Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
26
Favori
224.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Yeni Rom'la bu özellik geldi (B116)

yeni romla geldikten sonra rootlamak mı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymamet

quote:

yeni romla geldikten sonra rootlamak mı lazım

yanlış yazdım
    yeni romla derken root yaparak mı rom yükleyeceğiz

• bymamet kullanıcısına yanıt
    Root'a gerek yok..ama zaten tek tıkla root olunuyor o yüzden onuda yapıp aradan çıkarmak lazım :) Rom&Root konusunda ayrıntılı anlattım.
  • sar değeri p1'e göre yarı yarıya düşmüş...p6:0.64 , iphone 5:0.95
  • tşk o zaman bu tel alınır

• Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı caddede 1150 tl. çektiler..999 a reklam dönüyo dedim..onların garantisinin ne olduğu belli değil dedi..eee burası gop. bende bu cevaba goptum almadım..
  • quote:

Merhaba Felixamor,
    O zaman çok iyi bir haber bu.
    Bilmedigim için soruyorum diyelimki aldigim ürün senin dedigin rom ile gelmiyor o zaman ne yapip romu yükseltiyor.?

• atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Çok basit ; romu indirip sd karta atıyorsunuz ve güncelle deyip üç beş dakika bekliyorsunuz.Bu kadar. P6 Rom&Root
  • quote:

Çok basit ; romu indirip sd karta atıyorsunuz ve güncelle deyip üç beş dakika bekliyorsunuz.Bu kadar. P6 Rom&Root

Rom için son sorum hangi siteden indiriliyor ( link verirseniz çok iyi olur ) birde incelemesinde test ve resmi var sizce doğru olanı hangisidir

• atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Linke tıklamadınız herhalde??
  • quote:

Bugün Mate modelini inceledim menude aşağı yukarı giderken çok çabuk tepkiden olabilir başka bir menuye giriyordu p6 içinde bu oldumu.

• quote:

Linke tıklamadınız herhalde??

Evet teli almadığım için tiklamadim teşekkürler.
    Ayrıca emeginizede ayri bir teşekkür.

• Evet tepkiler çok hızlı bu yüzden ardarda yapılan dokunmalarla başka menülere yanlışlıkla girebilirsiniz.
  • quote:

Evet tepkiler çok hızlı bu yüzden ardarda yapılan dokunmalarla başka menülere yanlışlıkla girebilirsiniz.

S4 kullandim ondada oluyor.

• quote:

Evet tepkiler çok hızlı bu yüzden ardarda yapılan dokunmalarla başka menülere yanlışlıkla girebilirsiniz.

Özet olarak benim için Lte ve Nfc onemli değil oyun zaten telefonda oynamam hızlı olması takilmamasi flash oynatirken kalmaması ve donmamasi onemli.birde hafızasını uygulama kurarak sd kart ile kullanmak çok önemli her teli bu sebep ile Root yapmaktan gına gelmisti üstelik 999 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaahmetalp -- 7 Eylül 2013; 20:23:10 >
  • vodafone dan 999 tl ye taksitli alan varmı arkadaşlar ?
  • felixamor arkadaşım sadece teşekkür etmek için foruma üye oldum.bu incelemen olmasaydı almazdım herhalde ama çok objektif ve ayrıntılı anlatmışsın.anlattıkların dışında hiçbir farklılık görmedim.az kalsın hiç içime sinmemesine rağmen gm discovery alacaktım arkadaşımda olduğu için.ama yanyana koyup bakınca sanki farklı çağa ait telefonlar gibi duruyor.ses ve fotoğraf kalitesi çok iyiymiş.daha pek oyun yüklemedim ama temple run 2de sorun yok.bu arada bir arkadaş kurcalamak için tuvalete sığınıyorum demiş çok haklı elinizde gören herkes mutlaka bir gözatmak istiyor.yani ilk defa telefon kullanmıyorum ama ilk defa bu kadar şık bir android telefon görüyorum.sanırım iyi bir tercih yaptım.
  • Hamit abi güncel antutu benchmark v4 ile test edebilir misiniz ascend p6 yı?
    Veya diğer kullanan arkadaşlar sizde edebilirsiniz.

• Bugün Kadıköy Simit Sarayı yanında ki Vodafone'dan nakit 980 TL'ye siyah rengini aldım. Sabahtan beri elimde, kesinlikle memnunum. Ekran ışığında kendiliğinden azalma-artma yok. Tek çekim modunda problem var. Harici bir soruna rast gelmedim. Gayet memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    Ekledim..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.