Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet aynı kasaya en azından SD600 koyup tekrar piyasaya sürseler muhteşem olur. Hala tasarım ve kalite anlamında mükemmel bir telefon P6. Tabi birazda stoklu çalışmaları gerek artık, Türkiye'de Huawei bulmak çok zor. P6 almak isteyip bulamayan onlarca insan var forumda.

Onceden cok şikayet ediyordum p6 yı. Sizde dahil buradaki bircok arkadas sahit oldu :) ama bu b507 yi kullandiktan sonra cok sey degisti. %50-60 sarjla 1 gunu cikartiyor neredeyse. 7-8 aydir kullaniyorum bu telefonu, bir telefonun pil performansi ilk aldigin gunki gibi kullanim suresi veren tek telefon bence P6 dır eminim. Bunu huawei yapti isterse bunu samsung ta yapar iPhone da yapar. Suan kendi acimdan soyluyorum cok memnunum. Elimde para olsa bir tane daha alicam bu telefondan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bir telefon kalitesini uzun vadede gösterir incelemede de bunu belirtmiştim P6 üzerinde uğraşılmış, ciddi tasarım sürecinden geçmiş ve kullanılan komponenlerin tamamının kaliteli olduğu bir telefon. Yazılım yönünden Türkiye kullanıcılarını biraz üzse de toplam kalitede şu an için dahi iyi bir seçim. Dediğim gibi donanımı revize edip aynı kasayla satışa sunsalar yine başarılı satışlar yapmaları işten değil. (Tabi Türkiye'ye getirirlerse, malum P6 bulmak bile kolay değil)
  • quote:

Zaten bir telefon kalitesini uzun vadede gösterir incelemede de bunu belirtmiştim P6 üzerinde uğraşılmış, ciddi tasarım sürecinden geçmiş ve kullanılan komponenlerin tamamının kaliteli olduğu bir telefon. Yazılım yönünden Türkiye kullanıcılarını biraz üzse de toplam kalitede şu an için dahi iyi bir seçim. Dediğim gibi donanımı revize edip aynı kasayla satışa sunsalar yine başarılı satışlar yapmaları işten değil. (Tabi Türkiye'ye getirirlerse, malum P6 bulmak bile kolay değil)

Haklisiniz. P7 turkiyeye umarim gelir ve deneme şansımız olur. P7 aslinda tam olmus diyebilecegimiz bir telefon ama sony'e benzetmeselerdi tabi...

• Bir adet p6 aldim. Tasarim cok guzel. İnternet hizi yavas geldi. Huawei mediapad 7 youth ozellik olarak cok daha dusuk p6'dan. Ama tablet tatmin edici hizda sayfa yukluyor. P6, internette ucar diye tahmin etmistim. Yavas kaldi(sayfa yukleme hizi dusuk bence)

Bir sorum var. Ekranin altindaki sanal tuslari kaldirabiliyor muyuz

• İki cihazda da chorme'un ayni surumleri ile deneme yaptim. Tablet daha basarili oldu.

• merhaba.
    Ekranın altındaki sanal tuşları kaldırabiliyor muyuz (root işlemi gerektirmeden, root'u bilmiyorum). Sanal tuşlar ekranı gereksiz yere küçültüyor bence.
    Biz ekranın alt kısmına dokununca sanal tuşlar aktif olsa, diğer zamanlarda tuşlar gizlense güzel olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykuludonanim

Bir adet p6 aldim. Tasarim cok guzel. İnternet hizi yavas geldi. Huawei mediapad 7 youth ozellik olarak cok daha dusuk p6'dan. Ama tablet tatmin edici hizda sayfa yukluyor. P6, internette ucar diye tahmin etmistim. Yavas kaldi(sayfa yukleme hizi dusuk bence)

Bir sorum var. Ekranin altindaki sanal tuslari kaldirabiliyor muyuz

yanlışın olmasın, gayet hızlı internette geziniyorum.
  • Neyle inceliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

Evet aynı kasaya en azından SD600 koyup tekrar piyasaya sürseler muhteşem olur. Hala tasarım ve kalite anlamında mükemmel bir telefon P6. Tabi birazda stoklu çalışmaları gerek artık, Türkiye'de Huawei bulmak çok zor. P6 almak isteyip bulamayan onlarca insan var forumda.

Onceden cok şikayet ediyordum p6 yı. Sizde dahil buradaki bircok arkadas sahit oldu :) ama bu b507 yi kullandiktan sonra cok sey degisti. %50-60 sarjla 1 gunu cikartiyor neredeyse. 7-8 aydir kullaniyorum bu telefonu, bir telefonun pil performansi ilk aldigin gunki gibi kullanim suresi veren tek telefon bence P6 dır eminim. Bunu huawei yapti isterse bunu samsung ta yapar iPhone da yapar. Suan kendi acimdan soyluyorum cok memnunum. Elimde para olsa bir tane daha alicam bu telefondan :)

pek internete girmiyorum, şarz 2,5 gün gidiyor......

• yimust kullanıcısına yanıt
    Mediapad 7 ile tiklamam ile sayfa aciliyordu. P6'da en az 1-2 saniye geciyor. Her tiklamada birkac saniye gecmesi can sikici oluyor.

• İnternete hangi tarayıcı ile giiiriyorsunuz. Ben chrome kullanıyorum. Chrome açılken çok fazla ısınıyor. Sizde böyle bir durum var mı

• uykuludonanim U kullanıcısına yanıt
    ya 3g ya wifi bağlantında yada yazılımsal bir sıkıntın var sanırım çünkü bu telefonun en iyi yaptığı şeylerin başında internet hızı geliyor.
  • quote:

İnternete hangi tarayıcı ile giiiriyorsunuz. Ben chrome kullanıyorum. Chrome açılken çok fazla ısınıyor. Sizde böyle bir durum var mı

ısınma gayet doğal, herhangi bir sıkıntı teşkil etmez, tarayıcı olarak farketmiyor, hangi tarayıcı olursa olsun, bilgisayara eş değer...gayet menmunum....
  • quote:

İnternete hangi tarayıcı ile giiiriyorsunuz. Ben chrome kullanıyorum. Chrome açılken çok fazla ısınıyor. Sizde böyle bir durum var mı

ben maxthon tarayici denen bir browser var onunla da denedim isiniyor. yapacak bisey yok :)

• Sıfırı var mı bunun?
  • sıfırı bulamasın ancak ikinci el
  • ben bır tane ikinci el 700 bırakırım esenler istanbul almak isteyen çıkarsa kendime one plus alacağım o yuzden satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetnasabmalaj -- 1 Ağustos 2014; 9:15:38 >
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    şu anda işyerindeyim, deneme yapamıyorum. Ama bir sıkıntı olabilir, çünkü sizin cihazlarda hız sıkıntısı olsa herkez yazardı. Akşam chrome kullanırken, telefon uyarı verdi chorme kullanma diye. Aşırı fazla enerji harcıyor diye uyarı verdi. Sizde böyle bir uyarı alan yoktur gibime geliyor. Akşam eve gidince bir de dolphin tarayıcısı ile hızı ve sıcaklığı deneyeceğim. Yine aynı sonuç alırsam 2 günlük telefonu satarım gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yimust

quote:

ısınma gayet doğal, herhangi bir sıkıntı teşkil etmez, tarayıcı olarak farketmiyor, hangi tarayıcı olursa olsun, bilgisayara eş değer...gayet menmunum....

hocam bu ısınmıyor bildiğin cayır cayır yanıyor, zaten chorme açıkken yarım saat falan geçti, telefon uyarı verdi chrome isimli programı kullanma diye. saat geç olmuştu, yattım uğraşmadım

• akşamleyin bir de başka tarayıcı ile deneyeyim, bakalım ne olacak

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.