com/huawei-ascend-g7-silver-distributor-P35950525

2 liralık bir şeyle 1000 liraya tamamlanırsa 100 lira indirimle 900 liraya gelir.ama alınırmı bilemem

EDİT:sizde zaten n11 den linkini yazmışınız.görmemişim

Hocam 1000 üzerine 100 tl indirim ile ilgili birsey göremedim link verebilirmisiniz?

Fiyat 999 olacak artık kesinleşti böyle bir indirim varsa n11 den aliyim

buyur hocam anasayfada var

http://www.n11.com/kampanyalar/elektronik-otomobil-indirim-kampanyasi?icid=200501_b_elektronik-otomobil-indirim-kampanyasi

HOCAM 2 liralık bir ürün ekleyin .siparişin akebinde hemen iptal edin.unutmayın :)))

100 lira otomatik düştüğü için 11lira paypal kuponuda kullanabilirsiniz.avantajix ise ay sonuna kadar durdurulmuş malesef n11.com için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Kasım 2014; 13:45:33 >

• quote:

Hocam lansmandan once satmayabilirler

• 1000 lira hiç makul değil. MX4 ile fiyat farkları pek olmayacak gibi. Durum böyle olursa G7'yi tercih etmek için hiçbir sebep olmaz.

• Ek olarak bu n11 olayi baya iyiymiş anneme ve babama alma zamani geldi gakiba :)

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam bugun bi avea turkcell bayilerine bakcam, olmadı aksam n11 den alırım :)

Cihazın internet sitesinde siyah olan ve arkası gold olan var sanırım o model Türkiye'ye gelmeyecek en cok hosuma giden oydu :)

• quote:

Peşin satış var diğer Modellerde bundada vardır. Ama pesin alacaksan bekle yakinda kart kampanyası. Vs daha ucuza mal edebilirsin online satış yapan yerlerden

• quote:

Sagolun hocam bugun bi avea turkcell bayilerine bakcam, olmadı aksam n11 den alırım :)

Cihazın internet sitesinde siyah olan ve arkası gold olan var sanırım o model Türkiye'ye gelmeyecek en cok hosuma giden oydu :)

Duyduguma gore ilk ay sadece beyazi olacakti turkiyede sor hocam kesin

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi cok rahatsız ettim kusura bakmayın da 2 liralık bir elektronik ürün bulamadım, marketten kola alıp 1000 e Tamamlayayım dedim onda da indirim cıkmadı maalesef

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam beyazda güzel, bayagidir bekliyordum artık Bugun bulursam alırım bulamazsam n11 den alcam :)

• quote:

Olsun hocam beyazda güzel, bayagidir bekliyordum artık Bugun bulursam alırım bulamazsam n11 den alcam :)

Senin gibi bilen insanlarin almasi guzel hocam. Benim inceleme yazimin uzerine bi tane de sen patlatirsin :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.