Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 hakkında merak edilen her şey (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
4
Favori
11.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın kendisi ve fiyatı kadar röportajı da çok beğendik. İnşallah Bilgin bey uzun yıllar Huawei Türkiye yöneticiliğine devam eder. Hiç şişirmeden ne kadar da mantıklı ve akıcı cümleler kurabiliyor. Videoyu izlerken beni bir CEO'nun maaşının ne kadar olması gerektiğini düşünmeye sevketti.

• Telefon sadece Vodafone ile mi satışa sunulacak bir kaç ön incelemede bundan bahsetmişler. Teknoloji mağazalarında ne zaman satışa çıkar bu telefon acaba? 1000 liraya gözü kapalı alınır mı? Her hangi bir eksiği var mı? Bir de bildirim ışığı yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 30 Ağustos 2013; 4:04:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

xperia x8 550 tl verıp aldım youtube vıdeo açmıyor guncellemesı yok vs vs saçma sapan bır suru eksısı var daha ıyı telefonlar varken görüntüsüne aldanıp almıştım Buda onun gıbı çıkar youtube vıdeo dahı açmaz kamerası kotu ceker oyun oynanmaz açılmaz donarak oynatır felan şarjı az gıder güncelleme almazsa çöpe atılan 1000tl den başka bısıy olmaz umarım oyle degıldır ıddalı bı telefona benziyor cunkı 5&8mp demısler o ne anlama gelıyo 2 secenegımı var 5 ve 8 mp kamera dıye ayrıca en azından 5 yerıne 8 konulsa 50 100 tl fazla olsa ıyı olurmuş 999TL rakama bak aldatıcı

2 yıl önce alınmış Huawei İdeos X5 modeli ile bile şu anda youtube videoları izleniyor.

• Komik misin kardesim orjinal bir arayuz kullanmak varken neden launcher kurayim? htc samsung sony firmalari aptal mi bir yigin para verip tasarimci tutup launcher yaratiyor? Onlarda indirip kurun der. Sirf cevap vermek icin dusunmeden yaziyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Komik misin kardesim orjinal bir arayuz kullanmak varken neden launcher kurayim? htc samsung sony firmalari aptal mi bir yigin para verip tasarimci tutup launcher yaratiyor? Onlarda indirip kurun der. Sirf cevap vermek icin dusunmeden yaziyorsunuz.

Nexus 4 kullaniyorum ve stock arayuz cok hosuma gidiyor fakat telefona kattigi ekstra ozelliklerden dolayi nova launcher kullaniyorum.. Gesture ozellikleri bir harika P6 da sanki arayuz yapilmamis gibi nova launcherla kullanilabilir..

• ideos x5 kullanım deneyimi yaşayanlar yeni bir deneyim için bu cihazdan alırlar gibi geliyor..

• işini bilen bir yönetici görmek güzel
    Hem teknik kısmını iyi biliyor hem de gayet akıcı ve ikna edici bir şekilde konuşabiliyor valla helal olsun adama

• Arkadaşlar xda'da zaten CM10 rom şu an mevcut bile. Stock rom olur kendisi.
    Ayrıca Ideos X5 kullanıyor ablam. Bu telefonu Vodafone'dan peşin fiyatına alacağım. Ideos X5 şu an birçok telefonun yaptığı şeyleri yapıyor. Ha evet illa ki kasacak takılacak gecikme olacak hem ucuz hem de eski kaldı artık.

Ama hem tasarım hem donanım hem de kamera falan çok hoş.
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4910&idPhone2=5467&idPhone3=5204 iPhone 5-Xperia Z-Ascend P6 karşılaştırması.

İlk haftası kesin alacağım bu telefonu. Kendime iP5S düşünüyorum ama ablama kesin alacağım.

• anketimde gül oya...

• 2000 mah bataryayla prize takılı kullaniriz herhalde

• F/p tarzi bir urun bakalim kullanici yorumlari nasil olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

tek sorun şu:
    +telefonun ne güzelmiş markası ne
    - huavei, huaway huaviyy
    + ??

Okunuşuyla ilgili video vardı nette.bende huawei p1 vardi sorana "haavey" diyordum.

• İnternet veri aktarım hızı HSPA+ DL: 14, 21 Mbit/s . huawei p1 de bu değer iki katıydı. P6 yı Tercih etmeme sebebi olabilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 1 Eylül 2013; 2:35:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

İnternet veri aktarım hızı HSPA+ DL: 14, 21 Mbit/s . huawei p1 de bu değer iki katıydı. P6 yı Tercih etmeme sebebi olabilir mi acaba.

arayın kardeşim arayın. p6'yı tercih etmemek için öküz altında buzağı arayın
  • Yarın gidip alacağım bakalım. Pişman edeceğini sanmıyorum. Tek şüphem güncelleme meselesi, ona da alışığım atrix'den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Yarın gidip alacağım bakalım. Pişman edeceğini sanmıyorum. Tek şüphem güncelleme meselesi, ona da alışığım atrix'den.

Yarın sadece Vodafone'larda mı satıs baslayacak. Bir de Vodafone magazalarından alabilmek icin Vodafone hat sahibi olmak mı gerekiyor veya taahhut vermek mi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

quote:

Yarın gidip alacağım bakalım. Pişman edeceğini sanmıyorum. Tek şüphem güncelleme meselesi, ona da alışığım atrix'den.

Yarın sadece Vodafone'larda mı satıs baslayacak. Bir de Vodafone magazalarından alabilmek icin Vodafone hat sahibi olmak mı gerekiyor veya taahhut vermek mi gerekiyor

Yalnızca Vodafoneda yarın evet. Ancak Vodafonelu olmaya gerek yok. 999lira peşin veya kredi kartına taksitli olarak alabilecegiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi adıma konuşuyorum. android telefonlar içinde nexus 4 ten bu yana kanımın ısındığı tek telefon bu oldu. Tasarımı, özellikleri ve fiyatıyla gerçekten çok tatminkar. Son olarak kullanıcı yorumlarını da görüp gönül rahatlığıyla alınabilecek bir telefon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

quote:

Yalnızca Vodafoneda yarın evet. Ancak Vodafonelu olmaya gerek yok. 999lira peşin veya kredi kartına taksitli olarak alabilecegiz.

999 TL'yi aldığımız P6 cihazında "Vodafone Yazılımı" olmaz umaırm. Vodafone'lu açılış, uygulamalar. logolar sevmiyorum öyle şeyleri sonuçta kontratlı almıyoruz... Var mı bir fikriniz ya da fikri, bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hknyc -- 1 Eylül 2013; 17:33:38 >

• Yarın Bartın'da bulabilirsem alacagım. Kafaya koydum :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.