Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 hakkında merak edilen her şey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
4
Favori
11.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet.Akif

En iyi olmaya alıştıysan ve en çok satan sensen, iphone gibi düşün. Müşteri sana bağlanır ve en kötüyü üretsen bile alırlar. Samsung bir bilemedin iki sene daha böyle devam eder. Eğer böyle devam ederse tepe takla olur.

Aynı şey apple içinde geçerli. Şunu biz keşfettik diye diye, milleti salak yerine koyup cihaz çıkartıyorlar. eskisi neyse yenisi de aynı tip ve tek bir yenilik bile yok dişe dokunacak. Olsa içim yanmaz. İphone 5s alana acırım.

Üstelik bunu söyleyen çok sevdiği cihazı olan iphone 5 kullanıcısıdır bilin.

Cihazdaki kısıtlamalar beni sinir ediyor. Zil sesi koyulmaz mı yahu? Ne salakça bir şey.

Geçenlerde arkadaşım s3'ünü tamire götürdü. Ya millet o telefona mı 100 milyona yaklaşacak satış sayısı çıkarttırdı? Telefon resmen karpuz kabuğu gibi. Dokunsan KKırılacak.

Tamirci bile diyor. Bu cihazların parçaları çok adi. En çok tamire samsung gidiyor.

Yahu tüm firmalar bizi eşşek yerine koyuyorlar.

Biliyorsunuz ki, her firma istese şu telefonu üretir.

720p İPS 2 plus ekran.
    3000 Mili Amper pil.
    çok iyi ses çipi.
    mali t600 yada, pw sgx 544 mp üstü en yeni teknoloji.
    bluetooth kulaklıklar sterio. Sağlam da mic.
    metal kasa. Aliminyum yda çelik farketmez.
    İnce 7 mm kasa yapısı.
    4.5 ila 5 inç arası panel.
    lte desteği.
    4 gb ram. Ulan ram dediğin çerez parası. 3000 amper batarya ile rahat.
    Qualcom sd800 işlemci.

ya say say bitmez.

Peki bunları neden üretmezler. Sırf siz uzun ömürlü cihaz edinmeyin diye.

Tek amaçları var. Hepsi bir masada oturur. Şu kalıbın dışına çıkmayın. Biz de çıkmayalım. Kazançlar baltalanmasın. Her sene yeni ürün, hatta her ay çıkartın ki, millet sazan gibi hemen alsın.

İnsanları tüketime alıştırın ki, tüketmekten üretime akıllarında yer kalmasın.

İşte her şey bizim için sözde.
    Nah bizim için.

Her şey kapitalist sistem için.

Hayırlı tüketimler. Siz tüketin ki, üretecek kimse kalmasın.

tuketıcı en pahalıyı almak ıster,

apple ambalajı degısıtırıyor ve hoşgeldın iphone 5... samsungda farksız, adamlar ekran buyuklugu ıle kafayı bozmuş, kımse tuketıcıyı dınlemıyor kımse bataryası nıye artmıyor,nıye çerçeve ve sağlamlık artmıyor demıyor... ancak 6.8 ınc telefon....

allah yardım etsın dıyorum, bu P6 999 tl S4 1600 TL, sımdı aklı basında bırısı neden s4 alır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 29 Ağustos 2013; 20:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

Huawei İdeos x5le kendini kanıtladı zaten

Ideos X5 çıktığı dönemde fiyatına göre en iyi performansı veren telefondu. Ben de bir müddet bu telefonu kullandım. Ancak Ideos X5 Huawei için referans bir telefon olamaz. Zira wifi kopma ve çekim gücü, gps geç bağlanma, ekrana toz alma, kasa açıklığı, güncelleme almaması gibi kronik sorunları vardı. Ascend P1 modelinde ise üretim teknolojisinin ve malzeme kalitesinin biraz daha gelişmiş olduğunu gördük. Bu telefon Ideos X5'e göre daha kararlı ve olmuş bir telefon izlenimi veriyordu. Huawei bu telefona da yazılım güncellemelerini verme konusunda geç kaldı ve hatta doğru düzgün bir güncelleme vermedi.

Huawei'nin güncel telefonu Ascend P6'ya gelince açık ara en güzel görünen android telefon olduğunu söyleyebilirim. Ancak kronik sorunları olup olmadığını, güncelleme alıp almayacağını piyasaya çıkıp kullanıcı yorumları geldiğinde göreceğiz. Bir de bu kadar güzel bir telefon yapıp hafızayı 8gb yapmaları olmamış, 200 TL fazla fiyat koyup 32 GB dahili hafızayla gelseydi mükemmel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Ağustos 2013; 20:24:58 >

• HUAWEI ürünü yurt dışına oranla cüzzi bir fiyat farkıyla Türkiye'ye sokabiliyorsa diğer markaların bu aşamadaki kar marjını düşünemiyorum. Demek ki çok az vergi farkları ile ürün satılabilirmiş.

• General Mobile Discovery alacaktım kaç gündür beklemedeydim ancak telpa'nin yaptıklarından sonra tamamen uzaklaştım gm 'den. P6 ise oldukça iddialı geliyor. Sanırım ilk kez çıktığı ilk gün alacağım bir telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 29 Ağustos 2013; 21:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alıyorum
  • bende 2-3 aydan beri takipteyim ,ama merak ettiğim bişey var, ekran gorilla glas mı bilen varmı...
  • volki57 V kullanıcısına yanıt
    Evet Corning Gorilla Glass olduğu gsmarenada yazılmış. 2. Nesil gorilla glass cam kullanıyor. S4 veya LG G2, gibi 3. nesil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Ağustos 2013; 23:04:56 >
  • telefon çok güzel görünüyor. fiyatıda güzel herhangi bir banka kampanyası ile sıcak fırsat olur. lakin bu ara ince uzun ekran modası var benim gıcık oldugum. iphone5 öyleydi. s4 mini de öyle. bu cihazda öyle olursa bnm için çöp olur. birde 2gb ramli 100tl bandında sorunsuz bi tel yok. kronik sorunu olmaz ve şarjıda sıkıntılı olmazsa kral olur.
  • ideos x5ten sonra böyle bi telefon ve bu fiyat cok akillica. huawei 2 yilda bu sekilde 2 telefon daha cikarirsa yerini saglamlastirir. tek eksikleri dogru düzgün tanitim yapamamalari. huawei deyince insanlar o ne diyor. t20yi biliyoruz ama asil markasi olan huaweiyi bimiyoruz. bu cok buyuk eksiklik.

• quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Samsung ve htc varken huawei gereksiz olmus . EDİT: 51 EKSİ VERENLER HUAWEİ ÇALIŞANI

eksi 77 de sende gördüm beeeee
    harbiden çilekli vanilyaya dönmüşün :) :) :) :) :) :) :) :)

• quote:

Samsung ve htc varken huawei gereksiz olmus .

EDİT: 51 EKSİ VERENLER HUAWEİ ÇALIŞANI

Şu telefon samsung s4 den kasa olarak kaliteli değilse ben hiçbirşey bilmiyorum. Ama yurdum insanı tutturmuş bi samsung htc iphone sevdasıdır gidiyor.
  • Çin malı dedik ama hiç fena değilmiş aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 30 Ağustos 2013; 1:34:46 >
  • quote:

Samsung ve htc varken huawei gereksiz olmus .

EDİT: 51 EKSİ VERENLER HUAWEİ ÇALIŞANI

• xperia x8 550 tl verıp aldım youtube vıdeo açmıyor guncellemesı yok vs vs saçma sapan bır suru eksısı var daha ıyı telefonlar varken görüntüsüne aldanıp almıştım

Buda onun gıbı çıkar youtube vıdeo dahı açmaz kamerası kotu ceker oyun oynanmaz açılmaz donarak oynatır felan şarjı az gıder güncelleme almazsa çöpe atılan 1000tl den başka bısıy olmaz umarım oyle degıldır ıddalı bı telefona benziyor cunkı

5&8mp demısler o ne anlama gelıyo 2 secenegımı var 5 ve 8 mp kamera dıye ayrıca en azından 5 yerıne 8 konulsa 50 100 tl fazla olsa ıyı olurmuş 999TL rakama bak aldatıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 30 Ağustos 2013; 1:56:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

xperia x8 550 tl verıp aldım youtube vıdeo açmıyor guncellemesı yok vs vs saçma sapan bır suru eksısı var daha ıyı telefonlar varken görüntüsüne aldanıp almıştım

Buda onun gıbı çıkar youtube vıdeo dahı açmaz kamerası kotu ceker oyun oynanmaz açılmaz donarak oynatır felan şarjı az gıder güncelleme almazsa çöpe atılan 1000tl den başka bısıy olmaz umarım oyle degıldır ıddalı bı telefona benziyor cunkı

5&8mp demısler o ne anlama gelıyo 2 secenegımı var 5 ve 8 mp kamera dıye ayrıca en azından 5 yerıne 8 konulsa 50 100 tl fazla olsa ıyı olurmuş 999TL rakama bak aldatıcı

ön kamera 5mp arka kamera 8 mp ayrıca uygulama sorunu olmaz ama güncelleme için kesin bişey diyemem

• tek sorun şu:
    +telefonun ne güzelmiş markası ne
    - huavei, huaway huaviyy
    + ??

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

p3ü bekliyorduk :) telefon cok sik alinasi duruyor. hele bi gelsin..

Türkçe klavye indir acil

klavye turkce zaten.
    klavye türkçe zaten. ama tr karakterleri uzun basinca gorebiliyorum.

• Bilgin bey öyle bir konuşmuş ki telefonu almasak ayıp edecez gibime geliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Huawei nin arayuzu oldukcakotu. Stok arayuzle gelselerdi cok daha iyi olabilirdi.

Edit: Beni eksileyenler huaweinin arayuzunu cidden begendiyse diyecek bir sey yok.

Launcher diye bişey var.. İndir bi launcher kullan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

yurtdışıyla aynı fiyatı koyarak gönlümü fethetti huawei ...

+1 geçen hafta bir arkadaş hongkong satış mağazasından 850 tl ye aldığını söylemişti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.