Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem renk, hem netlik hemde açı olarak cok fark ediyor hocam kendimizi de ifşa etmiş olduk ama olsun amac bilgi paylaşımı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Oyunların Loading süresinde işlemci devreye giriyor Note 3 de hızlı olması normal ama Note 3 deki kasmalardan şikayet etmişsiniz. Moto g ve nexus 4 gibi saf android cihazlar stabilite ve arayüzün hızı bakımından Note 3 ün çok önünde mi

Touchwizin hantallığı yüzünden nova kullanıyordum ben note 3 de ama ona ragmen nexus 4, moto g akıcılığı yoktu note 3de.ama g2 olsun huawei g7 olsun Son derece hızlı

• Bu resimlerdende görülebileceği gibi kamera cok iyi tam anlamıyla. Orta sınıfın en iyisi diyebilirim birçok ust seviye telefona taş. Çıkarır fiyat. Biraz daha makul tutulmalı. Bence tek sikintisi bu
    sarj g2 den daha uzun dayanacak gibi benimkinden su anda 10 daha fazla gösteriyor

• Ellerine sağlık hocam :) Kameralari gunes isigi varken denemek lazim hocam. Gunes isigi olmadan maalesef noise artiyor.

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oda lambası altında çekildi yarın gün ışığında da çekicem

• Cihazın ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce başarılı mı? Aklıma takılan en önemli soru bu
  • İkiside yüzde 50 parlaklık ama pek belli olmuyor yinede zenfone 6 ile çektim
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

• Resimlerde cok fazla noise oluyor yarın gün ışığı altında çekicem arkadaslar şimdilik bu kadar resim

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

İkiside yüzde 50 parlaklık ama pek belli olmuyor yinede zenfone 6 ile çektim
     Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL]

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler bizim gibi merak edenlere çok yardımcı oluyorsunuz. Gerçekten ilgimi çeken bir cihaz, Windows Phone maceramı sonlandırmak istiyorum yeni bir telefon arayışı içerisindeyim bu cihazda listemde :)

• Pil konusunda kısa bir bilgi vereyim 3g açık toplamda 16 saat 45 dakika
    ekran süresi 1 saat 50 dakika
    Pil an itibariyle %77de internet.
    1 saat 20 dakika

• Dostum ayrıntılı bilgiler için çok saol. Huaweinin tereddütte kalacağım en son donanımı ekrandır. G301in ekranı bile bir çok ekrana göre çok güzeldi. Güle güle kullan. Bana 5.5 hep büyük gibi geliyor.
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 6 dan sonra kucuk bile geliyor hocam bana :)

• quote:

Dostum orası öyle de taşınabilirlik açısından. Yaz geldiği zaman kot tişört giyeceğiz nereye koyacağız teli. Hadi kışın tamam da:) 5 üstüne taşınabilirlik açısından pek sıcak bakılmıyor.
  • Huawei ye güncelleme konusunda nedense pek güvenmiyorum. O mesele de çözülürse yılbaşında falan alabilirim bu cihazı. Tabi mx4 de taksitle alım gibi bir fırsat olmazsa.

• Bulunsun.

• Meizu Mx4 16 Gb 999 Tl den , 32 Gb 1099 Tl den Satisa cikacak bnce bu cihazi 999 Tlden alirken biraz daha dusunun ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Meizu Mx4 16 Gb 999 Tl den , 32 Gb 1099 Tl den Satisa cikacak bnce bu cihazi 999 Tlden alirken biraz daha dusunun ;)

Bu bilgi kesin mi?

Edit: Huaweii güncelleme işini çözerse çok büyük adım atar ama pek oralı olmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 17 Kasım 2014; 0:21:21 >
  • quote:

quote:

@akifs44 Meizu Mx4 16 Gb 999 Tl den , 32 Gb 1099 Tl den Satisa cikacak bnce bu cihazi 999 Tlden alirken biraz daha dusunun ;) Kesin bilgi mi 32lik çok alınası sd kartı yoksa

hocam bi de zenfone 6 ile yanyana koyarmısın ? Fiyatlarına göre hangisi hak ediyor parasını arada ki fiyat farkını biliyorsun en alınasıyo soruyorum ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Meizu Mx4 16 Gb 999 Tl den , 32 Gb 1099 Tl den Satisa cikacak bnce bu cihazi 999 Tlden alirken biraz daha dusunun ;)

Bu bilgi kesin mi?

Edit: Huaweii güncelleme işini çözerse çok büyük adım atar ama pek oralı olmuyorlar.

kesin ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Bu bilgi kesin mi?

kesin ;)

+1 hemde bi Huawei Kullanıcısı olarak sıfırları da siz tamamlayın diyorum ama Meizu Mx4 de güncelleme gelmez çinlilerin genel mantığı bu gibi sanki ROM atmalara alışmak lazım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faya85 -- 17 Kasım 2014; 0:30:55 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.