Şimdi Ara

HUAWEİ ASCEND P6 GÜNCELLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER GUNCELLEMENIN BOYUTU 1 GB OLDUGU ICIN INMESI UZUN SURUYOR 3 KERE INDIRDIM 3DE CALISMADI GUNCELLEME YAPILIRKEN ERROR STATUS 7 DİYE HATA ALIYORUM ÇÖZÜMÜ BİLEN WARSA YARDIM EDEBİLİRMİ ? BİDE SUPERUSER DİYE Bİ UYGULAMA WAR BUNLA ROOTLAMISTIM GALIBA BU UYGULAMAYI KALDIRAMIYORUM TELEFONDANDA PEK ANLAMIYORUM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhanars

BEYLER GUNCELLEMENIN BOYUTU 1 GB OLDUGU ICIN INMESI UZUN SURUYOR 3 KERE INDIRDIM 3DE CALISMADI GUNCELLEME YAPILIRKEN ERROR STATUS 7 DİYE HATA ALIYORUM ÇÖZÜMÜ BİLEN WARSA YARDIM EDEBİLİRMİ ? BİDE SUPERUSER DİYE Bİ UYGULAMA WAR BUNLA ROOTLAMISTIM GALIBA BU UYGULAMAYI KALDIRAMIYORUM TELEFONDANDA PEK ANLAMIYORUM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER

Rootlu cihazı otadan güncelleme yapamazsın diye biliyorum ben
    ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ne yapmam lazım unroot yaptım hala aynı sorun
  • yavuzhanars Y kullanıcısına yanıt
    İnternetten indirip hafıza kartına at öyle yükle. P6 kit-kat ana konusunda link mevcut..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guncelleme 26.8.2014 de gelmiş dediğiniz konu mart ayından beri war biraz saçma geldi bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhanars

guncelleme 26.8.2014 de gelmiş dediğiniz konu mart ayından beri war biraz saçma geldi bana ?

Hocam custom romlar falan da var o yüzden mart ayından beri var o konu.orjinal rom çıkınca onu da eklediler ilk mesajda görebilirsiniz indireceğiniz dosyanın içinde çok basit bir anlatım da mevcut ben dün kurdum mesela memnunum şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recko kullanıcısına yanıt
    Custom haricinde Stok KitKat sürümü de paylaşıldı Mart ayından itibaren, çünkü P6 için KitKat uluslararası sürümü Mart ayında çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Huawei P9 Lite
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Custom haricinde Stok KitKat sürümü de paylaşıldı Mart ayından itibaren, çünkü P6 için KitKat uluslararası sürümü Mart ayında çıktı.

Doğrudur hocam ben arkadaşa aradaki tarih farkını açıklayabilmek için özet geçtim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.