Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Midgardian

Avea rom ise almayabilir emin değilim. Ben Avea romundan kurtuldum dün akşam. Yarım saatlik bir işlemle B133 e oradan da OTA ile B137SP11 e geçtim. Güncelleme geldiği an görecektir. Ama operatör romlarında benim bildiğim root olsan bile güncelleme almıyor. Aslında rom işlerinde iyiyimdir samsungdan ama Huawei'yi uzun süredir takip etmediğim için yanlış bilgi vermeyeyim. Dediğim gibi root un güncellemeye bir etkisi yok. Romdan kurtulmadıkça OTA dan güncelleme gelmez.

cihazım huawei nin kendi yazılımına sahip operatör cihazı değil cihazım. versiyonda 137sp11 z3 kullanırken rootlayinca otadan güncelleme yi indiriyordu fakat bu cihazın yazılımıyla oynanmış diyip yüklemiyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazıma biri talip oldu hızlı al dan 1400 e almıştım. 1400 lira verdiler ama aramızda bağ oluştu resmen veresim gelmedi...

• arifakinti arkadaşın dediği şekilde 2 gün önce mail attım bügün 16 haneli unlock kodu geldi.bu gelen kodu iyi saklamammı gerek şimdi global rom,a geçmeye çekiniyorum beceremem diye.
    gelen mesaj şöyle:

Thank you for supporting Huawei device.
    Your unlock,18************** please keeping your unlockcode properly.Thank you!
    Huawei Terminal Company limited 3411
    bu gelen mesajla bana unlock kodu gelmişmi oldu.
  • hasolin H kullanıcısına yanıt
    Geldi arkadaşımın geldi. Mail de kalsın lazım olunca ordan bakarsın. Yada bir yere not al. Beni dinlersen hemen bugün ilk sayfayı takip ederek genel rom b133 e geç. Sonra güncelleme gelecek b137. Onuda kur. Telefon daha stabil olacak. Ama yok benim hiçbir sorunum yok diyorsanda kalsın yani telefonu havalara uçurmuyor genel rom.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Geldi arkadaşımın geldi. Mail de kalsın lazım olunca ordan bakarsın. Yada bir yere not al. Beni dinlersen hemen bugün ilk sayfayı takip ederek genel rom b133 e geç. Sonra güncelleme gelecek b137. Onuda kur. Telefon daha stabil olacak. Ama yok benim hiçbir sorunum yok diyorsanda kalsın yani telefonu havalara uçurmuyor genel rom.

Hocam ben de genel roma geçmek istiyorum, stabilite ve pil performansını etkiliyormuş sanırım lanet Avea romu, bir de güncelleme durumu malum. Mail atıp 2 gün bekleyerek kod almak ile ilk sayfadaki linkten kod almak arasındaki fark nedir?

Huawei'nin sitesinden genel romu indirince içinden bir kılavuz çıkıyor, o şekilde yükleyemiyor muyuz sorun nedir, bootloader kilidi mi sorun onu mu açmamız gerekiyor?

Son olarak, Huawei Türkiye'den indirdiğim rom ile Huawei'nin global sitesinden indirdiğim rom dosyaları farklı, Türkiye sitesinden indirdiğim 1,8 gb iken global siteden indirdiğim 2gb. Neden böyle bir fark var ve hangisini kurmalı acaba?

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki yöntem son zamanda çalışmıyormuş o yüzden bu yöntemi verdik. Bu zaten daha eski yöntem. Ve arasında fark yoktur.

Bootloader kilidini açmazsak rom yukleyemiyoruz.

Farklı romları indirmiş olabilirsiniz. Sürüm numaralarına dikkatli baktınız mı aynı mıydı?

• quote:

İlk sayfadaki yöntem son zamanda çalışmıyormuş o yüzden bu yöntemi verdik. Bu zaten daha eski yöntem. Ve arasında fark yoktur.

Bootloader kilidini açmazsak rom yukleyemiyoruz.

Farklı romları indirmiş olabilirsiniz. Sürüm numaralarına dikkatli baktınız mı aynı mıydı?

Evet şuan hiçbir yöntem çalışmıyor unlock code alımı için, geçen sayfalarda maille de sonuç alamayanlar var. Yine de mail attım bakalım inşallah oradan sonuç alırım.

Türkiye sitesindeki rom 200mb daha küçük, herkes onu yüklemiş, global sitedeki romun farkı nedir onu merak ettim romlar farklı hocam evet.
    G7 ilk çıktığı zaman unlock kode için mesaj atmıştım ve 20 dk da dönmüşlerdi.

Ama son zamanlarda geç dönüyordu. Kendi cihazima 4 gün sonra geri dönüş almıştım. Başka bir Mate 7 de 2 gün içinde yanıt almıştım. Başka bir g7 de yine 2 gün sonra yanıt aldım. Yanıt almadığım olmadı yani. Bilgileri eksiksiz gönderin dönüş olur %90.

Bir arkadaş yuklemisti bi fark olmadığını belirtmişti. Yinede siz bildiğini yani bizim yüklediğimiz yükleyin.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    İnşallah olumlu dönüş yaparlar hocam umutlandım :)

Avea romunun dezavantajları neler? Avea romuyla kullanmaya başlayayı, bari cihaz yatıyor evde.

• Acaba radyo.apk sinin linkini biri paylasabilir mi?

Bakındım bayağı ama bulamadım

En çok burda şarj süresinden yakiniyordular. Benimde ek olarak sevmediğim şey gereksiz avea uygulamaları. Ben zaten rom Root işleri ile aşina olduğum için telefonu aldığım gibi genel rom yükledim Kullanamadigimdan pek yorum yapamiyacam

• Ranez R kullanıcısına yanıt
    Ana konu içinde bir mesajda paylaşılmıştır. Ama biraz arama yapmanız lazım

• quote:

Ana konu içinde bir mesajda paylaşılmıştır. Ama biraz arama yapmanız lazım

Telefonda mobil sürüm üzerinden arama yapınca boş sonuç çıkıyor. Neyse bilgisayara geçince bakarım.

• Ranez R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Neyse arama yaptım ben buldum hocam buyrun :https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=ua0VrwM%2B/wQkWBUcVOcvEddHF59mKrYiG6Ah%2B4C9XiY%3D&locale=tr
  • quote:

Aynen öyle. Neyse arama yaptım ben buldum hocam buyrun :https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=ua0VrwM%2B/wQkWBUcVOcvEddHF59mKrYiG6Ah%2B4C9XiY%3D&locale=tr

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Denemek isteyen var ama bir türlü lollipop kuramıyorum cihazda stok 137sp11 genel yazılım yüklü(herşey stok) ne eu yamasını nede update.zip dosyasını kurabiliyorum hepsinde failed veriyor bu sinir bozucu hatadan sıkıldım artık cihaz hiçbir sürümü kabul etmiyor bu işin bir püfü varsa ben bulamadım...

Ben EU yamasını kurmayı başardım, bölge kodu EU gözüküyor fakat yinede global Rom'a geçemedim, TR Genel Rom hariç (b133sp11) hiç bir rom doğal yoldan yüklenmiyor. Denemediğim tek şey dahili hafızadan yüklemek, en başa dönüp birde onu deneyeceğim, bakalım ne olacak.
  • C-AyaR kullanıcısına yanıt
    Evet öyle eu yaması kursakta lollipop veya b141 rom kurulamıyor.
    Unlock kodu için mailime olumsuz yanıt verdiler

Maili Çince mi attınız?

Evet hocam şu da aldığım cevabın çevirisi:

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.