Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LionBeq

SDN sallamasyon bir inceleme yapmış sadece yazılımsal sorunlardan bahsedip cihazı kötülemiş umarım DH aynı şeyi yapmaz kaideye alınmaz bir inceleme yapmaz fiyatına göre inceleme yapılırsa daha uygun olacaktır.

Deninden bende izledim incelemeyi o incelemeyi yapanı nasıl seçmişler anlamadım yaa. Ben bile ondan daha iyi anlatırım. Malmal şeyler diyo yok neymiş oyunları iki kere açıyomuşta inceleme uzun sürüyomuş. Lan geri zekalı sen aynı şeyleri tekrarlayıp dururken bişey yok. Bide arayüze laf ediyo neymiş ana menüsü yokmuş millet boşuna mı miui rom kuruyo arayüzü çok güzel diye kuruyo hadi onu geçtim sanki iosda ana menü var.
    Böylelerini kamera karşısına nasıl çıkarıyolar anlamıyorum.
    İnşallah dh editörleri böyle bişey yapmaz.
    Mesut abi sizden ricam güzel bi inceleme yapın p6 ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizayn ve fiyatı çok çok iyi çok satar bu telefon...İndirime anca 2014'ün son çeyreğin girer bu telefon
  • http://forum.vodafone.com.tr/t5/Di%C4%9Fer-Pop%C3%BCler-Markalar/Huawei-Ascend-P6/td-p/162556

Adam ascend p6 almak istiyorum demiş biri de gelmiş o telefona boşuna para vermeyin gidin htc one samsung s4 alın diyo ya.
    Niye millet sevmiyor bu huaweiyi ya.
    Ben huawei yönetiminde olsam operatörlerle satmazdım güzel bi reklam filmi falan çekin kendiniz dağıtın telefonculara ya.

• qazrfv kullanıcısına yanıt
    Forumlara nüfus kağıdı ve bilgi sınavıyla üye olunmadığından böylesi arkadaşlar her ortamda bulunmakta, daha telefonu görmeden,alıp incelemeden,dokunmadan bir dünya gereksiz yorumlar var.Yabancı forumlarda böylesi durumlara çok az denk geliyorum, bizim ülkemize has birşey herhalde.. yani P6 yerine S4 Mini tavsiye edebilecek kadar teknoloji dahisi(!) arkadaşlar bunlar.

Bence almayı düşünen arkadaşlar gidip canlı canlı kendileri inceleyip test etsinler ve öyle karar versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Forumlara nüfus kağıdı ve bilgi sınavıyla üye olunmadığından böylesi arkadaşlar her ortamda bulunmakta, daha telefonu görmeden,alıp incelemeden,dokunmadan bir dünya gereksiz yorumlar var.Yabancı forumlarda böylesi durumlara çok az denk geliyorum, bizim ülkemize has birşey herhalde.. yani P6 yerine S4 Mini tavsiye edebilecek kadar teknoloji dahisi(!) arkadaşlar bunlar.

Bence almayı düşünen arkadaşlar gidip canlı canlı kendileri inceleyip test etsinler ve öyle karar versinler.

Siz nereden almistiniz acaba?

• Ben Çin'den Huawei Store'dan aldım..

Bu arada GPU yüzünden kafası karışan arkadaşlar için bir video yükledim, performans hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Günümüzdeki en güncel grafik motoruna sahip yarış oyunu Asphalt 8: Airbone ve popüler bir diğer oyun Temple Run II ;
    (kamera kötü olduğundan çok belli olmasada oynanabilirlik çok iyi bir seviyede)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 2 Eylül 2013; 22:02:42 >

• Çok net bir video olmuş hem oyun hem telefon perfonmansına laf söyleyenlere ;) SDN nin ne kadar saçma bir inceleme yaptığı buradan çok belli olmuş oluyor :)

Bu arada hocam ilk mesaja ekleme yaparsanız bu videoyu daha iyi olacaktır.
  • Hocam SDN sadece cihazi kötülemek için inceleme yapmis mesela asphalt 7 oyundan atiyor diyolar ama gōrdugunz gibi asphalt 8 takr takr oynaniyor bide htc one mini incelemesini inceleyin cihaza resmen ovgūler yagdiriyor ve bi ayrintida var onda asphalt 7 yuklemis oynuyorlar ama asphalt 8e gelince cihazin desteklemedignden bahsediyorlar ksacasi sdn para verene dudk çaliyor bana gore ben MESUT abiden bekliyorm ayrntili bir inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 2 Eylül 2013; 22:58:59 >
  • quote:

Ben Çin'den Huawei Store'dan aldım..

Bu arada GPU yüzünden kafası karışan arkadaşlar için bir video yükledim, performans hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Günümüzdeki en güncel grafik motoruna sahip yarış oyunu Asphalt 8: Airbone ve popüler bir diğer oyun Temple Run II ;

Yazılım sürümünüzün tam kodu/adı nedir acaba? Mesajları açınca "Messaging" yazıyordu da sanırım farklı bi Rom =)

• Evet B116SP01 romunu kullanıyorum.

• quote:

Ben Çin'den Huawei Store'dan aldım..

Oyun performansi hakkinda daha olumlu dusunmeye vasladim bu incelemeden sonra. Tesekkurler. Acaba detayli bir inceleme yapabilir misiniz? Bir de Vodafone hala satisa baslamadi.

• dostum peki kamera tek çekimdeyken aynı sorun oluyormu?

• Zaten detaylı incelemeyi yaptım ilk sayfada, çok detaylandırdım, zaten bu yazdıklarım dışında yazılacak/söylenecek pek birşey kalmadı..Göklere çıkarılacak bir telefon değil ama yere batırılacakta değil, testlere önem veren kullanıcılar için Antutu sonuçları çok iyi, performans konusunda sıkıntım olsa zaten kullanmam pimpirikliyim biraz bu konuda, köşede bir hevesle alınıp atılmış bir miktar telefonum bulunmakta.Bugün P1'me Asphalt 8 yükledim P6 ile karşılaştırmak için size şöyle söyleyeyim P1 oyunu açana kadar P6'da oynamaya başlıyorsunuz.Bunun dışında bugün bu fiyata böyle bir telefona sahip olamazsınız zaten (Oem üretilmiş veya ne olduğu belli olmayan markaların ürünleri dışında)

Duratorq_ evet kamera tek çekim modunda kapanıyor, can sıkıcı ama zaten akıllı çekim modu her ortamda daha iyi çekimler yaptığı için bunu kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 3 Eylül 2013; 17:51:27 >
  • Vodafone telefon için youtubeye video eklemiş; http://www.youtube.com/watch?v=1LUD_Hzn1aw

Yetkililerle görüştüm dün dağıtıma verilmişti ben Adana'dayım bu akşam üzeri ürünleri geliyordu yani yarın Adana bayilerine dağıtılmaya başlar bu demek oluyor ki İstanbul'da da yarın Vodafone bayilerinde olacaktır büyük ihtimalle. Gidip 1. elden inceleyip kararınızı verebilirsiniz alıp almamak konusunda :)
  • Bu telefonun ana konusu yok mu forumda arkadaşlar bulamadım da.

• Şuan şatış başladı mı?

• güncellemeleri verirlerse baska da bir sikinti gormuorum bu tel icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LionBeq

Vodafone ilanı yayınlandı.

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/huawei-ascend-p6

İlanı yayınladı ama hala bayiilerin durumdan haberi yok :)
    Huawei diyorsun, o da ne? diyorlar.. Tam komedi :))
  • Hahaa :) Teknoloji mağazalarında çalışan teknoloji özürlü elemanlar gibi konuşmuşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.