Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iyi oldu işte hocam deneyeceğim hemen. Peki bu lollipopa xposed kuramıyor muyuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Lollipopta xposed işine henüz girişmedim mevcut özellikler xposed a pekte gerek bırakmıyor aslında
  • xposed ve bağış pakedi olmadan greenify pek etkili olamıyor hocam. özellikle google play kişiler senkronizasyonu aşırı şarj tüketiyor. inşallah xposed kurabilen biri çıkarda tekrar dönerim lollipopa. şimdilik kitkata tekrardan devam :)
    root uninstaller kur kişiler senkronizasyonunu dondur ben o şekilde kullanıyorum xposed a hiç ihtiyaç duymadım açıkcası
  • Hımm dediğiniz programı şimdi yükledim bi de bu şekilde deneyeyim hocam. Peki korunan uygulamalara almaya gerek var mı hocam?

root uninstaller ı koruma altına almaya gerek yok
  • ben ürünü gg/cadehızlıal.com dan aldım ürün daha daha gelmedi fakat telefon avea rom yüklü olup olmadığını nasıl anlıyacağız?
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Cihazı açtığınızda ekranda avea logosu varsa aveadır direkt huawei logosuyla açılıyorsa tr sürümüdür
  • teşekkürler umarım öyle olmaz çünkü indirim çeki ve maxipuan kampanyasıyla 1160liraya mal ettim geri vermek istemem.root,rom işlemi garanti sıkıntısı yüzünden bir süre cesaret edemem zaten huawei telefon alarak büyük cesaret gösterdim .) samsung tlfonuma daha önce root ,rom işlemlerini yapmıştım ama huawei biraz karışık duruyor.telefon gelince takıldığım yerleri buraya yazarım.
  • Arkadaşlar 133SP11 sürümü yüklü telefonda, yerel güncellemeyi seçince güncelleme yok diyor, dload klasörünü görmüyor:( yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • Herkese Selam.

Şu avea romundan kurtaracak biri var mı ? Rom root işlerinden anlamam. Buradaki arkadaşların nasıl yapacağımıza ait yazılarını okudum ama inanın bir şey anlamadım :)

Teamviewer ile halledecek biri varsa çok sevinirim.

Birde oldu ki biri yardım etti kurtulduk Avea'dan. Lolipop'a da güncelledim Ota'dan diyelim. Peki telefon rootlu mu oluyor ?

Yoksa bütün işlemleri yaptıktan sonra istersek root'u kaldırabiliyor muyuz ?

Beni EU ya çevirin Allah aşkına :)
  • ben romları falan yükledim. dil eu oldu en son ota olarak gelen güncelleme yüklemedi failed hatası verdi. bende 5.1.1. sürümünü rom yükleyici ile yükledim. telefon rescue modda kaldı

error!
    func no: 9 (FUNC BOOT KERNEL)
    error no:2 de kaldı
    ses açma ve güç düğmesinede bastığım zaman açılış ekranında kalıyor. yani telefon ne açılıyor ne de kapanıyor ?
  • Arkadaşlar telefonu tavsiye edermisiniz orta seviye oyunlarda fln kasma sorunu oluyor mu? Tarayıcıda gezerken donma sıkıntısı vs yaşayan var mı? Yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

Arkadaşlar telefonu tavsiye edermisiniz orta seviye oyunlarda fln kasma sorunu oluyor mu? Tarayıcıda gezerken donma sıkıntısı vs yaşayan var mı? Yardımcı olabilirmisiniz.

Ben kasma ve donma sorunu yasamadm.iyi bir telefon fakat android 4.4.2 telefon çok RAM yiyor bende en basitinden chromeda gezinirken 65 altını dusmuyor.telefon bostayken RAM %50altini görmüyor.

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Son gelen android güncellemelerı gelmedi mi ? Oyun performansı fln nasıl veya tarayıcı ,sosyal medya uygulamaları stabil çalışıyor mu?
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Telefon ilk aldığında bir güncelleme geldi ondan beride başka güncelleme gelmedi daha. Ama arayüz sosyal medya uygulamaları stabil olduğunu söyleyebilirim.

• Güncellememi oda neymiş

• dostum, yüreğine sağlık, kurtulduk şu aveanın zımbırtısından ; eyvallah çok teşekkürler
  • dostum bişey sorayım sana, senin fastboot yöntemiyle avea romunda TR GENEL romuna geçtim, açılışta dili Türkçe seçmiştim, şimdi bölge kontrolünde 'bilinmiyor' diyor. şu türkpda sitesinin hazırladığı EU yamasını direkt dload klasörü üzerinden yerel güncelleme diye yapsam nolur ? telefona bişey olmasın sonra :), baştan factory reset wipe cache falan yapıp DİLİ İNGLİZCE seçsem, veya bu şekilde yama yapmadan herhangi bir romu dload üzerinden şu an güncelleyebilir miym ? VEYA: senin tavsiyen nedir, bu sayfadaki romu yükledin, güzel çalışıyor, dil Türkçe açılışta seçilen...şu an rom değiştirmek istesem neye geçmeliyim, üstad sensin sen söyle
  • Merhabalar,

Teleservice mate 7 ekran değişimini kaç paraya yapıyordu?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.