Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 hakkında merak edilen her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
4
Favori
11.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei dünya çapında satışa sunulan en ince akıllı telefon unvanına sahip Ascend P6'yı, Türkiye'de lanse etti. Güçlü özelliklerine karşın 999TL'lik fiyatı ile dikkat çeken iddialı telefonu, Huawei Türkiye'nin en önemli isimlerinden Bilgin Demir ile enine boyuna konuştuk. Merak edilen tüm detaylar bu videomuzda.

• Samsung ve htc varken huawei gereksiz olmus .

EDİT: 120 EKSİ VERENLER HUAWEİ ÇALIŞANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 4 Eylül 2013; 9:45:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Samsung ve apple varken huawei gereksiz bir olmus .

Onların yapamadığını yapıyor.Malzemeden çalmıyor.Kasayı plastik yapmaz.Pilden çalmaz.Samsungun ascend p6 civarında donanımı olan telefonu ne kadar ? Ayrıca sar değeri dersin.Her telefonu öyle değil zaten.Yani güvenilir markadır .
  • 11:03 .
  • Eski bir P1 kullanıcısıyım vede şu an xperia L aldığıma pişmanım telefon harika fakat P6'da Xperia L'den güzel :)

• Bilgin beyi tebrik ederim, konusuna çok hakim bir yönetici. Güzel bir röportaj olmuş.

• Çok hoş bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 29 Ağustos 2013; 9:49:38 >
  • Huawei nin arayuzu oldukcakotu. Stok arayuzle gelselerdi cok daha iyi olabilirdi.

Edit: Beni eksileyenler huaweinin arayuzunu cidden begendiyse diyecek bir sey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 30 Ağustos 2013; 1:38:26 >
  • Huawei telden giriyorum video acilmiyor. Youtube linki yokmu

• cok eskiden iphoneu iyilemek modaydi sonra alternatif samsung cikti bu sefer onu yucelttiler sirada huawei var herhalde onu iyilemenin de modasi gecer bir zaman

• 999 bu telefona deli fiyat amazonda(abd)bile 479 dolar çin fiyatı(merimobiles) 412 dolar yeni note 2 almamış olsam kesinlikle bunu alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 29 Ağustos 2013; 10:41:20 >
  • yurtdışıyla aynı fiyatı koyarak gönlümü fethetti huawei ...

• Dolar ve Euronun hali ortada buna ragmen cok agresif bir fiyat iyi bir reklam yaparsa ulkemizde cok satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 29 Ağustos 2013; 11:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

11:03 .

Gel az konuşcaz! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkewCurrent -- 29 Ağustos 2013; 11:11:22 >
  • Keşke kendi işlemcisi yerine tanıdığımız biliğimiz iyi bir işlemci ve grafik çipiyle gelseydi. Birçok uygulama bu çipi algılamayıp bu telefona uyumlu değil deyip uygulama kurdurtmayabilir. Performansı da büyük bir soru işareti. Bence piyasada belli bir yere gelip işlemcilerini de olgunlaştırıp öyle koymalıydılar. Herşey incelik ve kasa değil. Telefon bana kötü bir deneyim yaşatacaksa bir anlamı yok. Performansını meraksız bir şekilde bekliyorum çünkü dahili hafızası nedeniyle asla ama asla yakınından bile geçmeeyceğim bir cihaz daha üretilmiş. Sanırım 8GB dahili hafızayla gelecek ve boş ver 4 GB civarı olacak. Böyle bir telefon ağzıyla kuş tutsa almam. Forum tabiriyle benim için çöp malesef. Artık firmaların orta segmentte 16, üst segmentte 32 GB ile başlamaları ve daha yüksek seçenekleri de mantıklı fiyat farklarıyla alınabilir şekilde piaysaya sürmeleri gerekiyor. Bu haliyle fiyatı da bence normal, hatta pahalı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Ağustos 2013; 11:43:59 >

• Ekranın altında çıkan "ev geri seçenek" tuşları olduğu için almayacağım.

• Huawei her türlü satın alınır. Fiyat olarak ta iyi bence burası ile 150 TL fark var.
  • elbette çin malı olmanın verdiği olumsuz bir imajı yenilemek için biraz daha zamana ihtiyacları var,diger buyuk firmalarla kıyaslandıgında;lakin adamlara helal olsun avrupa odulleri almıs şık bir telefon,türkiye fiyatıda avrupa fiyatlandırması gibi olmus,hadi bakalım merak ettim dogrusu..:D

• araba anketinde neden citroen yok
  • AZ GEL Bİ KONUŞCAZ 11:03 karnıma agrılar girdi gülmekten çok iyi :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.