Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 hakkında merak edilen her şey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
4
Favori
11.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

telefon almayı düşünmeyen ben dahı ılk gordugumde fıyatı ve anlatılan ozellıklerı cok cazıp geldı dıger mağazalarda çıkmasını bekliyordum almak ıcın ama huawei face sayfasından ve sdn vıdeo ıncelemerınden felan bakınca vazgeçtim

neden vaz geçtiniz? fiyatı gayet uygun. merak ettiğim için soruyorum, bri tanıdığım ucuz yoluu akıllı telefon sordu bende araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

telefon almayı düşünmeyen ben dahı ılk gordugumde fıyatı ve anlatılan ozellıklerı cok cazıp geldı dıger mağazalarda çıkmasını bekliyordum almak ıcın ama huawei face sayfasından ve sdn vıdeo ıncelemerınden felan bakınca vazgeçtim

neden vaz geçtiniz? fiyatı gayet uygun. merak ettiğim için soruyorum, bri tanıdığım ucuz yoluu akıllı telefon sordu bende araştırıyorum.

Vazgeçmemin sebebi telefon fotoğraf çekerken tekli modda donuyyor fotoğraf çekmiyor oyun performansı felan zayıf anlatıldığı gibi güçlü bi telefon değil kamerasıda o kadar iyi değil onun dışında menü geçişi felan hızlı ve menü gecısıde o kadar onemlı degıl benım ıcın bu ustte yazdıklarım onemlı o yüzden vazgectım

• sdn incelemesini izledikten sonra şimdilik beklemeye aldım. donanım haber incelemesini bekliyorum.

şu ana kadar anladığım kadarıyla artıları :

Fiyatı

Şıklığı

Yapım malzemesi.

Eksileri :

işlemcisi yeterli değil.

fotoğraf çekerken donması.

klasik android görünümünü geliştirmeye çalışmaları ancak başarısız olmaları.

ÖNEMLİ EDİT

sdnde testi yapan kişinin daha sonra attığı tweetler

Şimdi ofiste kullandığım cihazda yazılımsal sıkıntı yok. Ama oyun performansı yine çok iyi değil. Orası ayrı.
    4:09 AM - 22 Eylül 13 · Detaylar

Hocam o videoyu yeniledik hafta içerisinde yenisi aktif olacak. Bize gelen cihaz ilk yazılım sürümüne sahipti. Sıkıntı ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifiri34 -- 22 Eylül 2013; 17:32:50 >
  • Arkadaşlar telefonun süper ayrıntılı türkçe videosu mevcut. Almak isteyenlere duyurulur. Ben telefonu alalı 1 hafta olmasına rağmen bu videoda daha ayrıntılı bilgilendirmeler buldum. Buyrun link

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=91ryfCuZQ8A
  • SELAM ÖNCELİKLE TELEFONA VERDİĞİM PARAYA ACIMIYORUM GAYET GÜZEL AMA TEK YAZILIM EKSİĞİ 3G GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA MEVCUT DEYİL 5 MP KAMARA KOYMUŞLAR AMA 3G OLMAYINCA BİR ANLAMIYOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

• BEN KULLANIYORUM YAZDIKLARINIZADA YAZILANLARADA BI ANLAM VEREMEDIM.HICTE FOTODA DONUKLUK YAPMIYOR.KAMERASI VIDEO CEKIMI GAYET IYI EKRANIDA GUZEL.SU ANDA HERKESIN OYNADIGI GUNCEL OYUNLARIDA AKSILIK OLMADAN OYNAYA BILIYORUM.

TAMAM ELBETDE 999 TL LIK BIRCIHAZ 2000TL LIK CIHAZ GIBI OLMAZ AMA BENCE YETERLI CIHAZ

ONA BAKARSANIZ SAMSUNG S3 CIKARDI 200TL EKSIKLE MINIYI CIKARTTI SIZCE OZELLIKLERI AYNIYMIYDI.KI BU CIHAZ S3 MINININ KAT KAT USTU AMA ANLAYANA.BIZIM MILLET AC KALIR MARKASIZ KALMAZ.

• Arkadaşlar Huawei Ascend P6 nın Yazılım güncellemesini Nası yapçaz bi bilgisi olan varmı ve bu cihazın yazılım güncellemesi geldimi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Telefon hakkinda-Sisten guncelleme ile guncellleyebilirsin.Turkiye surumu b608 enson guncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 17 Ekim 2013; 18:36:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Honor3 için buraya gelip gelmiyeceği hakkında bilgisi olan varmı
  • 999 dan girerse sıcak fırsatlarda bu telefonu 800 e alabiliriz belki. Of süper olmaz mı ??
  • 21 EKİM tarihinde ayıla bayıla aldım telefonu o kadar hoşuma gitmiştiki durup bakıyodum hediye olarak xperia z geldi onu bile kullanmadım ama hevesim kursağımda kaldı resmen aldığımın ertesi günü mesaj geldi yasal uyarı telefon şu tarihte kapanacak diye 2.günde ekranda 3 adet piksel hatası oluştu vodafone götürdüm pixel hatasına bişey yapamayız felan diye geçiştirmeye çalıştılar kaçak telefon sattınız şikayet edicem msj geldi deyince hemen değişime gönderelim dediler 23 ekimde verdim telefonu dün gittim telefonun durumu ne diye daha gelmedi dediler biraz bağırıp çağırdıktan sonra müdürleri geldi aynen verdiğim zaman koydukları çekmeceden çıkarıp kapanma konusunu hallettiklerini telefonu alabileceğimi söylediler pizel hatası deyincede o zaman yarın değişime gönderecez dediler yani yalan söylüyolar 14 gündür çekmecede duruyo cihaz ellerine bile almamışlar ben üstelemesem bakacaklarıda yok ısrarla 30 iş günü süresi var diyo bide bide orda çalışan biri fısıldayarak iadesini isteyin p6 lar tamamen patladı hergün 5-10 cihaz iade geliyo şebeke sorunundan dolayı dedi ama hala kararsızım değiştirsemmi iptalmi ettirsem

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

BEN KULLANIYORUM YAZDIKLARINIZADA YAZILANLARADA BI ANLAM VEREMEDIM.HICTE FOTODA DONUKLUK YAPMIYOR.KAMERASI VIDEO CEKIMI GAYET IYI EKRANIDA GUZEL.SU ANDA HERKESIN OYNADIGI GUNCEL OYUNLARIDA AKSILIK OLMADAN OYNAYA BILIYORUM.

TAMAM ELBETDE 999 TL LIK BIRCIHAZ 2000TL LIK CIHAZ GIBI OLMAZ AMA BENCE YETERLI CIHAZ

ONA BAKARSANIZ SAMSUNG S3 CIKARDI 200TL EKSIKLE MINIYI CIKARTTI SIZCE OZELLIKLERI AYNIYMIYDI.KI BU CIHAZ S3 MINININ KAT KAT USTU AMA ANLAYANA.BIZIM MILLET AC KALIR MARKASIZ KALMAZ.

merak ettiğim bir konu var en basitinden candy crash bile oynarken cihaz o kadar ısınıyoduki anlam veremiyodum donmalar meydana geliyodu sonra birden bi uğultuyla birlikte aşırı hızlanıyodu ben önemsemedim ama vardı böyle bi sıkıntı
  • Uzak durun arkadaşlar. Kayıt dışı cihazım için karşımda tek bir muhattap bulamadım. Maalesef bilinen ve sorunda karşınızda muhattap bulabileceğiniz markalardan vazgeçmemek lazım.
  • alan varmı arkadaşlar?? bu telefon niye hala media markt vatan pc teknosa gibi yerlerde satışa çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xass

Uzak durun arkadaşlar. Kayıt dışı cihazım için karşımda tek bir muhattap bulamadım. Maalesef bilinen ve sorunda karşınızda muhattap bulabileceğiniz markalardan vazgeçmemek lazım.

samsung appleda kayıt dışı cihazlara bakmaz bence yani onun markayla alakası yok gibi geliyo
  • Ben de aldım arkadaşlar telefon 22 gün sonra sim kartı tanıyor arızası ile teleservise gönderdim hala serviste yedek parça bekleniyor 45 gündür

• oncelikle u8850 kullandim ve sikintili bir cihazdi sogudum tabiki ozellikleri cok cok farkli cekim sikinti sebebiyle 3 kere garantiye gonderdim yapamadilar ve dort arkadasimdada ayni sikinti vardi soru bir :p6 isinma sikintisi varmi.soru iki cekim sikintisi varmi tskler

• telefonu bir hevesle aldik ama ben begenmiyorum. su yuzden begenmiyorum huawei kendi islemcisini ve degisik bir gpu koydugu icin begenmiyorum. bunlarin yerine MTK islemci kullansalardi daha iyiydi bence

antutudan 15000-16000 arasi bir puan aliyor.
    oyun performansi 10 uzerinden 6 puan alir.
    kamerasi hdr modda super ayrintili cekiyor
    sarji hic kullanmasan 1,5 gun,
    yogun kullanimda oglen telefonu sarjdan %100 iken aldiniz diyelim aksami cikartir.

gta sandreas kuruyorsun oyun ekraninda telefon kitleniyor. acilip kapaniyor kendiliginden.
  • http://forum.donanimhab...992/f_//tm.htm#87795992

arkadaşlar elimde iphone 4 var beyaz sıfır ayarında 18 ay garantili 16.07.2013 tarihli 1104 tl faturalı tüm aparatları kutusu mevcut sadece kulaklığı yok.

başabaş takas etmek isteyenler pm yoluyla ulaşsın lütfen. yukarıda ilan var oradan da bakabilirsiniz. ankaradayım.
  • 750 TL ye 2. elini alacaktım bu telefonun paragöz telefoncu 700 e inmedi bende vazgeçtim ....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.