Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 Video İnceleme 'Metal gövde, 4100mAh pil ve dahası...' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: oknysn

Hızlı şarjdan kasıt nedir bilmiyorum ama kitapçıkta yazıyordu.
    Ve telefon kendi aksesuarkariyla gayet hızlı şarj oluyor

Hocam eminmisiniz hızlı şarj ettiğine.Cihazın şarj dolum süresi bildiğim kadarıyla 3 saat falan.Siz yüzde 10 gibi seviyelerden full şarja ne kadar sürede ulaştığını paylaşırsanız sevinirim...

3 saatten kesin daha az ama yarin tam şarj olma suresini ölçüp yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @okynsn

2 gün bekleme süresi alabildinizmi yoksa her kes gibi 1 yada 1.5 günmü ? 1.5 gün iş görmez gibi gün ortasında cihazı şarja koymak hiç uygun olmuyor iş yerinde.
  • Mate 7 diyince ekran 7 inç filan sanmıştım. Neyseki öyle bir hata yapmadılar.

• 3gb dual sim modeli ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bibidibabidibu

3gb dual sim modeli ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba ?

Net bilgi yok hic gelmeyebilirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

quote:

Orijinalden alıntı: Bibidibabidibu

3gb dual sim modeli ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba ?

Net bilgi yok hic gelmeyebilirde.

Niyetim bunu alaktı ama zenfone 2 bekleyeceğiz galiba :(
  • Zenfone2 eylul ayina ertelendi bence beklenebilecek bi telefon degil. Eylulde ertelenir, yuksek fiyattan girecek dusmesini beklicen, stok biticek gelmesini beklicen, kronik sorunu varmi diye alanlarin yorumlarini beklicen seneye subatta alinir o zamana kadarda mate7 eskitilir

• quote:

Zenfone2 eylul ayina ertelendi bence beklenebilecek bi telefon degil. Eylulde ertelenir, yuksek fiyattan girecek dusmesini beklicen, stok biticek gelmesini beklicen, kronik sorunu varmi diye alanlarin yorumlarini beklicen seneye subatta alinir o zamana kadarda mate7 eskitilir

Ne yapacaz o zaman bana dual sim 5" üzeri şarj süresi uzun telefon lazım tavsiye
    Bu arada sende baya karamsar ettin beni.
  • Kusura bakma karamsar konustuysam ama turkiyeye iraktan bile 3 4ay sonra geliyo telefonlar batinin gozunde buyuz yani Ben sana Huawei G7 oneririm tam f/p telefonu ama maddi imkan varsa Mate7ye tek rakip Lenovo z2pro ve note4

• Arkadaşım aldı hiç memnun değil. Bataryası yetmiyor diyor. Kamera berbat diyor. Belli belirsiz kasılmalar yaşıyor diyor.Çok pişman oldu. Satıp note 4 alacak.

• Bıçkın fiyatı ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huwei kendini aşmış cidden güzel bir cihaza benziyor
  • Bu telefonu kesinlikle almayın SAR değeri 1,54 çok yüksek Bu telefonun yerine galaxy alpha veya LG G3 tavsiyemdir

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Ne nokiası kardeş

• quote:

Kusura bakma karamsar konustuysam ama turkiyeye iraktan bile 3 4ay sonra geliyo telefonlar batinin gozunde buyuz yani Ben sana Huawei G7 oneririm tam f/p telefonu ama maddi imkan varsa Mate7ye tek rakip Lenovo z2pro ve note4

G7 tek sim bildiğim kadarı ile pek araştırmadım

bana şöyle performanslı dual sim önere bileceğin bir telefon var mı 5",6" arası ? oyunla işim yok kamerası iyi olsun yeterli.
  • sayin mate 7 kullanicilari yada almayi dusunenler bir aydir bu cihazi kullaniyorum ve dusuncelerimi paylasmak isterim. ayrica bi fikirler sadece beni baglar. sunu belirtmek isterim siradan bir kullanici degilim hem en yuksek donanimli cihazlari kullanmis hemde yazilimsal anlamda da ilgili bir kullaniciyim. mate 1 ide kullanmistim bu arada lumia 1520-1020-note 3-lg g2-xperia z ultra vb.ancak sunu hemen soylemek isterim huawei cok yol almis. bu telefonu almadan evvel yerli ve yabanci cok fazla inceleme ve kiyaslama izledim. sunu uzulerek soylemek isterim artik bazi incelemelerin yanli ve yonlendirici oldugunu dusunmekteyim.
    bu telefon hakkinda ilk etkileyici ozellikler tasarim ve malzeme kalitesi. kilif kullanasim gelmiyor. metal kasa buyuleyici. su anda iphone disinda malzeme kalitesine yaklasan cihaz cok az. tasarim cizgileri iphone dan daha guzel. izledigim kiyaslama videolarinda en.cok ekrani ve kamerasi kotuleniyordu. ekran cok cok guzel. gorus acilari harika. hicbir eksiklik hissetmedim. kameray gelince focus cok hizli. seri cekimi harika. gece performansi kesinlikle basarili. sony nin en son lens takimini kullaniyor yazilimsal anlamda da iyi is cikarmis. cekim hizi iphone a cok yakin xperia ve lumia lardan hizli.sarj ise mukemmel otesi en yogun kullanimda bir gun cok rahat. yani wifi hep acik. en az 1-2 saat oyun 1-2 saat muzik vb. normal kullanimda iki gun. gun icinde ortalam 1-2 saat internet ve oyunsa yada sosyal aglar uc gunu gorursun. islemci hakkinda soru isaretlerim coktu ancak oldukca stabil ve hizli. bazi aksakliklar var ama guncelleme ile daha iyi olur sanirim. isinma yok arkadaslar. lg g2 nin yarisi kadar bile isinmiyor.
    ben artik buyuk markalarin sirf satis yapmak icin donanimilari gerksiz yere yukseltmeleri oyununa gelmiyorum. ekran full hd ve 2gb ram bana daha uzun zaman yeter. 4k video benim icin gereksiz otesi. daha evimdehi tv full hd. o nedenle bu telefon siddetli tavsiyemdir. benim gibi dusunenler icin. bu arada en.guzel karsilastirma sizin yaptiginizdir gecen gun media markt de iphone 6 plus-note 4-note edge ve xperia z3 ile ayni kadraji ayni isikta fotografladim. note serisi ve iphone.ile ayni kalitede cekim yapti mate 7. yakinlastitmada mp farki iphone dan daha iyi. ben cok memnunum tavsiye ederim.

• Cihaz AVEA cihazımı?
    Bunu sorma sebebim. Kullandığın rom?

• Telefon çok güzel ancak sar değeri 1.54 çok yüksek. O yüzden

• Mesajim bulunsun

• mate 7 cidi anlamda super tel bende ilk aldigimda teredut yasadim cok tel aldim ve satim sanirim mate 7 kalacam her yonuyle kusursuz tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.