Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

Sağolun incelemeniz için.. peki diğer cihazlarınızla karşılaştırdığınızda ekran parlaklığı olarak nasıl? Yeterli mi yoksa çok iyi diyebilir misiniz?

Ben kullanirken s4 te goremedigim yerlerde g7 nin parlaklik yuzde 75 civarindayken parlama olmadan gorebiliyodum. Bi de sen @playMakers incele hocam gunesisiginda fln bakalim senin dusuncen ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 16 Kasım 2014; 19:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Bazı yabancı sitelerdeki incelemelerde ekran çözünürlüğünün düşük olduğu söyleniyordu. Peki sizce nasıl? Yani ekranda canlılık, renkler yeterince iyi mi?

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Sağolun incelemeniz için.. peki diğer cihazlarınızla karşılaştırdığınızda ekran parlaklığı olarak nasıl? Yeterli mi yoksa çok iyi diyebilir misiniz?

Ben kullanirken s4 te goremedigim yerlerde g7 nin parlaklik yuzde 75 civarindayken parlama olmadan gorebiliyodum. Bi de sen @playMakers incele hocam gunesisiginda fln bakalim senin dusuncen ne olacak.

Parlaklık Son derece iyi ondan yana bir sıkıntım yok, sadece beyazlar bira sarıya kaçıyor.

Hocam sizde de klavye hafif Şişme yapıyor mu? Orjinal klavye denemedim açıkcası hep SwiftKey kullanırım. Yalnız bu mesajı yazarken daha hızlandı ilginc bir sekılde :)

Dedigim gibi telefonu alalı daha 3 saat oldu bu yorumların hepsi degisebilir ben bekleyenler için kısa bir ön inceleme yapiyim dedim detaylı inceleme ve karşılaştırmaları bir kac gün sonra yaparım.

Ama telefonun şıklığı, malzeme kalitesi ve Bataryası beni şimdiden cok etkiledi diyebilirim :)

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Vallw hocam ben bu tarz cihazlarda 1080p yi gereksiz buluyorum. 720p gayet yeterli sonucta telefon bunlar. Cozunurluk arttikca yuksek cozunurlu oyunlarda sikinti oluyo batarya sureleri de kisaliyo. Zaten 300 ppi civarında yanlis hatırlamıyorsam özet olarak hic sikinti yaratmiyo

• Peki ekrandaki sarılık için asuslardaki gibi renk sıcaklığı ayarı yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Parlaklık Son derece iyi ondan yana bir sıkıntım yok, sadece beyazlar bira sarıya kaçıyor.

Hocam sizde de klavye hafif Şişme yapıyor mu? Orjinal klavye denemedim açıkcası hep SwiftKey kullanırım. Yalnız bu mesajı yazarken daha hızlandı ilginc bir sekılde :)

Dedigim gibi telefonu alalı daha 3 saat oldu bu yorumların hepsi degisebilir ben bekleyenler için kısa bir ön inceleme yapiyim dedim detaylı inceleme ve karşılaştırmaları bir kac gün sonra yaparım.

Ama telefonun şıklığı, malzeme kalitesi ve Bataryası beni şimdiden cok etkiledi diyebilirim :)

Hocam swiftkeyde bende yasamistim o olayi. Belki uygulama kaynaklidir ve henuz yeni islemciyke tam uyumlu degildir. Üzerinde gelen google klavye daha seri calisiyodu ama o da swiftkeyin yerini tutmaz :)

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Renk sıcaklığı var hocam ama yinede beyaz dengesini zenfone 6 ya yakın yapamadım, açıkcası ilk kurcaladıgımda farkına bile varmamıstım, zenfone 6 yı elime alınca biraz sarıya kaçtığını fark ettim, biraz daha kurcalarsam belki çözerim.

Bu arada stok klavye denedim hicbir yavaşlama yok, SwiftKey ile ilgili bir durum anladıgım kadarıyla.

Htc one ve g7 ile ön kamera karşılaştırması yaptım sonucu görseniz şok olursunuz :)

• Ekranın boyutuna göre kasa nasıl? Örneğin G3 5.5 ama 5 gibi. Zenfone 5 ama 5.5 gibi kasa var. Hayırlı olsun cihazınız.

Anladım, cevap için çok sağolun.

Arayuzu olsun, malzeme kalitesi olsun cihaz çok hoş olmuş gerçekten. İyice bir incelemek lazım. Ona göre alabilirim bu cihazı.

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Anladım, cevap için çok sağolun.

Arayuzu olsun, malzeme kalitesi olsun cihaz çok hoş olmuş gerçekten. İyice bir incelemek lazım. Ona göre alabilirim bu cihazı.

İyi forumlar dilerim...

1000 tlyi gecmek istemeyenler icin en iyi cihaz bence hocam. Keske 899 fln olsaydi da herkes daha rahat alsaydi

Iyi forumlar.

• Cevaplar için çok sağolun..

Ekran sarılığı büyük ihtimal çözülür. Ya bir güncelleme ya da ince bir sıcaklık ayarıyla siz halledebilirsiniz gibime geliyor @playmakers hocam.

Klavye sorunu için stock klavye denermisiniz diyecektim ki siz denemiş, sorunun swifykey den kaynaklı olduğunu teyit etmiş oldunuz :)

On kamera karşılaştırması için de evet iyi olabileceğini az çok tahmin ediyordum ama siz de sasirdiginiza göre bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum açıkçası :)

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Ekranın boyutuna göre kasa nasıl? Örneğin G3 5.5 ama 5 gibi. Zenfone 5 ama 5.5 gibi kasa var. Hayırlı olsun cihazınız.

Asagi yukari note 2 gibi hocam. Fakat ondan daha dar ve cok daha ince

Kesinlikle haklısinız. İyi bir seçim @cmengn hocam. Fiyat olarakta size katılıyorum keşke 100 tl daha uygun olsaydı. Ancak Türkiye deki vergilendirme sistemi ve aracıların elde ettiği kar marjı bu denli dengesiz olunca malesef fiyatlar hep olması gerekenden yüksek olacaktır.

İyi forumlar dilerim...

• Ek olarak cihazdaki sanal tus sacmaligi gizlenebiliyor arkadaslar. Benim gbi sevmeyenler icin süper bisey :)

@playmakers
    Animasyonlari kesinlikle 0.5 e cek hocam cihaz uçacak o zaman ;)

• quote:

Kesinlikle haklısinız. İyi bir seçim @cmengn hocam. Fiyat olarakta size katılıyorum keşke 100 tl daha uygun olsaydı. Ancak Türkiye deki vergilendirme sistemi ve aracıların elde ettiği kar marjı bu denli dengesiz olunca malesef fiyatlar hep olması gerekenden yüksek olacaktır.

İyi forumlar dilerim...

Vergiler vergiler...
    N11 de 100 tl cek varmis galiba hocam almayi dusunenler icin mantıklı olabilir. Veya hepsiburadada surekli 100 tl bonus fln oluyo o da degerlendirilebilir.

• Telefonlarınız hayırlı olsun arkadaşlar. Huawei orta segment premium telefonlara odaklanmış görünüyor. Güzel strateji
    İyi haber sizden geldi :)

Bence kesinlikle değerlendirilmeli. O zaman fiyat 899.00 tl oldu diyelim. Ama sanırım n11 deki 100 tl lik indirim için 999.00 tl olan g7 nin 1000 tl yi geçmesi lazım. Yani g7 yanına mesela bir hafıza kartı falan alınırsa fiyat 100 tl daha kırılacak. Doğrumudur?

• güzel telefon bizde P1 var artık demode olmak üzere :D
    P1 anneme bunuda kardeşime alırız gül gibi geçinirler :D
  • quote:

İyi haber sizden geldi :)

Bence kesinlikle değerlendirilmeli. O zaman fiyat 899.00 tl oldu diyelim. Ama sanırım n11 deki 100 tl lik indirim için 999.00 tl olan g7 nin 1000 tl yi geçmesi lazım. Yani g7 yanına mesela bir hafıza kartı falan alınırsa fiyat 100 tl daha kırılacak. Doğrumudur?

Aynen oyle hocam :)

Tamam, teşekkür ederim :)

İyi forumlar dilerim...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.