Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 Video İnceleme 'Metal gövde, 4100mAh pil ve dahası...' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Selamün aleyküm değerli arkadaşlar. huwaei mate 7 16 gb alacağım aveadan. tavsiye eder misiniz?

Ne ayaksın sen arkadaş aynı sayfada 3farklı görüş yazmıssın. Birinde 1 ay oldu süper dıyorsun öbüründe 7 gün oldu alalı çöp diyorsun şimi de teli yeni alcm dıyorsun??
  • Arkadaslar bi arkadas cikmis sallamista sallamis sarji cok iyi telefonu elimden birakmiyorum surekli kullaniyorum 22 saat gidiyor kamerasi cok canli cok iyi hani telefonu kotuleyen arkadasin amaci nedir cozemedim iftira atmaya ne gerek var

• quote:

Orijinalden alıntı: cibuti40

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Selamün aleyküm değerli arkadaşlar. huwaei mate 7 16 gb alacağım aveadan. tavsiye eder misiniz?

Ne ayaksın sen arkadaş aynı sayfada 3farklı görüş yazmıssın. Birinde 1 ay oldu süper dıyorsun öbüründe 7 gün oldu alalı çöp diyorsun şimi de teli yeni alcm dıyorsun??

3 ü de ayrı kişiler de ondan. DH Misafiri üye olmadan yorum yapanlara verilen default rumuz. 1-2-3 diye ayırmadığı için de hepsi aynı kişi imiş gibi algılanıyor normal olarak.
  • Merhaba Arkadaşlar yeni telefon alacağım. Bu telefonu önerir misiniz ? veya önermez misiniz ? Yorumları okudum sar değeri kötü diyenler olmuş onun etkisi nedir? Şarj kaç gün gider ? şarj kaç saate doluyor ? Fotoğraf çekmeyi çok seven birisiyim o yüzden ön kamerası benim için önemli. Ön kamerası nasıl ? Yardım şimdiden teşekürler.

• Herkese Merhabalar
    Yeni telefon almayı düşünüyorum bu telefon kafama baya yattı. Yalnız alacağım telefonda MHL (HDMI) özelliği olması lazım.
    Mate 7 de MHL (HDMI) özelliğini deneyen veya bilgisi olan var mı acaba? internette bu konu hakkında pek bilgi bulamadım.
    Bir de Lolilop un normali ne zaman gelecek belli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cok begendim ama sar degeri cok yuksekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LİVERPOOLYWNA kullanıcısına yanıt
    Yüksek olarak gördüğünüz değer çift sim kartlı modelde iki hatta aktifken ortaya çıkan değerdir. Tek sim kartlı versiyon için sar değeri baş bölgesi için 0.908w/kg vücut için 1.265w/kg dir.
  • Telefonu kullananlar yardımcı olabilirler mi orta sınıf oyunlarda kasma oluyor mu? Tarayıcıda gezerken donma oluyor mu ? Tavsiye edermisiniz telefonu.
  • bir arkadas su goruntulu konusma olayini yazsin nasil bi ayar gerekiyor napicaz bi cozemedim face messengerdan oluyor whatsap ve telefon aramasinda yok

• Ben mate 7 kullanıyorum 1 yıl oldu çok çok cook memnunum her yönü ile mükemmel bir telefon hem sağlam hem hızlı asla ısınıyor çok fazla gayet hızlı Ofis programları açıyor ben çok memnunum tek sıkıntı on kamera çok iyi değil bence ama herkese tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.