Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BAŞKOMİSER_

şu ana kadar vadafonun logosu da dahil alakalı hiç bir şeye rastlamadım telefonu avea hatla kullanıyorum kutudan telefon :D bir adet şeffaf plastik (kılıf şeffaf ve elastiki) koruyucu kılıf bir adet kullaklık usb şarz kablosu prize takmak için adaptör kullanım klavuzları çıktı

Çok teşekkür ederim. İçim rahatladı diyebilirim zira P1'deki Turkcell romları çoğu kişinin başını ağrıtmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım gerçekten harika bir inceleme yapmışsın fellik fellik sitelerde incelemelerine baktım en doğru ve ayrıntılısı seninki olmuş çok çok teşekkür ederim.bugün gidip aldım ve harika bir telefon olduğuna kanaat getirdim.s2'den sonra ilaç gibi geldi.

tekrar teşekkürler ellerin dert görmesin.
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Tavsiyem almayı düşünen arkadaşlar mutlaka gidip kendileri incelesinler.Türkiye incelemelerinde maalesef yazılım hatalarına kurban gitmiş telefon.Oysa çok daha iyi romlar var güncel.Yaklaşık iki aydır kullanıyorum hiç sorun yaşatmadı daha..Android konusunda herşeyiyle içime sinen tek telefon bu oldu.Yani çok daha iyileri var evet ama performans olarak iyi olanın kasaları çok basit, yada kasası iyi telefonun özellikleri kötü..iPhone 5 kullanıcısı olarak Android sistemli bir telefonda orta/üst segmentte alınabilecek en iyi seçim bence şu an bu.(Yada şıklık ve estetiğe çok önem veren biri olarak abartıyorum)
    Şunu da belirteyim bugüne kadar bir kafede, bir toplantıda "telefonunuz nedir acaba, bir bakabilirmiyim v.s." sorularına ilk defa muhattap oluyorum.
  • Arkadaşlar dikkat ettiyseniz bu telefon bir S4, One, Z ile karşılaştırılıyor ama kimse onların fiyatı 1700 1800 üstü bu telefon 1000 lira demiyor... O kadar fiyat farkına bırakında biraz perfonmans düşmüş olsun ki bu düşüklük normal kullanımda hiç fark edilmeyecek bir şey ;) Gidin kendiniz görün kalitesini o zaman anlayacaksınız neden bir S4 almayıpta bunu alayım o zaman diyeceksiniz. Bir hocam kendine S4 alacaktı bana danıştı aldırtmadım şimdi kendine ve eşine 1er adet aldı ve çok teşekkür etti bana hem şık bir telefon hem 2 telefonu neredeyse bir S4 fiyatına aldı.
  • Sadece vodafonemu satacak bu telefondan?Diğer yerlerede gelirse fiyat epey düşer
  • Şuan sadece vodafonelerde satılacak ilerleyen zamanlarda illaki başka yerlerde de satılacaktır ama öyle ciddi fiyat düşüşleri olacağını sanmıyorum.
  • bugün sordum bi tek yer satıyor.fiyat 1200 tl.999 çıkış fiyatı dedim.git ordan al dedi bayii...3.dünya ülkesi dediklerinde kızardım.
  • Bayiyi şikayet edebilirsiniz vodafoneye... Hangi şehirdesiniz?
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    valla hocam kimi kime şikayet edeceksin bu memlekette.serbest fiyat istedime satarım derse nolcak...adama diyorum ki koskoca üretici şirketin Türkiye müdürü çıkıp 999 tl fiyatı dedi(videosunu izledim) ben aldığım fiyatı bilirim öyle demisse yanlış demiş diyor adam:)
  • sivord kullanıcısına yanıt
    Şu olaya bakın! Huawei en büyük hatayı partner olarak Vodafone'u seçmekle yaptı zaten..Yani inanılır gibi değil dün arkadaşım 7 tane Vodafone iletişim merkezine gitmiş müdürlerinin bile bırakın bu telefondan Huawei markasından bile haberi yokmuş..Hangi dünyada yaşıyorlar merak ediyorum.
  • ben bursa gazcılar vodafonedan aldım 999tlye.heralde vodafone çalışanlarına yeterli bilgilendirme yapmadı çelişkili fiyatlar olduğuna göre.bu arada ofiste elden ele geziyor telefonum millet bayıldı
  • Hocam telefonun televizyonda bile reklamı çıkmakta 999TL diye vodafoneye şikayet ederseniz ellerinden telleri alırlar hatta bayiliklerini bile alırlar. Vodafone kocaman firma böyle bir lekenin üstlerine bulaşmasını istemez.
  • Htc one miniyle kıyaslayabilirmisiniz?Tasarım olarak bir onla(ip5hariç) kıyaslarım ve fiyat olarakta bu telefonla aynı fiyatla çıkacakmış...
    Yani one minivsp6 -,+ özellikleri
    .
    .
    .
    .
    .
  • Antalya'da cihaza rastlayan oldumu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

ben bursa gazcılar vodafonedan aldım 999tlye.heralde vodafone çalışanlarına yeterli bilgilendirme yapmadı çelişkili fiyatlar olduğuna göre.bu arada ofiste elden ele geziyor telefonum millet bayıldı

Hayırlı olsun.İstanbulda vodafone bayisinde sordum 3-4 gün önce,dedilerki 2 hafta sonra gelicek diye.Sınırlımı getirdiler acaba yeniden getirecekler ilginç bir durum...Bu tasarımın üstüne yok zaten millet bayılır :)Çok satacağı belli zaten bu telefonun.
  • 0je kullanıcısına yanıt
    Htc One Mini benim de çok ilgimi çeken bir telefondu, ön tasarım harika eğer arka kısmıda flat bir tasarıma sahip olsaydı onu alacaktım..

Farklılık olarak P6 daha ince ve daha büyük ekrana sahip olmasına rağmen ölçüler hemen hemen aynı.Htc Qualcomm Snapdragon çözümünü kullandığından P6 gibi oyun uyumluluk sorunları yaşatmaz, ekranı küçük olsada keskinliği biraz daha fazla (P6: 312ppi Mini: 341ppi) P6'da daha fazla bellek var, kamera konusunda birşey diyemem çünkü Htc Mini'yi test imkanı bulamadım.
  • 0je teşekkür ederim bende bursa osmangazi dolaylarında çok yere baktım birtek yerde buldum bazı vodafoneların haberi bile yok nedense.incelemek için sıra bile bekledim :D felixamor arkadaşımızın incelemesine güvenerek satın aldım beyaz renkli.gerçekten beklediğimden iyi çıktı.yani videolar resimler bir yere kadar insan eline alıp bakınca bayılıyor telefona.anlamadığım bazı sitelerde çöp falan demişler neye dayanarak bunu söylüyorlar hala çözmeye çalışıyorum.ben daha yazılımsal bir sorun görmedim.
  • cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/huawei-ascend-p6

kampanya kapsamında Huawei Ascend P6’nın Vodafone’a maliyeti 1200 TL’ dir. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

p1 kullanicisiyim, bu cihazi pesin olarak almayi dusunuyordum 999tl fiyati icin ancak vodafone internet sitesinde bu sekilde bi ibare var. telefon 999tl den cikmiyacakmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazefe

cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/huawei-ascend-p6

kampanya kapsamında Huawei Ascend P6’nın Vodafone’a maliyeti 1200 TL’ dir. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

p1 kullanicisiyim, bu cihazi pesin olarak almayi dusunuyordum 999tl fiyati icin ancak vodafone internet sitesinde bu sekilde bi ibare var. telefon 999tl den cikmiyacakmiydi?

Bununla ilgili açıklama yukarıdada yapıldı detaylı bakın cayma bedeli 1200 TL. Tavsiye edilen satış fiyatı 999 TL
  • telefonum cinden bu sabah geldi içinde B115 Yes 3.0.8-0802-g081004a China version (without Google Apps) surumu yukluydu bu surumde english ve chine dil secenekleri mevcuttu ama kamerada single modda donma galeri durduruldu hatası yoktu turkce dil olması için b111 surumunu yukledim bu surumde kamera single modda durduruldu hatası veriyor yeni surumlerle bu hatalarını duzeltirler turkiyeden telefonu alanlarda hangi surum yuklu kernel kısmında ne yazıyor paylasabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.