Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lolindir Calafalas

Ben de beyaz Mate 7 ile kervana katılmış bulunmaktayım. Sorularım var..
    1-Wifi hızı biraz yavaş geldi sebebi ne olabilir?
    2- Whatsapp sohbetlerimin yedeğini almıştım eski telefonumdan(o da huawei ) sd karta. Mate 7 de Whatsapp'ı kurdum ancak otomatik olarak "sd kartta yedek bulundu. Yükleyelim mi?" uyarısı gelmedi. Ne yapmalıyım?

Whatsapp ı öncelikle silin. Sohbet yedekleriniz büyük ihtimalle hafıza kartınızda bulunan whatsapp klasörünün içinde. O klasörü komple telefon hafızasına taşıyın. Daha sonra whatsapp ı kurun ve giriş yapın.
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Eskileri geri getirdim ama bu sefer dün geceki sohbetler gitti.

Edit: Çok önemli değildi ama eskiler geldi onlar önemliydi. Bu arada wifi sorunu yok. Telefon arap atı gibi sonradan açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lolindir Calafalas -- 15 Temmuz 2015; 10:58:42 >
  • Bir iki sorum daha var.
    1- Telefonun üstünde gelen ekran koruyucuyu mu kullanıyorsunuz?
    2- Kılıf almadım, sizce ne tür alayım?
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Denemek isteyen var ama bir türlü lollipop kuramıyorum cihazda stok 137sp11 genel yazılım yüklü(herşey stok) ne eu yamasını nede update.zip dosyasını kurabiliyorum hepsinde failed veriyor bu sinir bozucu hatadan sıkıldım artık cihaz hiçbir sürümü kabul etmiyor bu işin bir püfü varsa ben bulamadım...
  • Konu sahibi arkadaş konusuyla biraz ilgilenirse fena olmayacak
  • Bizde bayağı denedik ama yükleyemedik.

@Sunstroms Konu sahbi arkadaş başlarda çok iyi ilgileniyordu ama bu aralar yok.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Öyleki eu yaması denen bir update dosyasını bile cihazın bölgesi tr olduğu için yükleyemiyoruz tirajı komik bir durum. Bu sebeple huaweinin firmware update sistemini hiç sevmedim. Birde fastboot oem relock imei komutunu cihaz yemiyor yani tekrar kilitleyemiyoruz klik açmak isteyenler iki defa düşünsün garantilik bir durumda sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Öyleki eu yaması denen bir update dosyasını bile cihazın bölgesi tr olduğu için yükleyemiyoruz tirajı komik bir durum. Bu sebeple huaweinin firmware update sistemini hiç sevmedim. Birde fastboot oem relock imei komutunu cihaz yemiyor yani tekrar kilitleyemiyoruz klik açmak isteyenler iki defa düşünsün garantilik bir durumda sıkıntı olabilir.

Turkpda sitesinde mate 7 üzerine çok konuşuluyor. Forum kurucuları mate 7 kullanıyor sanırım. Oraya bi bakın isterseniz, onlar lollipop'a geçebilmişlerdi. Hatta lollipop'dan dönüş konusunu da anlatmışlar.
  • Kilit kodu sorun olmaz garanti işinde. Daha önce arkadaşın root u unutup yollamıştık sorun yaşamadık Ama teleservis bu sağı solu belli olmaz
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orayı zaten takip ediyorum bazı istisna cihazlarda(benimki gibi) dönüş olamayabiliyor orjinal tr rom hariç her koşulda hata veriyor denemediğim yol kalmadı
  • hocam merhaba root varken cwm den format attım tema değişti naparsam yapayım düzeltemiyorum yardım eder misiniz
  • Tek yol app extractorimg ile açıp komut isteminde tek tek komut yazarak img dosyalarını yüklemek o zaman.
  • Onuda denedim cihaz system,recovery,cust,boot dışında komut kabul etmiyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi arkadaşlar ingilizcesi iyi olan biri verdiğim linki incelesin ve benim anladığım kadarıyla
    lolipop yükleyebilmek için cihazın B137SP03 KitKat bu sürümde olması gerekiyormuş

linki inceleyip anlayalım ve birlikte yapalım şu işi çok uzadı artık :)

http://www.carbontesla.com/2015/06/download-ascend-mate-7-b308-lollipop-ota-zip-emui-3-1/
  • quote:

Orijinalden alıntı: VSM

hadi arkadaşlar ingilizcesi iyi olan biri verdiğim linki incelesin ve benim anladığım kadarıyla
    lolipop yükleyebilmek için cihazın B137SP03 KitKat bu sürümde olması gerekiyormuş

http://www.carbontesla.com/2015/06/download-ascend-mate-7-b308-lollipop-ota-zip-emui-3-1/

Beta dostum uğraşmaya değmez uğraşanlar da geri dönüyor eski sürümlerine zaten, benim durumum b137sp03 zaten ama denemem hiç suan icin günlük kullanım için yeterli değil rom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Orijinalden alıntı: VSM

hadi arkadaşlar ingilizcesi iyi olan biri verdiğim linki incelesin ve benim anladığım kadarıyla

Beta dostum uğraşmaya değmez uğraşanlar da geri dönüyor eski sürümlerine zaten, benim durumum b137sp03 zaten ama denemem hiç suan icin günlük kullanım için yeterli değil rom

o zaman final yok öylemi

• VSM V kullanıcısına yanıt
    Şu an yok. Ağustos gibi bekleniyor. 5.1.1 verilecek.Ama net tarih verilmedi henüz. Normalde Mayıs ayı gelecekti. Bayağı gecikti.
  • bu cihazı rootlarsak güncelleme yi otadan alırmı bootloader unlocked yapmayacağım. sadece king root ile rootlayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Avea rom ise almayabilir emin değilim. Ben Avea romundan kurtuldum dün akşam. Yarım saatlik bir işlemle B133 e oradan da OTA ile B137SP11 e geçtim. Güncelleme geldiği an görecektir. Ama operatör romlarında benim bildiğim root olsan bile güncelleme almıyor. Aslında rom işlerinde iyiyimdir samsungdan ama Huawei'yi uzun süredir takip etmediğim için yanlış bilgi vermeyeyim. Dediğim gibi root un güncellemeye bir etkisi yok. Romdan kurtulmadıkça OTA dan güncelleme gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.