Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

Orijinalden alıntı: yimust

aynen katalıyorum burası Türkiye, Devlet yakalayamadığının faturasını yakaladıklarına kesiyor, tıpkı elektrik hırsızlarının parasını biz dürüst tüketicilerin ödediği gibi.
    Onun için genelde Ülkemiz dışarıya göre 2.planda kalıyor.Almanyadaki Haaweilerin güncel sürüme sahip olmaları tamamen orada bulunan Haawei temsilcilerinin görev bilincinde olmaları,vatandaşlarını
    korumaları. Bizde öyle değil, bizdeki yöneticileri veya temsilcileri diyelim pasif.Hal böyle oluncada tüketici dışarı kaçmak zorunda kalıyor....
    Oysa Dünyada telefon pazarına sahip ülkelerin başında ülkemiz geliyor. Tabiki tüketici konumunda, Bizimde yerli bir kaç markamız olsaydı, acaba bu yabancı firmalar böylemi davranacaklardı....hoşçakalın...

almanlar b510 kullaniyor. bende usengecligimden b507 kullaniyorum. ne farki varki simdi bunun? resmi guncelleme gelmedigi icinmi yakiniyorsunuz ?

Mrb,
    yazımı okumadığınız belli, balıklama dalmışsınız, ben başka yerden alıntı yapmışım ve cevap verdim.
    Yeni aldığım cihazımda Türkiye sürümü b608 var, diğer arkadaşlar resmi sürümü kullanmıyorda b510 vs. sürümleri kullanıyorlar.
    Bu sürümler arasında ne fark var, neden Türkiyeye verilen sürümü kullanmıyorlar,

bu sürümler arasında ne fark var. Bunu soruyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: Ol-cay

Arkadas telefon hic bir sim karti gormuyor,nasil bir cozum bulabilirim,soketi degistirsem sorun duzelirmi,yoksa ana kartlik bir durummu vardir

Mrb,
    çerçeve kasaya tam oturdunuzmu, veya sim kartınız eski büyük simlerdenmiydi, kestirirseniz uymayabilir. Nitekim benimde büyük simlerdendi kestirmeden önce verilen bilgide kesim esnasında
    sıkıntı olabilir, kartınız görülmeyebilir, görünmezse yeni bir micro sim takarız 10 Tl. nı alırız. Kabul ettim kestirdim uydu, telefon simi gördü. Sim kartınızı kestirdiyseniz görmemesi mümkün olabilir.
    Yada çerçeveye tam oturdamadınız....

• arkadaşlar telefonu elimden düşürdüm ekran çatladı , dokunmatik çalışıyor sorunsuz ama içime sinmedi , değiştirmek istiyorum ancak değiştirecek yer bulamadım ekran değişimi yaptıran varmı daha önce ve yaptıran fiyatı da söylerse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papichulo -- 21 Temmuz 2014; 19:11:06 >
  • papichulo kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, yetkili servisi düşünmedinizmi, düşünmüyorsanız, belirli sitelerde ekran ayrı para olarak satılıyor, aratırsanız bulursunuz, tabi ekranı yerine takacak kişide önemli, işinde usta bir telefoncu bulunuz,

link;

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-p6-lcd-ekran-dokunmatik-orijinal-119293226?keyword=&gclid=CPndgL7x1r8CFfOhtAodVxkA_A&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

http://www.huawei.web.tr/urun/251-huawei-teknik-servis-paketi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 21 Temmuz 2014; 21:45:09 >

• yimust kullanıcısına yanıt
    linkler için sağolun görmüştüm bunları da pahalı gelmişti bu telefon için bi tane ucuza buldum ekran bunun yarı fiyatına da benim merak ettiğim dokunmatik değiştikten sonra telefonun özelliklerinin tamamı çalışmaya devam ediyormu ekran ile ilgili , misal "hareket kontrolü" ve otomatik parlalık vs.
  • papichulo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım garantisi devam ediyorsa garantiden ücretsiz değişim yapıyorlar olması lazım. Ben huawei u8850 ninkini kırmıştım, ekran aldım gittim yetkili servise bunu takar mısın dedim. Beyfendi biz zaten anlaşmamız gereği 1 defalık ücretsiz değişim yapıyoruz dedi ve güzelce değiştirdiler hiç bir sıkıntı olmadı. Sizinkinde de olmaz. Garanti devam ediyorsa yetkili servisle görüşün. Yoksa da güzelce görüşün taktıracağınız servisle, kuşkularını paylaşın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captainzodiac

Genel olarak memnunum. Ancak huawei nin kullanıcıları kale almaması benim sinirlerimi oynatıyor. Nasıl olur da verdiğin sözü tutmazsın ? Ayrımcılık yaparsın ? Avrupa ya gelen güncelleme bizde neden yok..Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Üstte kitkatı ne yapaçaksınız denmiş. Belki kitkat da 3d sürücüleri yüklenmiştir diyoruz. Lakin şu an antutu da 3d testini bile yapmıyor telefon. Böyle saçmalık olmaz.. Yarattın kendi malzemelerini koydun içine tamam da sen bize bunlardan en yüksek performansta faydalanmamıza imkan vermiyorsun.. 1 gb ram li s3 bile anututuda daha iyi sonuç alıyor. Şuan telefonu satmamamın tek sebebi kasa kalitesi, stabil çalışması ve inceliği bu yönlerine diyecek laf yok süper. 1000 tl para az değil arkadaşlar. Fiyatına göre diyorsunuz ama bizde marka takıntısı yapmadan aldık bu telefonu. Note 2 google playa daha hızlı girip çıkıyor indirme yapıyor, oyunları söylemiyorum bile. Tamam note 3 performasInı beklemek haksızlık olur ama bi note 2nin performansını da yakala be kardeşim.. En yakın zamanda Türkiye de düzelme ve driver güncellemeleriye kitkatı bekliyorum..Bekliyoruz.. Umarım bu yazdıklarımı ilgili kişiler görür. Millet telefon kurdu oldu sayenizde yok avrupa romu rumu mumu. Ben bunlarla uğraşmak zorundamıyım ya. Girerim güncelleme bölümüne güncellememi yaparım kardeşim... Bir de utanmadan sıkılmadan p7 çıkarıyorlar şimdi kitkatlı em 2.3 lü. İlk önce gerekli desteği ürününüze verin de sonra yeni ürün çıkartırsınız..

kardeş, dediğin gibi bende destek falan beklememek kaydıyla kasasının ve işlevselliğinin güzelliğini ön plan olarak değerlendirdim öyle aldım. Yeterki şuan telefonda bulanan 608 (bendeki sürüm) rahat çalışsın.
    Nasıl olsa güncelleme gelecek, acele etmemek gerekir. Pekte KİTKAT okadar benim için önemli değil, belki arayüz olabilir.Ama dediğim gibi telefonu elimde gören bakmak istiyor. Kibar telefon, şuan ise her uygulaması çalışan, sıkıntı yaratmayan bir telefon.
    Sony kullanıyordum, kasalarından nefret ediyorum, keza samsung da öyle. Samsungun telefon desteği olabilirama o kasalar sanki çocuk oyuncağı telefon.
    Bence tek sıkıntı gerçi diğer markalarında öye, servis. Servise telefon düştümü at gitsin..Bu servislerde çalışanları neden eğitmezler anlamadım gitti. Telefon ellerine düştümü insan düşünüyor bırak arıza gidermeyi acaba telefona başka bir hal olacakmı.
    Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Alıntıları Göster
    @yimust

Amin size de.

Dediğiniz gibi stabil çalışıyor. Ve kasa mükemmel. Benim tek derdim gerçek performansını sergiliyememesi. Kitkat istemem diyorsunuz ama güncellemelerde şirketler işletim sistemi üreticileriyle (android) görüşüp gerekli eklemeyi yaptırabilirler ki şuan 3d sürücü bas bas bağırıyor beni güncelle diye.. Bu kitkat güncellemesi bu yüzden önemli. 2.3 arayüz geliştirmesi ile de daha hızlı arayüz geçişleri sağlanmıştır diye tahmin ediyorum. Amaa Türkiye de hala güncelleme filan yok. Avrupa ya geleli aylar oldu. Adamlar tıkır tıkır kullanıyorlar. Bi de güncellenmiş halde bir p 7 piyasaya sunmaları tam bir fiyasko olur. Kullanılan işlemci yine a9 cortex ancak grafik sürücüsü Mali T450 olarak düzenleme yapmışlar. Ben p6 da kullanılan v4000 grafik sürücüsünün kitkata eklenip, 2.3 arayüz güncellemesi bekliyorumm Huawei ye duyurulur duyuyorlarsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainzodiac -- 21 Temmuz 2014; 23:38:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

aynen katalıyorum burası Türkiye, Devlet yakalayamadığının faturasını yakaladıklarına kesiyor, tıpkı elektrik hırsızlarının parasını biz dürüst tüketicilerin ödediği gibi.
    Onun için genelde Ülkemiz dışarıya göre 2.planda kalıyor.Almanyadaki Haaweilerin güncel sürüme sahip olmaları tamamen orada bulunan Haawei temsilcilerinin görev bilincinde olmaları,vatandaşlarını
    korumaları. Bizde öyle değil, bizdeki yöneticileri veya temsilcileri diyelim pasif.Hal böyle oluncada tüketici dışarı kaçmak zorunda kalıyor....
    Oysa Dünyada telefon pazarına sahip ülkelerin başında ülkemiz geliyor. Tabiki tüketici konumunda, Bizimde yerli bir kaç markamız olsaydı, acaba bu yabancı firmalar böylemi davranacaklardı....hoşçakalın...

almanlar b510 kullaniyor. bende usengecligimden b507 kullaniyorum. ne farki varki simdi bunun? resmi guncelleme gelmedigi icinmi yakiniyorsunuz ?

Mrb,
    yazımı okumadığınız belli, balıklama dalmışsınız, ben başka yerden alıntı yapmışım ve cevap verdim.
    Yeni aldığım cihazımda Türkiye sürümü b608 var, diğer arkadaşlar resmi sürümü kullanmıyorda b510 vs. sürümleri kullanıyorlar.
    Bu sürümler arasında ne fark var, neden Türkiyeye verilen sürümü kullanmıyorlar,

bu sürümler arasında ne fark var. Bunu soruyorum....

b608 2013 ün sonlarina dogru cikan versiyondur cunku ben aldigimda o vardi. aylardir da b507 surumuni kullaniyorum sıkıntısız diyebilecegim bir sekilde. kimde p6 gorduysem candy crashta kasiyor diyor. bakiyorum yazilim surumune b608. o yuzden b507 ye veya b510'na gecmenizi tavsiye ediyorum 1-2 gun sonra farki goreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ne yazayım, seri şekilde çalışıyor B608 gayet akıcı, menüler güzel, kullanışlı, androidi ilkkez kullanacaklar bile hiç zorlanmadın bu telefonda rahat kullanır.Ben şahsen 608 i beğendim, hiçte umurumda değil şu KİTKAT meselesi,verseler veya vermeseler ne olacakki,
    ama öbür 2.3 arayüze bir şey diyemem,hoşçakalın..
  • Merhaba arkadaşlar telefonunu satmayı düşünen varsa ilanıma bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_95215187/f_//tm.htm#95215187
  • Selam arkadaşlar hayirli bayramlar benim p6 min mikrofonunda problem cikti gorusme esnasinda sesim karsi tarafa gitmiyor yani cok az gidiyor bilgisi olan ne yapmam gerektigini bilen bana bilgi verebilirmi cihazin garantisi devam ediyor...

• escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    Fatura fotokopisi, cihaz ve sorunu belirten bir dilekçe ile en yakın Teleservice gönderip ücretsiz olarak tamir ettirebilirsiniz.

http://www.teleservice.com.tr/
  • Zeytinburnu'nda 4 tane vodafone cep merkezine p6'yı sordum. Hiçbirinde p6 yok. Elinde p6 bulunan bildiğiniz bir vodafone bayisi var mı

• Beyler merhaba telefonu 2-3 kere yere düşürdüm ekranda ve kasada çizikler var ekran ve kasa değişimi ne kadar tutar bilginiz var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykuludonanim

Zeytinburnu'nda 4 tane vodafone cep merkezine p6'yı sordum. Hiçbirinde p6 yok. Elinde p6 bulunan bildiğiniz bir vodafone bayisi var mı

Telefon turkiyede yok artik sanmiyorum bulabilecegini :)
  • Ascend P7 çıktı ama şu tarz bir telefona piyasada hala ihtiyaç var. Keşke, Huawei şu modeli snapdragon 400 işlemcisiyle güncellese de piyasaya tekrar sürse. Üst sınıf P7, orta sınıf P6.
  • azteca A kullanıcısına yanıt
    Evet aynı kasaya en azından SD600 koyup tekrar piyasaya sürseler muhteşem olur. Hala tasarım ve kalite anlamında mükemmel bir telefon P6. Tabi birazda stoklu çalışmaları gerek artık, Türkiye'de Huawei bulmak çok zor. P6 almak isteyip bulamayan onlarca insan var forumda.
  • bende birtane var almak isteyen pm atsın
  • Alıcak varsa satarım bendede var 2 aylık daha yenicik :)
  • Usta bana yardım et be color osu bi yükleyemedim.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.