Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mr.Simitçi kullanıcısına yanıt
    Lumia 820 bu telefonun yakınından geçemez Lumia 920 deseniz belki seçimde bir kararsızlık olabilir.Tabi donanımsal özellik olarak 920'yide geçer ama Nokia kapalı kaynak bir işletim sistemi kullandığından (WM) yüksek donanımın bir espriside yok (iOS gibi)
  • Bugün Marmaraforum Vodafone'da inceleme fırsatı buldum,telefon gayet şık,aşık olunacak güzellikte.hatta bunun ayarında şık telefon olduğunu sanmıyorum.

S4 de inceledim,aralarında pek hız farkı yok,kamerada da bir problm göremedim.

999 TL dediler,indirim yapmaya çalıştılar ama kurtarmaz falan dediler,birkaç Vodafone bayisini gezerek 950'lere kadar düşürülebilir diye düşünüyorum,zira arkada arkadaş 980'e almış.

Sadece şekli ve hızı için bile alınabilir,benim gibi şekle çok önem veriyorsanız direk alırsınız,ama ben bi kampanya bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir6168 -- 7 Eylül 2013; 23:53:07 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam türkiyedeki modeli 8gb olan model mi ?
    Evet Çin hariç diğer piyasalara sürülen model hep 8gb.. Sadece çift hatlı Çin modelleri 16 ve 32 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet Çin hariç diğer piyasalara sürülen model hep 8gb.. Sadece çift hatlı Çin modelleri 16 ve 32 gb.

peki hafıza kartına uygulama yükleyebiliyor muyuz ?
    Evet B116 versiyonunda yükleniyor.
  • quote:

Evet B116 versiyonunda yükleniyor.

o zaman 32gb hafıza kartıyla almak lumia 820 almaktan daha mantıklı olacak teşekkür ederim peki kaç yıl gider bu alet
    Evet bende 32 gb. aldım kafam rahat, kolay kolay bitecek gibi değil :) Kaç yıl gider bilemem ama kullandıkları komponentler kaliteli olduğundan uzun süre sorunsuz kullanılacak gibi duruyor..Öyle oradan buradan toplama değil, ciddi tasarımlar arge'ler yapılmış cihaz için..Çok eleştirilen GPU konusuda bu yüzden böyle, endüstri standartlarının boyutlarını aşmak için kendi çipset/cpu/gpu'larını üretmişler..Bakın Apple'da flash'a düşmandı herkes eleştirirdi, şimdi Android'dede kalktı tüm güncel siteler HTML5'e geçti..bu misal satışlar arttıkça yazılım geliştiricileri de desteği mecbur verecekler..Asphalt 8'de bunu görebiliyoruz mesela.
  • Ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz ekstra program yüklemeden? Bulamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehennemden_Cennete kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Bildirim Paneli>Özel
  • Çok teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saatlerdir kullanıyorum bir telefonda müzik dinlemekten ve internette gezmekten ilk defa bu kadar keyif alıyorum..daha önce s3 kullanıyordum oda güzeldi ama bunun ekranı akışkanlığı çok başka.ama şarja takılı kullanınca biraz ısınıyor gibi sizdede böyle bir durum varmı? korktum biraz dinlensin diye köşeye bıraktım.yarında rom yükleme işlerine girişirim zaten anlatılana göre çok basit.
  • Arkadaslar ekran görüntüsü koyarmısınız? Farklı yerlerden menü, sayfalar vs. Birkaçta az ışıkta çekiliş foto varsa lütfen. Birde şarj durumu nasıl kullanıma göre?P1 kullanıyorum son derece memnunum ve arayüzü için huawei ile devam etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 8 Eylül 2013; 0:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izoria33

telefonu ben de bekliyor-um(dum). şu an vodafone cep merkezlerinde mevcut. bugün yarın alacağım. bu telefon tam bana göre. tasarımını bir kere çok beğendim. şu anda kullandığım akıllı telefonda oyunla hiç işim yok mesela. bu yüzden gpu uyumu benim için hiç dert değil. fotoğraf çekimi iyi olsun ki bu konuda çokça övülmüş p6. gps iyi olsun çünkü sıkça kullnıyorum ki bu konuda da beğenilmiş. sosyal ağlar ve internet önemli hızlı olmalı. kuzenimde p1 vardı, internet hızı çok iyiydi. p6, p1 den daha iyiyse zaten internet açısından sıkıntı yok. dokunmatiğinin hassas menü geçişlerinin hızlı olması konusunda da sıkıntı yok. telefondaki diğer özelliklerle pek işim yok. nokia 3310 u 6 sene, n8 i 3 sene kullanmış biri olarak neden teknoloji çılgınlığı yapayım ki. yani cem yılmaz ın dediği gibi yenisi çıktı isterim demenin, simitçinin elinde biri iş için olmak üzere 2 blackberry olmasının hiçbir anlamı yok. vodafone 999 liraya satıyor. gayet güzel fiyat. araba fiyatına telefon satanlara inat alacağım.
    yalnız canımı çok sıkan bir konu var. sırf o yüzden vazgeçebilirim telefonu almaktan. şu kulaklık yuvasından çıkan pim, hani sim kart ve sd kart yuvasını açmak için ve aynı zamanda kulaklık çıkışı için de oldukça şık bir kapak diyeyim. tamam da kulaklık takılıyken o pimi nereye takacam, götüme mi sokacam. çok af edersiniz. bütün suç cem yılmazın kötü örnek oluyor.

yazıyı gayet sakin okuyordum bir anda o yazı nasıl bu cümleye 'tamam da kulaklık takılıyken o pimi nereye takacam, götüme mi sokacam. çok af edersiniz.' döndü anlamadım gülmekten öldüm allahta sizi güldürsün

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    Şarjda kullanırsanız ısınır zaten telefon..Şarj ederken pek kullanmanızı tavsiye etmem, benim i5'de ateş gibi oluyor sarj ederken kullandığımda (oyun oynarken)
  • şebekeden 3g görüntülü görüşme var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Türkçe klavyesinde, Türkçe harfler var mı arkadaşlar ?
    2.Bir şey daha sorayım, menüdeki istemediğimiz kısayolları kaldırabiliyor muyuz yada klasör içine taşıyabiliyor muyuz ?
    3.Çift taşıyıcılı internet deniyor ya bunda varmı ?

Diğer androidli cihazlara göre kullanımı daha kolay gibi. Androidi hiç sevmesem de bu cihazın tasarımını , arayüzünü ve fiyatını çok beğendim..

Şebekede üstünden görüntülü görüşme yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 8 Eylül 2013; 3:08:52 >
  • 1) Türkçe harfler var.
    2) Kısayollar kaldırılamıyor, klasörleyebiliyorsunuz.
    3) Çift Taşıyıcılı internet yok HSPA+ ile saniyede maksimum 21 megabyte indirme hızınız var.

Farklı bir platformdan geçecekseniz Emotion arayüzü ile hiç zorlanmassınız..Stok Android gibi değil, uygulama çekmecesi yok, herşey masaüstünde ve diğer menülerde oldukça anlaşılabilir.
  • quote:

1) Türkçe harfler var.
    2) Kısayollar kaldırılamıyor, klasörleyebiliyorsunuz.
    3) Çift Taşıyıcılı internet yok HSPA+ ile saniyede maksimum 21 megabyte indirme hızınız var.

Farklı bir platformdan geçecekseniz Emotion arayüzü ile hiç zorlanmassınız..Stok Android gibi değil, uygulama çekmecesi yok, herşey masaüstünde ve diğer menülerde oldukça anlaşılabilir.

Symbian 701 den geçecem aslında kızkardeşime telefon bakıyordum, bende Tizenli Samsungu bekliyordum fakat bu telefon çok güzel, ufak tefek beğenmediğim yerleri var ama hiç bir telefon 4 4 lük olmaz. Kamera da çok önemli ama kaliteli çektiği yazılmış. Ağır işittiğim için zil sesi de önemli ama olsun muhtemelen bu ay alırım bu telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 8 Eylül 2013; 3:20:14 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.