Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • most wanted ta resmen kasıyor boguluyor cihaz.ayrıca o kapasitif yani yazılımsal tuş takımını tam ekran oyunlarda kapanması lazım.he geriye nasıl dönülecek diye sorucak olursanız bunada bi gesture eklerler olur biter.mesela ipad te oyun içindeyken 4 parmagı ortada birleştirerek oyunun kapanması gibi :) 4 parmak olmazsa 3 parmak olur bu gesture olmazda başka bir gesture olur.bunu yapmak çocuk oyuncagı yani böyle ufak tefek fakat kullanımda çok yararlı şeyleri yapmayı es geçiyolar böyle güzel detayları es geçiyolar ya işte orda kızıyorum bu duruma.
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal tuşlar yandaki "tik"le aşağı inebiliyor tam ekran uygulamalarda, tekrar gözükmesi için ekranın altından yukarı doğru parmağınızla yukarı çekiyorsunuz..Cihazın Most Wanted'ı yavaş çalıştırması oyun motorundan kaynaklanıyor, yoksa şu an için en güncel grafik motoruna sahip Asphalt 8'i sorunsuz çalıştırıyor.
  • Nexus 4 alacakken bu fiyat oldu mu simdi ama nexus tercih ederim herhalde.

Ama google versiyonu cikacaksa durum degisebilir. Cikacak mi google versiyonu? Kesin mi? Var mi kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balawitz kullanıcısına yanıt
    Yabancı sitelerde yazıyor ama tam tarih nedir bilemiyorum, benim için çok önemli olmadığı için takip etmiyorum Google versiyonunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

ARKADAŞLAR YAZI UZUN OLDU , BU KADAR AYRINTI İSTEMİYORSANIZ EN AŞAĞIDAN TELEFONUN GENEL ÖZELLİK VE RESİMLERİNE BAKABİLİRSİNİZ..

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

KAĞITTAN ALINAN İLHAM

Tasarımcısı Guoping WO tanıtım videosunda böyle demişti ; "kağıttan ilham aldık.."
    Öncelikle ürünün işlenmiş aluminyum kasası oldukça kaliteli,çok şık ve güçlü bir yapıya sahip,"premium" bir telefon olduğunu elinize aldığınız an farkedebiliyorsunuz, her detay çok iyi düşünülmüş ve ince bir işçilik söz konusu.iPhone 5 kullananlar bilir, kullandıktan sonra diğer bütün telefonlar biraz yavan gelir (Tutuş hissiyatı-işçilik ve ergonomi olarak).Bu telefon iPhone 5'ten ince (6.1 mm) , bu nedenle kullanım esnasında ekran büyüklüğü ergonomik sıkıntılar yaratmıyor.İlk defa iPhone serisinden sonra yeni aldığım bir telefon beni bu kadar heyecanladırdı..Telefonun iç kısımlarında dış yüzeyin esneme ve yamulmalarına karşı destek barları konulmuş (Tabi telefonu parçalamadan göremezsiniz bunu) Bu da örneğin cebinize koyduğunuzda bir baskı sonrası telefonun yamulmasını engellemeye yönelik bir önlem (i5'in kronik problemi).. Telefon 120 gram gibi hafif denebilecek bir ağırlıkta.
    Telefonun tasarımını iPhone'dan "araklamak"la suçlayanlar var, kabul etmek gerekirse evet gerçekten benziyor.Ama özellikle alt bölümdeki kıvrım kendine has farklılık yaratıyor, ayrıca 2013 yılında üretilen bir telefon iPhone'un eski modeline değil yeni modelinden "arak"lanırdı bence çok istenilse.Flat-metalik ve keskin köşeli tasarıma sahip her telefon biraz iPhone'a benzemek zorunda zaten.Plastik telefonların çoğunun Galaxy serisine benzemesi gibi.Ki benim için iPhone'a benzemesinde herhangi bir sıkıntı yok, çünkü telefon dünyasında en beğendiğim tasarım her zaman Apple'ınki olmuştur.(+ HTC M7)

GÜÇLÜ VE GÜZEL
    Cihaz Huawei'nin kendi tasarladığı (K3V2 Çipset) Dört çekirdekli Cortex A9 tabanlı 1.5 Ghz saat hızında çalışan işlemciden gücünü alıyor. 2 GB belleği bugün ve ileride çıkacak tüm uygulamaları hızlı bir biçimde çalıştıracaktır.1 GB belleğin şu günlerde bile darboğaz yaratmaya başladığını düşünürsek (özellikle multitask olaylarında) 2 GB ideal bir boyut bugün ve gelecek için.

Grafik birimi olarak Vivante'nin "Octal Core" (8 Çekirdek ama + 8'de sanal olduğundan 16 çekirdek olarakta geçiyor ) GC4000 grafik işlemcisini kullanmakta (Özellik Tablosu).Bu GPU görüntü işleme hassasiyeti ve doğruluğu olarak şu an için en iyisi.(kaynak :Cnx Software) .Tüm bunların yanı sıra bazı forumlarda uyumluluk sorunları olduğu rapor edilmiş, yüklediğim kimi oyunlarda grafik kırılmaları-düşük fps gibi sorunlar yaşadım.Olay yazılımsal mı bilemiyorum fakat şu anki haliyle "hardcore" oyuncuları üzecek gibi duruyor.(Antutu GPU skoru 5000 olmasına rağmen) XDA'da kimi oyunların bu GPU ile optimize sıkıntıları olduğu ve geliştiricilerin yakın zamanda bu GPU'ya uygun kodlama yapacaklarından bahsediliyor.Şöyle söyleyeyim mesela NFS Most Wanted'ı slayt gösterisi gibi oynarken, Asphalt 7 aşırı hız yüzünden oynanmıyor.. (Asphalt 8 : Airbone çok iyi çalışıyor ama)

Hız olarak tatmin edici, bir takılma-tekleme söz konusu değil.Ama artık orta-üst sınıf tüm telefonlar için bunu diyebiliriz zaten.Testlerde iyi sonuç alsada puanlamada Samsung'un Krait işlemcili amiral gemisi Galaxy S4'dün yanından geçemiyor.

4.7" lik ekranı HD (720P) ve 312 ppi değerine sahip yani pikselleşme diye birşey yok,en ufak en büyük yazılar bile net, zaten insan gözü 295 ppi ve üstünü seçemiyor.Telefonun IPS Plus ekranı renkleri çok doğal veriyor ve görüntü farklı açılardanda aynı netlikte alınabiliyor.Amoled ekranların güçlü gün ışığındaki zayıf görüntü problemi LCD ekranlarda yok (P1'in Super Amoled ekranında bu problemi yaşıyordum) .Koruma olarak Corning Gorilla Glass II kaplaması var, bu da çizikmeye ve darbelere karşı maksimum güvenlik demek.Bunların yanı sıra "Magic Touch" teknolojisi sayesinde telefonu eldivenle de kullanabiliyorsunuz.

Huawei telefonda 2000Mah gibi zayıf diyebileceğimiz bir batarya kullanmış, fakat güç kullanım ilkelerindeki optimizasyonlarla ve az enerji harcayan yeni nesil işlemci mimarisiyle daha güçlü bataryaya sahip telefonlardan daha fazla kullanım süresi vereceğini iddia ediyor.Ortalamanın biraz üstünde kullanımla benim bir günümü çıkarıyor (Tüm radyolar açık, exchange mail, biraz oyun ve web sörf)

Depolama olarak dahili 8 GB gibi düşük bir kapasiye sahip.Bu nedenle harici hafıza kartı elzem.(32 GB'ta kadar destekliyor)

Kamera konusunda yine bonkör davranmış firma (P1'de olduğu gibi), F2.0 diyafram aralığına sahip 8 MP (Sony Based) arka kameranın yanında 5 MP HD video çekebilme kapasitesine sahip bir ön kamerayla geliyor telefon.Yani ön kamera sadece video görüşmeye değil gayet tatminkar resim-video çekmeye de yarayacak artık diyebiliriz.Malum genel olarak telefon üreticileri ön kamerayı "olsun" diye oldukça kalitesiz ve düşük çözünürlüğe sahip lenslerle koyuyor.. Arka kameranın BSI yani arka aydınlatma teknolojisi ters ışıkta iyi sonuçlar veriyor."Otofocus" yapması gerekeni hızlı biçimde yerine getiriyor,netleme başarılı.Ayrıca geliştirilmiş sabitlemeyle videolar daha sarsıntısız çekilebiliyor.Bunun dışında gece çekimleri ortalama kalitede, fakat düşük ışıklarda gürültü (noise) rahatsız edici düzeyde (lens çapı küçük olan tüm cihazlarda olduğu gibi),led flaş yeterli güçte.Kamera HDR video çekebilme kapasitesine sahip.Full HD@30 FPS ortalama bir kullanıcı için yeterli.Tabi günümüzde artık 1080P@60FPS kameralı telefonlar çıkmaya başladığından bir zaman sonra video çekimi pek tatmin etmeyebilir.

Telefonun ahize ses kalitesi çok iyi, çok canlı ve net görüşmeler yaptım.Gürültülü ortamda ikinci mikrofon arkaplan seslerini çok iyi izole ediyor.Hoparlör sesi orta seviyede, zil ve uyarı sesleri dış ortamlarda duyulabilir seviyede.

Sar değeri 0,64 gibi düşük diyebileceğimiz bir rakam. (iPhone 5 : 0.95 w/kg - Galaxy S4 : 0.45 w/kg)

Telefonun sim girişi "mikro sim" formunda , ayrıca sim kart ve sd kartı yerine yerleştirmek için 3.5 mm.lik kulaklık girişindeki "tıpa" kullanılıyor.Çok hoş bir ayrıntı.

Telefonun üst kısmındaki led bildirim ışığı sayesinde ekranı açmadan mesaj v.s. geldiğini görebiliyorsunuz.

Telefonda müzik dinlemeyi sevenler için tatmin edici bir cihaz.Daha öncede P1'imden çok memnundum bu telefonda çıta epey yükselmiş,baslar dolgun, tizler ve orta sesler çok berrak çok temiz.(Araştırmalarımda ses çipinin modelini bulamadım) Telefondaki Dolby Digital Plus desteği müzik dinlerken ve video izlerken kendinizi içinde bulmanızı sağlıyor.Ama kendi kulaklığı vasat.Eğer harika bir müzik deneyimi yaşamak istiyorsanız tavsiyem Sennheiser CX200 serisi v.b gibi bir kulaklık ve yüksek bit değerine sahip müzikler ile birlikte kullanmanız.
    Telefonda FM radyo yayınlarını dinleme imkanınız var.

P6'da NFC (Yakın alan iletişim) desteği var fakat 4G desteği koyulmamış.Bu 4G'nin ülkemizde test edilmeye başlandığı şu sıralarda kötü bir haber.Fakat HSPA Plus nam-ı diğer 3.5G ile 21 Mbit/s varan hızlara ulaşabiliyor, bu da şu an bizim için "deli" bir hız.Dosya indirme ve internet sörf hızı çok iyi.

Dahili GPS alıcısı uydulara çok hızlı bağlanıyor, kullandığım navigasyon programı Tomtom 6-7 saniyede uyduyu bulup bağlandı.Google Haritalar ise program açıldıktan sonra 800 m yanılgı payı verdikten 1-2 saniye sonra uyduya bağlanıp yanılgı payını 5 metreye düştü.
    Telefonun DLNA desteği bulunuyor,yani aynı ağda bulunan diğer cihazlarla arşiv alışverişi yapabilirsiniz.Bazen Windows yüklü bilgisayarımdaki filmleri telefonumdan izliyorum.Kullanışlı bir özellik.

YAZILIM VE ARABİRİM
    P6 Android'in son sürümü olan 4.2.2 Jellbean kullanıyor. (Gerçi 4.3'te çıktı hemen hemen)
    Arabirim Huawei'nin kendi tasarlamış olduğu Emotion UI 1.6 versiyonuyla geliyor.Bu arabirimde "uygulama çekmecesi" yok, herşey yerli yerinde, uygulama kısayolları masaüstündeki sayfalarda, kısayolları klasörleyerek daha verimli kullanabilirsiniz.Birçok tema desteği bulunan arabirime değişik sayfa geçiş efektleride verebiliyoruz.Yeni Emotion versiyonunda hareket algılayıcılara komutlar atayabiliyorsunuz artık, (ters çevirince sessize geçme v.s. gibi)

Huawei'nin "İzin Yöneticisi" çok başarılı, örneğin Google Play'den "Cut the Rope" adlı oyunu yüklüyorsunuz, indirebilmek için herşeye evet desenizde oyun açılırken "Program telefon numaranıza erişim istiyor" diye bir seçenek çıkıyor ve sizde "ne alaka" deyip engelleyebiliyorsunuz.(Oyunun açılmasını/oynanmasını engellemiyor bu)..Bu sadece bir örnek daha çok farklı seçenekler sunuyor program..Mesela bir program arkaplanda aşırı güç tüketiyorsa "Güç yöneticisi" devreye giriyor ve "... uygulaması arkaplanda aşırı güç harcıyor, kapatayım mı?" diye soruyor..Yani kısaca telefonunuz her zaman kontrol altında.

Huawei Cloud+ ile hızlı ve sorunsuz bir biçimde rehberinizi-fotoğraflarınızı-dosyalarınızı bulut yedekleme yapabiliyorsunuz.Aynı zamanda "telefonumu bul" özelliğide mevcut.(bknz. Huawei Cloud +)

Huawei daha iç açıcı renkleri tercih ediyor arabirimde, arama ekranı-ayarlar-bildirim merkezi-takvim v.s. menüleri beyaz renkte.

Telefonda fiziksel veya dokunmatik menü tuşları yok, direkt olarak yazılımsal olarak yer verilmiş.Bence çok kullanışlı değil (Fakat yandaki "tik"le aşağı indirip ekranın tamamını kullanabiliyorsunuz)

SONUÇ VE TAVSİYELER
    Türkiye'ye kaç paradan giriş yapar bilemiyorum, fakat muadilleri gibi bu telefonda F/P ürünü olmayacaktır.Yani tahminimce hatırı sayılır bir meblağ karşılığı sahip olabileceksiniz.

Ben 2,688 YUAN (850TL) + 115 TL Kayıt = 965 TL gibi bir rakama malettim.Anavatanında bu kadar olan bir telefonun Türkiye'de 1.300-1.500 TL gibi bir etiketlendirme yapılacağını düşünüyorum.(Ascend P1'in bugün 1.000 TL'ye satıldığını düşünürsek)

Tavsiyem Türkiye'ye geldiğinde mutlaka bir mağazada yakından incelemeniz, aşık olacağınıza eminim.Tasarım/şıklık kalite hissiyatı ve ergonomi sizin için önplandaysa düşünmeden alırsınız.
    Birçok yabancı inceleme sitesinde 5 üzerinden 4 puan verilmiş.(Şu an için GSM arena kullanıcı puanı : 10 üzerinden ortalama 7.5)

Artılar : Tasarım, İşçilik, Tutuş hissiyatı, Yazılımsal Geliştirmeler, 5 MP ön kamera, Kutunun içinden çıkan silikon kılıf

Eksiler : Muadillerine göre düşük puan (Antutu : 15000 / Quadrand : 4000)
    Grafik İşlemcisi bir çok popüler oyunda sınıfta kalıyor.

(NOT: Artık dünyanın en incesi değil Umeox X5 isimli telefon 0.5 mm daha ince P6'dan)

Saygılar..

Rom & Root

Huawei Resmi Sitesi

Güncel ROM (B107- Emotion UI 1.6 - JB 4.2) Direk Link

Buradan programı indirin telefondan hata ayıklamayı açıp bilgisayara MTP cihazı olarak bağlayın, ve programı çalıştırıp "Root" düğmesine basın hepsi bu kadar.Tek tıkla Root erişim haklarına sahip olun!

Huawei Ascend P6’nın Genel Özellikleri:

4.7 inç 1280x720 (312 ppi) IPS-LCD Kapasitif Dokunmatik Ekran (Corning Gorilla Glass II)
    1.5GHz K3V2 Çipsetini Kullanan Dört Çekirdekli İşlemci
    2 GB RAM
    Vivante GC4000 Grafik Birimi
    Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi -OTA Desteği-
    Otofokus, LED flaş, Nesne İzleme,GPS,HDR özellikli 8 MP kamera Full HD video kaydı, 5 MP ön kamera ile HD video kaydı
    Bluetooth 3.0, microUSB 2.0, 802.11 b/g/n Wi-Fi, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, NFC özelliği
    120 gr ağırlığında, 132.7 x 65.5 x 6.18 mm kalınlığında

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

Antutu Test Sonucu
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu  Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

Örnek Fotoğraf Çekimleri :
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu  Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu  Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu  Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

iOS 7 Arayüzü daha kullanışlı geliyor bana
    Kılıf sevmediğimden kendimce deri kaplama yaptım arka kısmına..
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

telefonun gps i nasıl ve gpu performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

telefonun gps i nasıl ve gpu performansı

bu kadar uzun mesajlarda alıntı yaparken mesajı silebilirsen daha iyi olur
  • İncelemeyi okumadınız sanırım?
  • hocam merhaba. iphone kullanıcısıymışsınız aynı zamanda. her yönüyle iphone'la kıyaslarsak ne gibi +/-'leri var? kısaca özet geçebilme imkanınız var mı?
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Selamlar, iOS her yönüyle çok daha kolay kullanımlı,profosyenel,akıcı ve stabil Android'e göre..Yazılımsal olarak durum böyle..Kasa kalitesi P6'da bir "tık" önde,ayrıca P6'nın ekran genişliği webde gezerken,oyun oynarken çok daha rahat etmenizi sağlıyor.Kamera konusunda hemen hemen aynı fakat gece çekimlerinde P6 daha iyi..Şahsen şu ana kadar kullandığım Android telefonlar içerisinde üst sınıf hissiyatı veren ve kaliteli tasarımlı tek telefon P6 oldu.Yani bence birbirinin hemen hemen aynı plastik tasarımlı Android telefonlardan sonra nihayet stil sahibi bir telefon üretildi.Aslında Htc M7'nin tasarımını da çok beğenmiştim fakat arka tarafındaki bombe hoşuma gitmediğinden almadım..
  • quote:

Selamlar, iOS her yönüyle çok daha kolay kullanımlı,profosyenel,akıcı ve stabil Android'e göre..Yazılımsal olarak durum böyle..Kasa kalitesi P6'da bir "tık" önde,ayrıca P6'nın ekran genişliği webde gezerken,oyun oynarken çok daha rahat etmenizi sağlıyor.Kamera konusunda hemen hemen aynı fakat gece çekimlerinde P6 daha iyi..Şahsen şu ana kadar kullandığım Android telefonlar içerisinde üst sınıf hissiyatı veren ve kaliteli tasarımlı tek telefon P6 oldu.Yani bence birbirinin hemen hemen aynı plastik tasarımlı Android telefonlardan sonra nihayet stil sahibi bir telefon üretildi.Aslında Htc M7'nin tasarımını da çok beğenmiştim fakat arka tarafındaki bombe hoşuma gitmediğinden almadım..

bende iphone 5 kullandım hocam 3 ay kadar. ama yok orası çizilecek yok burası çizilecek derdi, boya atması, mp3'ü programla atma vb. sebepler canımı sıktı ve sattım. Lumia 925 alacaktım onunda işletim sisteminin sıkıcılığı var dedik. bugün bu cihazı gördüm tasarım harika, fiyat fena değil şimdi sizin yorumunuzdan sonra almayı düşünüyorum. peki ekran kalitesi nasıl renk canlılığı falan xperia sp'yi inceledinizmi bilmiyorum ama ekran bana çok kötü geldi canlı durmuyor, bir gsm area sitesinde incelemede telefon sesi acayip kısık,kulaklık sesi berbat şuana kadar incelediğimiz en sessiz telefon demişler :) sizce durum nasıl?

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    O incelemeyi görmedim fakat ben şirket hattımla kullanıyorum yani gün içerisinde saatlerce konuşuyorum ve ses kalitesinden yana bir sıkıntı yaşamadım.Hoparlörü de gayet iyi, belki rom'dan dolayı farkediyordur ses yüksekliği ben şu an B116SP01 sürümünü kullanıyorum.Ekran netlik ve keskinliği konusunda şüpheniz olmasın iPhone 5 kadar net ve canlı olduğunu söyleyebilirim.Zaten almadan önce bir mağazada incelerseniz bunu görebilirsiniz.
    Bunun yanı sıra bugüne kadar gördüğüm Android'ler içerisindeki en iyi geliştirmeleri yapmış Huawei, hakikaten çok ciddi çalışma yapmışlar..sisteme tam olarak hakimsiniz.

Almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, benim beklediğimden çok çok düşük bir rakama çıkıyor zaten.Neredeyse benim Çin'den aldığım fiyatla aynı Türkiye satış fiyatı.
  • yarın gidip alacağız heralde bi yerden. teşekkürler hocam
  • huawei yazılım güncellemesi nasıl ? bu cihazda OTA var mı ? ayrıca internet bağlantı hızı düşük gibi geldi sıkıntı olur mu ? ayrıca Vivante GC4000 GPU oyunlarda pek başarılı değil diye duydum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 1 Eylül 2013; 23:50:48 >
  • SDN sallamasyon bir inceleme yapmış sadece yazılımsal sorunlardan bahsedip cihazı kötülemiş umarım DH aynı şeyi yapmaz kaideye alınmaz bir inceleme yapmaz fiyatına göre inceleme yapılırsa daha uygun olacaktır.
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    İncelemeyi izledim, biraz baştan savma olmuş evet, yani mesela yandaki sim ve sdkartı açmak için iğne falan lazım denmiş, oysa kulaklık çıkışındaki tıpa yardımıyla açılabiliyor.Bunun dışında B106 diye bir sürümle incelemişler Antutu'dan 8000 puan almış fakat benimde paylaştığım gibi 15000 puan alıyor.Test telefonunda sanırım romdan kaynaklanan bir sıkıntı var.
  • Ben de izledim şimdi o incelemeyi. Telefondan soğuttular adamı.
  • Güç tasaruf modunda inceleme yapılmış hatalar ve düşük puanlar hep bu yüzden incelemeye iyi bakınca anlaşılıyor, sırf ilk video incelemeyi biz yaptık havasına bürünmek için yapılan bişey bu tam amatörce yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionBeq -- 2 Eylül 2013; 11:02:02 >
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    Hayır incelemeye bakınca "ben bu telefonumu" kullanıyorum dedim kendi kendime..enteresan olmuş biraz..yaptığım incelemede artı ve eksilerinden bahsettim bunun dışında bir sıkıntı yok..GPU konusunda yazılım üreticileri bu çipsete uygun optimizeler yapmadıkça durum değişmeyecek.Yani mesela P1 oyun konusunda çok daha başarılı şu anlık..Zaten incelememde de bahsettiğim gibi "hardcore" oyuncular için değil bu telefon..Ama her oyun içinde geçerli değil şu an yüklediğim ve sorunsuz çalışan bazılarını söyleyeyim mesela ; Catapult King - Defence Zone 2 HD - Temple Run 2 - Asphalt 8: Airbone - Minion Rush - Vector- Subway Surf - Angry Birds HD - Plants vs Zombies..
  • hocam pardon çıktı mı telefon satışa acaba?
  • drsphex kullanıcısına yanıt
    Vodafone bugün satışa sunacaktı ne oldu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.