Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben yeni mate serisini beklemeye karar verdim bakalım ne olacak
  • Arkadaşlar ben yeşil yazı phone unlocked dönüyor oraya kadar geliyorum unloock kodunu yazdıktan sonra enter yapmadanmı bu kodları girmem lazım fastboot Flash cust cust.img
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash recovery RECOVERY.IMG
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash cache cache.img
    fastboot flash userdata userdata.img
    fastboot reboot

lütfen yardım edin.dos penceresindeyken bu komutlar girilmiyor

arkadaşlar rescue mode kaldım ne yapmam lazım acaba lütfen

veeeeeeee çok uğraştım ama şimdi oldu.

Arkadaşların dikkatine telefon kafayı yiyip açılmassa ses açma ve ses kapama tuşların 10 saniye baslı tutun orginal rom yüklüyor bu adresteki siteden öğrendim(http://www.hard-reset.com/huawei-ascend-mate-7-hard-reset.html )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasolin -- 21 Ağustos 2015; 18:40:34 >

• Android 5.1.1 Lollipop Beta sürümünü (B308 ve B312) denemek isteyen arkadaşlar için kurulum ve KitKat geri dönüş anlatımı: Huawei Ascend Mate 7 - Android 5.1 | EMUI 3.1 Beta ve KitKat'a Geri Dönüş

Tabiki öncelikle Software Install Failed olayını bölge kodunu değiştirerek çözmeniz gerekiyor: Huawei Ascend Mate 7 - Software Install Failed Hatası ve Çözümü

• CNDMN kullanıcısına yanıt
    Beta da ne gibi buglar var ? Ben kursam şahsen birdaha kitkat a dönmek istemiyorum. Ugrastirmali iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zor değil aslında geri dönüş işlemi. B308 > B300 Rollback > B137Sp03

B312 ve B308 olarak ikisinide denedim. Genel olarak KitKat'a göre daha fazla ısınıyor. Boşta kalan RAM miktarı 600MB kadar. Yani fazla RAM harcıyor. Batarya kullanımı daha fazla. Bunlar eksikleri. Artıları daha fazla.

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu navbarı nasıl gizleriz? Lmt launcher(pie kontrol) kullanacağım daha pratik olduğu ve tüm ekranı kullanma imkanı olduğu için. Gravity box ve gmd auto hide soft key ile denedim tamam navbar gitti lmt launcher aktif oldu ama huaweinin kendi launcheri sanki navbar var gibi simgeleri yukarıda tutuyo aşağı indirmiyo. Fikri olan var mıdır?
     Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 22 Ağustos 2015; 2:01:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla cihaz uzun zamandır bende değil ayarlar bölümünde bir ayarı vardı orayı etkinleştirmek lazım
    Xda da da öyle bi ayardan bahsetmişler ama bir türlü bulamadım :)

• Bu sabah 35 MB güncelleme geldi Avea roomuna bilgisi olan varmı arkadaslar

• haso0201 H kullanıcısına yanıt
    Bizim genel romda 3 ay falan önce aldığımız b137sp11 gumcellemesini siz daha yeni alıyorsunuz

• CNDMN kullanıcısına yanıt
    Hocam o eksiler bütün artıları götürür benim için Telefonda en nefret ettiğim iki olay: ısınma ve batarya. Bu ikisi çok önemli benim için. Umarım final surumunde halledilir bunlar yoksa hiç geçmem lolipop a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 22 Ağustos 2015; 10:31:08 >
  • Peki bu güncelleme neyi içeriyor bilgisi olan varmi

• haso0201 H kullanıcısına yanıt
    Ufak optimizasyonlar içeriyor. Facebook grubunda yükleyen herkes memnun olduğunu belirtiyordu.

Operatör ismini kaldırma :http://forum.xda-developers.com/mate-7/themes-apps/mod-remove-carrier-statusbar-t3184924

Denedim hocam yükledim ben dünden beri hiç sorun çıkmadı. İlk mesaja ekleyebiliriz.

• Arkadaşlar mate 7 facebook fan sayfasında kingroot ile root erişimi sağlanıyormuş acaba deneyen veya bilgisi olan varmı acaba
  • Custom recovery gerektirmeden, dosya flashlamadan kingroot ile lollipop harici sürümleri rootlayabilirsiniz. Hem basittir, hemde kaldırmasıda kolaydır.
  • merhaba arkadaşlar, yerimidir bilemedim ama telefonunda yamulma olan varmı.

biraz açayım; düz bir zemine ekran üstü koyduğumda cihaz çapraz iki köşeden biri havada kalıyor bir bacağı kısa masa gibi oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Arkadaşlar bu navbarı nasıl gizleriz? Lmt launcher(pie kontrol) kullanacağım daha pratik olduğu ve tüm ekranı kullanma imkanı olduğu için. Gravity box ve gmd auto hide soft key ile denedim tamam navbar gitti lmt launcher aktif oldu ama huaweinin kendi launcheri sanki navbar var gibi simgeleri yukarıda tutuyo aşağı indirmiyo. Fikri olan var mıdır?

Ayarlar->Gezinti çubuğu->Gezinti çubuğunu aktif yap.
    sonra en solda aşağı bakan üçgene tıklayınca yok oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevat

quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Ayarlar->Gezinti çubuğu->Gezinti çubuğunu aktif yap.
    sonra en solda aşağı bakan üçgene tıklayınca yok oluyor.

Hocam o yöntem çok pratik olmuyo lmt launcher kullanıyorum onun yerine. Fakat bu seferde simgeler sanki navigasyon tuşları ekranda varmışçasına havada kaldı. Neyse artık nova launcher kullanarak sorunu hallettim. Ama keşke kendi launcherinde olmasaydı böyle bir sorun

• MT7-L09 için 5.1 Lollipop Beta3 yayınlandı. Kısaca anlatmak gerekirse B308 ve B312'den sonra çıkan yeni bir BETA sürümü. Gözlemlemelerime göre diğer iki versiyona göre çok çok iyi ve akıcı çalıştığını söyleyebilirim. RAM olayı düzeltilmiş, ısınma sorunu giderilmiş. Fakat batarya yala 4.4'e göre biraz az gidiyor, birkaç şarj sonrasında oturur mu bilemem.

Detaylar için: Huawei Ascend Mate 7 - Android 5.1 | EMUI 3.1 Beta (B317) ve KitKat'a Geri Dönüş

Ayrıca Android 4.4 KitKat ve 5.1 Lollipop için Recovery yükleme aracı hazırladım.

KitKat için: Stock Recovery, TWRP Recovery, CWM Recovery barındırır.
    Lollipop için: Stock Recovery, TWRP Recovery barındırır.

Detaylar için: Huawei Ascend Mate 7 - Recovery Yükleme Aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 3 Eylül 2015; 20:04:49 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.