Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam animasyonları nerden bulcam? Ekstra olarak sanal tuşları kapatmayı da bulamadım kurcalanacak cok sey var :) bir de sanal tuşları kapattıgımda alternatifi nasıl olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Hocam g2 de kullandım g2 kadar degıl ama zenfone 5 ve 6 kadar hıc degıl hatta zenfone 5 den daha şık ve küçük duruyor, dikkat zenfone 6 degıl 5. Zenfone 6 bildiğin tablet zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Hocam animasyonları nerden bulcam? Ekstra olarak sanal tuşları kapatmayı da bulamadım kurcalanacak cok sey var :) bir de sanal tuşları kapattıgımda alternatifi nasıl olacak?

Hocam animasyoar icin
    Ayarlardan en altta telefon ozelliklerine gir, ordan derleme numarasina 7_8 kere dokun Gelistirici secenekleri menusu acilacak ayarlarda. Oraya gir 3 tane animasyonla ilgili bolum var hepsi 1 olarak secilidir onlari 0.5 yap ve farki gor cok sevineceksin :)

Alttaki tuşlar icin
    Ayarlarda saniyorum gezinti cubuguydu adi oyle bi yer var oraya gir etkinlestir. Hatta en sag kisma bi tus daha ekleyebiliyosun oda bildirim panelini acıyo. Neyse bunu etkinlestirince sol alt kosede kucuk ucgen bi tus geliyo ona basinca tuslar gizleniyo ihtiyacin oldugunda da yukari dogru cekiyosun geri geliyo bu kadas :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 16 Kasım 2014; 20:41:02 >

• quote:

Kesin bilmiyorum ama hani ayarlarda telefon hakkında kısmında da biyere sıkça tıklayarak geliştirici seçenekleri açarsınız orda animasyon ayarı oluyor bi çok telefonda böyle bu.
    Sanal tuşlarıda geriye ekranın alttan yukarı parmağı kaydırınca çıkıyor diye biliyorum.
    Edit: Üste arkadaş yazmış tam olarak.

Hocam ekran sarılığı bence hiç sorun değil çünkü beyaz renk gözü çok yoruyor ben normalde mavi ışık filtresi diye bi program kullanıyorum ekran hep sarı. Asuslardaki sarı renk ayarını görünce çok hoşuma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 16 Kasım 2014; 20:45:49 >

• 850 tl ye s4 alabılme durumu varken bu urun 999 tl ye olmaz boşa
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    İkisini de yaptım hocam çok sağolun :) cidden huawei premium ve cok işlevsel bir cihaz yapmıs, özellikle Bataryası g2 gibi cok iyi kullanım süresi veren bir cihazdan bile daha cok gitcek gibime geliyor şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

850 tl ye s4 alabılme durumu varken bu urun 999 tl ye olmaz boşa

S4 kullandin mi bilmiyorum hocam ama ben ilk ciktigi gun aldim ve 1.5 sene kullandim. Bu cihaz s4 ten her yönden daha iyi inan bana. S4 u hala severek kullaniyorum ama s4 bu cihazla yarisabilecek bi cihaz degil. S4 le 3 saat bile ekran suresi alamadigimda bu cihazla 6 saat aldim. Oyun performansi yine oyle, kamera desen g7 cok basarili s4 un ne artisi varki? Ha eger 5.5 inc buyuk dersen ona bisey diyemem

Ek olarak @playmakers la ayni gun aldik s4 u biz o da kullandi ona da sor istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 16 Kasım 2014; 20:50:08 >
  • quote:

İkisini de yaptım hocam çok sağolun :) cidden huawei premium ve cok işlevsel bir cihaz yapmıs, özellikle Bataryası g2 gibi cok iyi kullanım süresi veren bir cihazdan bile daha cok gitcek gibime geliyor şimdiden.

Animasyonlar performansi baltaliyo hissetmissindir farkini hocam :)

• Castiel kullanıcısına yanıt
    Note 3 den geçtim bu cihaza, 3 gb ram 8 cekirdekli cihaz artık beni yavaslıktan ve uygulama dondurmalarından o kadar bıktırdı ki önce zenfone 6 aldım ki hakkını veriyim cok saglam cihaz, şimdide g7.

O dandik plastik kasalı ve toucwizli cihazı bana bedava verseler almam. ( türkiyede ilk cıktıgı gün aldım)

Ha 1000 e g2 var dersin o zaman anlarım ama emin ol şuan elimde tuttugum cihaz Lg g2 den cok daha premium bir cihaz.

Özetle tam olarak satışa baslanınca gidin elinizle inceleyin diyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

850 tl ye s4 alabılme durumu varken bu urun 999 tl ye olmaz boşa

S4 kullandin mi bilmiyorum hocam ama ben ilk ciktigi gun aldim ve 1.5 sene kullandim. Bu cihaz s4 ten her yönden daha iyi inan bana. S4 u hala severek kullaniyorum ama s4 bu cihazla yarisabilecek bi cihaz degil. S4 le 3 saat bile ekran suresi alamadigimda bu cihazla 6 saat aldim. Oyun performansi yine oyle, kamera desen g7 cok basarili s4 un ne artisi varki? Ha eger 5.5 inc buyuk dersen ona bisey diyemem

Ek olarak @playmakers la ayni gun aldik s4 u biz o da kullandi ona da sor istersen

hocam son fıyat nedır bılmıyorum fakat bu urun 750 tl olursa max alınabılır, cunku 950 tl ye yıne lg g2 alınabılıyor, s4 tamam fakat lg2 ıle karşılastırılamaz bence

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam cok fark etti siz olmasanız hayatta bulamazdım tesekkur ederim :)

• Hepsini kullanan @playmakers yukarda aciklamayi yapmis hocam. Ek olarak senin o dedigin fiyatlara buldugub g2 paralel veya ikinci el. Hatta paralel bile zor. G2 nin 32 gb resmi garantilisi hala 1300_1400 bandinda sanırsam.

• quote:

Kesinlikle hocam cok fark etti siz olmasanız hayatta bulamazdım tesekkur ederim :)

Ne demek hocam forumun amaci bu her zaman elimizden geldiğince birbirimize yardimci olalim ;)

• Arkadaşlar Son 2.5 senede htc one x, lumia 920, nexus 4, galaxy s4,lumia 820, iphone 5, optimus g pro, moto g, Lg g2, note 3, ve hali hazırda zenfone 6, htc one(kız arkımın) kullandım. Yani bu cihazlarla karsilastirmamı istediğiniz seyler olursa yardımcı olabilirim hatırladığım kadarıyla çünkü su an elimde g7 ile birlikte sadece zenfone 6 ve htc one var baska cihazlarla maalesef karşılastırma imkanım yok

• Stabilite ve arayüzün hızı bakımından bir sıralama yapabilir misiniz

• Hocam onun için biraz daha kullanmam gerekiyor henüz sadece Clash of clans kurdum. Yalnız oyun açılışında zenfone 6 dan daha hızlı, note 3 den daha yavas açtı.

Arayüz gercekten cok akıcı, açıkcası tam bir sıralama yapmam mümkün degıl cunku samsung haricinde htc olsun, Lg olsun ve zenfone olsun Son derece akıcı arayüzlere sahip. Özellikle sense zaten iphone deneyimi sunuyor :)

• Arkadaslar ön kamera performansı htc one

• Tamamen aynı açı, aynı ışık düzeyi g7 ile

• G7 nin on kamerasi 88 derece genis acili yaziyodu her yerde baya fark etmis. Cinliler on kamera isini cozmus hocam genelde cin markalarinin hepsinin ön kamerasi cok basarili

• Oyunların Loading süresinde işlemci devreye giriyor Note 3 de hızlı olması normal ama Note 3 deki kasmalardan şikayet etmişsiniz. Moto g ve nexus 4 gibi saf android cihazlar stabilite ve arayüzün hızı bakımından Note 3 ün çok önünde mi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.