Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Meizu Mx4 16 Gb 999 Tl den , 32 Gb 1099 Tl den Satisa cikacak bnce bu cihazi 999 Tlden alirken biraz daha dusunun ;)

Bu bilgi kesin mi?

Edit: Huaweii güncelleme işini çözerse çok büyük adım atar ama pek oralı olmuyorlar.

kesin ;)

+1 hemde bi Huawei Kullanıcısı olarak sıfırları da siz tamamlayın diyorum ama Meizu Mx4 de güncelleme gelmez çinlilerin genel mantığı bu gibi sanki ROM atmalara alışmak lazım gibi

Meizu guncelleme veriyor zaten meizuya kndi romu dsnda rom atilmiyor bu yuzden guncellemeyi kendi vermk zorunda ve veriyormusta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Meizu Mx4 16 Gb 999 Tl den , 32 Gb 1099 Tl den Satisa cikacak bnce bu cihazi 999 Tlden alirken biraz daha dusunun ;)

Bu bilgi kesin mi?

Edit: Huaweii güncelleme işini çözerse çok büyük adım atar ama pek oralı olmuyorlar.

kesin ;)

+1 hemde bi Huawei Kullanıcısı olarak sıfırları da siz tamamlayın diyorum ama Meizu Mx4 de güncelleme gelmez çinlilerin genel mantığı bu gibi sanki ROM atmalara alışmak lazım gibi

Meizu guncelleme veriyor zaten meizuya kndi romu dsnda rom atilmiyor bu yuzden guncellemeyi kendi vermk zorunda ve veriyormusta

o zaman meizuya bi + daha koydum diyeceğimde göreceğiz gelince peşin hüküm verince kalıyoruz sonra ..

• Meizu nun türkiye gelme olasiligi çok düsük.Gelsede 2015 ortalarinda gelir.Kaldiki fiyati kesinlikle 1199 dan asagi olmaz.1000 liraya bekleyenler hayal kuruyor.Victor u2 bile 799 olduktan sonra...

• HogwartsMeade kullanıcısına yanıt
    Hocam zenfone bunun yanında dandik bir hissiyat veriyor, şu cihaz hakkında yorum yapmadan önce gidin bir elinize alın diyorum sadece.

Cihaz artık satısa sunuldu konu Sahibi fiyatı turkcell olarak degıl de direk 999 tl olarak güncelleyebilir bugun hem aveada hemde turkcellde vardı, aveadan aldım ben peşin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı yüzde 55 sarj ile açtım ve aşırı yogun kullanmama ragmen bu saat itibariyle yüzde 6 ya geldi 4 saat 50 dakika ekran süresi.

Şu ana kadar böyle bir batarya performansı hiçbir cihazda görmedim.

Bu arada kullananlar, alacak olanlar için küçük bir özellik daha keşfettim, çok acil resim çekmeniz gerekiyor, telefon kapalıyken ses kısma tuşuna 2 defa basınca anında kamera açıp resim çekiyor aklınızda olsun :)

• Hocam arkada hiçbir uygulama çalışmıyorken rehber açılışını bi dener misiniz? Yeterince hızlı mı acaba? Bi bakarsanız çok sevinirim
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Son derece hızlı hocam, gercı o yavaşlıgı s4 biraz da note 3 haricinde baska hıcbır cihazda yaşamadım.

• Tam üniversite bitti şahane cihazlar piyasaya çıktı.Burs ile bir şekilde alırdım bu cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Arkadaşlar Son 2.5 senede htc one x, lumia 920, nexus 4, galaxy s4,lumia 820, iphone 5, optimus g pro, moto g, Lg g2, note 3, ve hali hazırda zenfone 6, htc one(kız arkımın) kullandım. Yani bu cihazlarla karsilastirmamı istediğiniz seyler olursa yardımcı olabilirim hatırladığım kadarıyla çünkü su an elimde g7 ile birlikte sadece zenfone 6 ve htc one var baska cihazlarla maalesef karşılastırma imkanım yok

Kamerası nasıl. Ois var mı, antutusu kaç. İşlemci zayıf gibi.

• quote:

Cihazı yüzde 55 sarj ile açtım ve aşırı yogun kullanmama ragmen bu saat itibariyle yüzde 6 ya geldi 4 saat 50 dakika ekran süresi.

Bu arada kullananlar, alacak olanlar için küçük bir özellik daha keşfettim, çok acil resim çekmeniz gerekiyor, telefon kapalıyken ses kısma tuşuna 2 defa basınca anında kamera açıp resim çekiyor aklınızda olsun :)

Ben cihazla ilgili yazi yazdığımda ve bataryayi ovdugumde fani diyenler olmustu şimdi senin mesaji okusunlar hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Cihazı yüzde 55 sarj ile açtım ve aşırı yogun kullanmama ragmen bu saat itibariyle yüzde 6 ya geldi 4 saat 50 dakika ekran süresi.

Ben cihazla ilgili yazi yazdığımda ve bataryayi ovdugumde fani diyenler olmustu şimdi senin mesaji okusunlar hocam :)

Peki hoparlör sesi çıkışı ve kulaklık performansı nasıl?

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Peki hoparlör sesi çıkışı ve kulaklık performansı nasıl?

İyi forumlar dilerim...

Ses cikisi cok yuksek duymamak imkansiz ama muzik dinlerken son seste yuksekliginden dolayi tizler cok geliyo. Kulaklik olarak profesyonel bisey denemedim fakat iyi bir kulaklikla sikinti yasamiyorsunuz

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim @cmengn hocam.

Aklıma sorular geldikçe sizi biraz rahatsız edeceğim ama :)

İyi forumlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Teşekkür ederim @cmengn hocam.

Aklıma sorular geldikçe sizi biraz rahatsız edeceğim ama :)

İyi forumlar dilerim...

Estağfurullah hocam her zaman :)

• huawei g7 ve htc 610 arasında kararsızım hangisi daha kullanışlı hangisini alsam acaba

huawei g7 'ye daha sıcak bakmak istiyorum ama onunda servis ağı ve güncellemeler sıkıntı oluyor

htc kullandım yıllardır çok memnun kaldım kararsızım

g7 alsam normal kullanım için iş görürmü... tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
  • İphone 5e benzemiş arkası.

• telefonu aveadan aldın sanırım avea kendi uygulamalarını yüklemişmi yada açılış ekranında avea ile ilgili birşey varmı
  • hakan3801 H kullanıcısına yanıt
    Avea ile ilgili hıcbırsey yok hocam

• ben genel günlük kullanım için alacam internette fazla gezmem birtek face ve mail bşka yok oyun oynamam benim işimi görürmü
    bir kullanıcı olarak tavsiye edermisn yoksa htc 610 alacam ne diyrsun fikrin nedir.
    yardımcı olurmusun
  • günlük kullanım için gayet ideal bir telefon en güzeli gidip inceleyin kararınızı ona göre verin
    bu telefonu almadan evvel zen 6 ile arasında kalmıştım oda güzel bir telefondu hatta daha uygundu ama kalite olarak bu telefon daha bir güven veriyor ayrıca kamerası gerçekten çok iyi internet performansında şişme yok gayet akıcı arayüzünde donma vs olmuyor şarjı gayet dayanıklı gm ler sayısal hatalar içermiyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.