Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izoria33

yüzbaşım arkadaş red tarifesi ile demiş. ben konuyu tam bilmediğimden cevap vermedim ama dün telefonu vodafonda incelerken sordum. faturaya ne gibi bir ek yapılıyor diye. ana mantık şu. vodafone faturalı kullanıyorsanız 2 yıllık yani 24 aylık tarifede kalma taahhüdü ile faturaya ek veriyorlar telefonu. tarife pahalandıkça telefon ucuzluyor. mesela 1000 dk. cep avantaj tarifesinde telefon 40*24=960 liraya geliyor. ben vodafone kullanmadığım için esgeçtim. o yüzden red tarifesinde ne kadar vodafone a bakmak lazım. sitesinde vardır muhakkak. oguzhangünes arkadaşım vodafone sayfasına bir bak derim.

Bana kalırsa uzun vadeli kontratlı bir kampanyaya girmeyin.Gerçekten çok can sıkıcı oluyor, ben 2014 Şubat'ında kadar iPhone 4S'in taksidini ödeyeceğim Turkcell'e, elim kolum bağlı, tarifede değiştiremiyorum, zararın haddi hesabı yok! iPhone 4S'imin üstünden en az 10 geçti üstelik!

Yani kısaca telefon zaten uygun fiyatlı, alan arkadaşlar 7 taksitte yapılabildiğini söylüyorlar..Operatöre hiç bulaşmayın bence..Ama Red tarifesi çok uzun vadeli değilse ve kampanya detayları kullanıcıyı tatmin ediyorsa öylede alınabilir çünkü telefonun fiyatı yarıya geliyor.

• Hepsi buradaya gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu faturaya ek pahalı tarifeleri kullananlar için iyi. yoksa sizin de dediğiniz gibi iki yıl bir yere kıpırdayamıyorsunuz. zarar da zarar. ama örneğin türkcelin gold tarifesi veya diğer operatörlerin ensesi kalın tarifesini zaten kullanıyorsanız neden telefonu pahalıya alasınız ki. ensesi kalın tarifelerde telefon çok uygun fiyata geliyor.
  • ben maximum ile 12 taksitte ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

500'e havada kapılır Oyun oynasanız da alınır, ilk sayfada oynanış videoları var bakabilirsiniz.. Yani bizim millet bir acaip bir yerden birşey yakaladımmı hemen lince başlıyor, GPU ile alakalı ayrıntılı açıklamalar var konuda.. Alıp kullanan herkes memnun, memnun olmayan kullanmayanlar nedense.İkinci iPhone vakası

Vdf yanlis hesaplamis, 500 ilk sene , 2. Sene ise faturaya 30 lira ekliceklermis. Simdilik almaktan vaz gectim.. Tesekkurler.

• oguzhangunes O kullanıcısına yanıt
    Yani o fiyat zaten acaip gözüküyordu
  • Arkadaşlar bu telefonun kamerasını kıyaslarsak ip5,s4,htc one yaklaşabilir mi özellikle ip5le kıyasını merak ediyorum

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 5'te kullandığımdan cevap vereyim, gün ışığında hemen hemen aynı gece çekimlerinde P6 daha iyi..İlk sayfada örnek fotoğraflar var.Zaten ben ses ve fotoğraf kalitesine çok önem verdiğimden aldım bu telefonu.
  • quote:

Ben iPhone 5'te kullandığımdan cevap vereyim, gün ışığında hemen hemen aynı gece çekimlerinde P6 daha iyi..İlk sayfada örnek fotoğraflar var.Zaten ben ses ve fotoğraf kalitesine çok önem verdiğimden aldım bu telefonu.

Sesi de mi ip5ten yüksek geliyo ben ip5 cebimde çaldığında duymuyorum zaten dış ortamlarda

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    Hoparlör sesi olarak söylemedim ben ses kalitesini, ama hoparlör sesi öyle aman aman değil, i5 ile hemen hemen aynı hatta biraz daha düşük diyebilirim.
  • quote:

Hoparlör sesi olarak söylemedim ben ses kalitesini, ama hoparlör sesi öyle aman aman değil, i5 ile hemen hemen aynı hatta biraz daha düşük diyebilirim.

Bilgiler için teşekkürler hocam

• hocam sizin şarj durumu nasıl acaba?
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Mobil hat kesik olduğundan tam bir kıstas olmasada bir fikir vermek adına aşağıda ss veriyorum..yani bu süre zarfında 5-6 saat kullandım, exchange mailler falan aktif,yarım saat gibi oyun,kalanı internet..

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu
  • ooo çok iyiymiş hat takılı %50 farketti desek yine 1.5 günü rahat çıkarıyor demekki.şu an telefonum hiç boş durmadığından test edemedim ben.sonuçları teli rahat bırakıp kullanınca bende paylaşırım.
  • merhaba telefondaki 8 gb hafızanın ne kadarı kullanıcıya kalıyor bugün vodafoneden baktım 4.22 gb görünüyordu bayii bunda demo yüklü oldugundan doğru değer değil dedi. 4.22 gb çok az geldi. Kullanıcıya kalan hafızayı kullanan arkadaşlar belirtirse memnun olurum

• bymamet kullanıcısına yanıt
    Evet yaklaşık o kadar kalıyor (4.7GB)..
  • quote:

Evet yaklaşık o kadar kalıyor (4.7GB)..

Merhaba,
    Hafıza kartina uygulama kuruluyordu? Mate modelinde kuruluyor deniliyordu incelemelerde.Kullanici olarak bilgi verirmisiniz.

• atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Yeni Rom'la bu özellik geldi (B116)
  • merhaba ben aldım 1000 tl çok hoş telefon, tasarım harikası bence,biraz ısınma oluyor. yazılımsal sorunları ben fazla karşılaşmadım oyun pek oynamam, iphone 5 den sonra bunu aldım kamerası iphone 5 göre daha güzel geceleri özellikle. aldım pişman değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_1111 -- 7 Eylül 2013; 18:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_1111

merhaba ben aldım 1000 tl çok hoş telefon, tasarım harikası bence,biraz ısınma oluyor. yazılımsal sorunları ben fazla karşılaşmadım oyun pek oynamam, iphone 5 den sonra bunu aldım kamerası iphone 5 göre daha güzel geceleri özellikle. aldım pişman değilim :)

hayırlı olsun nerden aldınız ? taksit imkanı varmıydı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.