Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Goren , duyan , bilen var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    İngilizce yolla

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

İngilizce yolla

Olmadı Hintçe yollayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepanto kullanıcısına yanıt

İngilizce yeterli hocam. Çince yollayan arkadaşlara hep olumsuz dönüş yapılmış ne hikmetse. İngilizce yazın en geç 4 günde dönüş yaparlar. Bana 2 ila 4 gün arasında dönüş yapıldı genelde. 4 5 defa farklı terlerde denedim. Hatta birinde product number kısmına bilmiyorum yazdım ona rağmen yollamistilar

Örnek formatı PM olarak attım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 11 Ağustos 2015; 23:22:32 >

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam yollayıp deneyeyim şansımı inşallah olumlu dönüş alırım bu sefer, teşekkür ederim
    dosyanin içinde apk yok

• um77 U kullanıcısına yanıt
    Ne dosyası hangi mesajdan bahsediyon anlamadım?

• yevkumen kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi romda alıyorsunuz bu ekran süresini? Bir de arka planda çalışan uygulama bırakıyor musunuz whats app viber gibi? Ayarlarınız neler? Ben bir türlü yüksek performans alamıyorum bataryadan. B137 romundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Şu şarj yönünden çok övülen b127 global rom u yükledim bakalım nasılmış bundan öncede 137base costum room yükledim pek memnun kalmadım

b127 nin 133 be 137 den eksik yanları ayarlardaki hareketler menüsü yok ve simge diziliminde 5x5 seçeneği yok detaylı incelemedim

Tam şarj edip kullanım istatistiklerini paylaşırım

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI

B127'yi nasıl yuklediniz, ben bir çok rom denedim ve aborted hatası ile karşılaştım adb ile mi yaptınız cunku ben CWM kullandım?indirdiğiniz rom paketini açıp mı yapıyorsunuz adb ile?Huawei Extractor isminde bir yazılım bunu yapıyor,Updata.app'ı ayrıştırıyor ama risk almak istemediğimden adb komutları ile bunları denemedim.Birde *#*#2846579#*#* telefonda yazdığınızda project menu içerisinde channel ve ulke ayarları ben de Çin firması ve cn gösteriyor.Acaba bundan dolayı mı yukleyemiyorum.Teşekkür ederim.

• Öncelikle herkeze merhaba, 2 yıllık LG G Pro deneyiminden sonra mate 7'ye geçtim. Telefon her konuda çok başarılı 1 haftadır kullanıyorum. Free Will arkadaşımızın bu anlatımı ile biraz evvel b137'yi kurup Aveda saçmalığından kurtuldum:) Arkadaşım eline sağlık tek seferde anlattıklarını yaparak yüklemeyi, CWM kurulumunu ve root'u yaptım. LG 'de bu kadar karışık değildi bu işler alışacağız artık:) Tek sorum şu b137'nin artısı nedir? Aveadan kurtulmaktan başka? Teşekkürler herkeze kolay gelsin...
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam emeginize saglik sayenizde ablattiginiz yontem ile aeva romdan kurtuldum. Anlattiginiz adimlari birebir takip ettim fakat cihazi rootlamadim. Su an tr romu yuklu fakat cihazda avea rom varken sarj daha uzun sure gidiyordu. Su an cihaz tam bir sarj canavari oldu. Bu konuya bi cozum bi aciklama getirirseniz com sevinirim.

• şarj konusu için ya b126 mı 127 mi neydi ona döneceksiniz ya da pil tasarruf bölümündeki adımları uygulayacaksınız
  • Merhaba arkadaşlar. Update.app ile yerel günceleme yaparken "Software Install Failed" hatası alan arkadaşlar için bir çözüm yolu ürettim. Fastboot komutlarına vs. gerek kalmadan direk yerel güncellemeler üzerinden istediğiniz ROM'ları yükleyebilecek ve sonrasında bulut güncellemelerini alabileceksiniz. Benim elimde sadece 2 cihaz var, iki cihaz üzerinde birkaç farklı yörüngeler ile kurulumlar yaptım. O yüzden kurulum yapan arkadaşlar herhangi bir sorun ile karşılaşıp karşılaşmadıklarını bildirirler ise sevinirim. İyi forumlar.

İlgili konu: Huawei Mate 7 - Software Install Failed Hatası ve Çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

Merhaba arkadaşlar. Update.app ile yerel günceleme yaparken "Software Install Failed" hatası alan arkadaşlar için bir çözüm yolu ürettim. Fastboot komutlarına vs. gerek kalmadan direk yerel güncellemeler üzerinden istediğiniz ROM'ları yükleyebilecek ve sonrasında bulut güncellemelerini alabileceksiniz. Benim elimde sadece 2 cihaz var, iki cihaz üzerinde birkaç farklı yörüngeler ile kurulumlar yaptım. O yüzden kurulum yapan arkadaşlar herhangi bir sorun ile karşılaşıp karşılaşmadıklarını bildirirler ise sevinirim. İyi forumlar.

İlgili konu: Huawei Mate 7 - Software Install Failed Hatası ve Çözümü

Sağol

• Arkadaşlar Rom denemeleri sonrası 5x5 ızgara seçeneği kaybolabiliyor.
    Bu durum versiyon kaynaklı değil, düzeltmek için cihazı sıfırlayın, tema ve ızgara ayarları düzelecektir.
  • CNDMN kullanıcısına yanıt
    Sen buralara takılır mıydın hocam

• Mate, Mate 2 serüvenimi Mate 7 olarak devam ettireyim dedim :)
  • Konu sahibi arkadaşımız kayıplarda sana mı devretsek ne yapsak

ekrana 500 tl ücret isteyince böyle oluyor note 5 mi alsam diyorum bir yandan motor alacağım önümüzdeki günlerde ondan bir şey yapmadan bekliyorum
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    G7 için 280 istemiştiler arkadaştan G7 5.2" bizimki 6.0". Arada 0.8" var. Yani 0.1" için 27.5 TL ücret istemişler Ulan tele servis

Hocam ben Note 6 bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.