Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 hakkında merak edilen her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
4
Favori
11.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgin Bey'i tebrik ediyorum.Konusuna gerçekten hakim bir yönetici.Adam işin sadece para kısmıyla ilgili değil, teknik kısmı da iyi biliyor.Bir zamanlar Shelly Esque ile bir röportaj yayınlanmıştı.Her ne kadar konuşmaya çabalasa da bu işlerle(teknik) pek bir ilgisiz olduğu ortadaydı.

• Gördüğüm en başarılı, konusuna hakim yönetici. Tebrik ederim herşeyi çok güzel çok net açıklamış
  • Bu telefon satış patlaması yaşarsa diğer büyük telefon üreticileri de fiyatları mecbur düşük fiyattan sokmaya çalışacak.Onun için HUAWEI hep destek TAM destek.

• Başarılı bir anlatım olmuş Bilgin Demir teşekkürler.

• 1000 lira için çok iyi telefon olmuş.

1000 liraya Apple tarafında ne alabiliyorsunuz? En iyi ihtimalle iPhone 4.

Fiyatıyla S4 e de One'a da tercih edilebilir.
  • Fiyatına göre çok iyi bir telefon.Tasarımı üst düzey modellerde yok. Ama şu güncelleme işi sözde kalmaz umarım.

• hocam grafik kartı ile ilgili bi bilgi yok havada kalmıs ama çok önemli bu

• Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda akıcı konuşabilen bir firma yetkilisi görebildim. telefonun tasarımı oldukça güzel, cpu da fena değil ama maalesef gpu su çuvallıyor.
  • aynen gpu sorun tek
  • telefon bence çok güzel
    8mp &5 mp nedir ? bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalburabastı Tatlısı -- 29 Ağustos 2013; 15:13:05 >
  • Vayy be ilk defa bu kadar düzgün konuşan yönetici gördüm

• Kendime sağlam bir telefon düşünüyordum iPhone5 falan alayım diyodum.
    Şimdi eşime beyazı ekndime siyahı :) Cebimde de kalan +300 - 500 TL

Huawei telefonlarını beğeniyorum!!! Gayet istikrarlılar! Yazılım desteğinde sorun çıkacağını da sanmıyorum, kendi chipset'lerini kullanıyorlar bu cihazda...

• ahh ahh insan ses çipini kaliteli yapar da müzik dinleyebilelim
  • Çakma xpeia z gibi olmuş..

• Arayüz konusunda biraz geliştirme yapsalarmış çok daha güzel olacakmış.

GPU da takıldım bende biraz.

Ürün sonrası güncellemeler ve destek ne aşamada bunu da bilmek gerekiyor tabiki.

Eşimde bu firmanın bir ürünü var fiyatına göre hoş bir alet iki yıldır kullanıyor.

Piyasaya çıksın biraz satılsın düşünülebilecek bir ürün gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz77

Çakma xpeia z gibi olmuş..

z bu kadar şık ve taşınabilir çıksaydı almıştım çoktan,sony de oldukça şık fakat bu çinli firmanın tasarımı gerçektek harika
  • Başlıkta ''Ascent'' yazıyor

• Bütün firmaların , Samsung'u geçmesi çok enteresan . En kötü malzeme Samsung'da .

İşin garibi ise , hala Samsung'a para veren var .
  • En iyi olmaya alıştıysan ve en çok satan sensen, iphone gibi düşün. Müşteri sana bağlanır ve en kötüyü üretsen bile alırlar. Samsung bir bilemedin iki sene daha böyle devam eder. Eğer böyle devam ederse tepe takla olur.

Aynı şey apple içinde geçerli. Şunu biz keşfettik diye diye, milleti salak yerine koyup cihaz çıkartıyorlar. eskisi neyse yenisi de aynı tip ve tek bir yenilik bile yok dişe dokunacak. Olsa içim yanmaz. İphone 5s alana acırım.

Üstelik bunu söyleyen çok sevdiği cihazı olan iphone 5 kullanıcısıdır bilin.

Cihazdaki kısıtlamalar beni sinir ediyor. Zil sesi koyulmaz mı yahu? Ne salakça bir şey.

Geçenlerde arkadaşım s3'ünü tamire götürdü. Ya millet o telefona mı 100 milyona yaklaşacak satış sayısı çıkarttırdı? Telefon resmen karpuz kabuğu gibi. Dokunsan KKırılacak.

Tamirci bile diyor. Bu cihazların parçaları çok adi. En çok tamire samsung gidiyor.

Yahu tüm firmalar bizi eşşek yerine koyuyorlar.

Biliyorsunuz ki, her firma istese şu telefonu üretir.

720p İPS 2 plus ekran.
    3000 Mili Amper pil.
    çok iyi ses çipi.
    mali t600 yada, pw sgx 544 mp üstü en yeni teknoloji.
    bluetooth kulaklıklar sterio. Sağlam da mic.
    metal kasa. Aliminyum yda çelik farketmez.
    İnce 7 mm kasa yapısı.
    4.5 ila 5 inç arası panel.
    lte desteği.
    4 gb ram. Ulan ram dediğin çerez parası. 3000 amper batarya ile rahat.
    Qualcom sd800 işlemci.

ya say say bitmez.

Peki bunları neden üretmezler. Sırf siz uzun ömürlü cihaz edinmeyin diye.

Tek amaçları var. Hepsi bir masada oturur. Şu kalıbın dışına çıkmayın. Biz de çıkmayalım. Kazançlar baltalanmasın. Her sene yeni ürün, hatta her ay çıkartın ki, millet sazan gibi hemen alsın.

İnsanları tüketime alıştırın ki, tüketmekten üretime akıllarında yer kalmasın.

İşte her şey bizim için sözde.
    Nah bizim için.

Her şey kapitalist sistem için.

Hayırlı tüketimler. Siz tüketin ki, üretecek kimse kalmasın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.