Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam zaten 4 ayda aveaya şişirme fatura yüzünden 600 tl ödedim, eşim kullanıyor şuan ki tarife 35 tl ve idare eder, sorun şu ki 840 tl telefon için iyi ve taksitle alacaklar faturadan ama yaptıkları hesap doğru ku, vodafona güvenilir mi orasını bilemedim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Arkadaslar ekran görüntüsü koyarmısınız? Farklı yerlerden menü, sayfalar vs. Birkaçta az ışıkta çekiliş foto varsa lütfen. Birde şarj durumu nasıl kullanıma göre?P1 kullanıyorum son derece memnunum ve arayüzü için huawei ile devam etmek istiyorum.

Yükledim bakabilirsiniz buradan (Bu romda "izin yöneticisi" nedense ingilizce olarak geldi)
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

@felixamor gsm operatörü üzerinden görüntülü görüşme discovery'de de var, ascend p6'da olmaması iyi olmamış.

huawei türkiye'ye sordum ülkemize gelmiş olan modeli tek sim'li olanmış, bu da iyi olmamış...

ek olarak cihaza nfc teknolojisini de koyabilirlerdi, koymamışlar, discovery'de de yok, iyi olmamış...

takipteyim...

Bu şebeke üzerinden görüntülü görüşme olayını bende bir türlü anlamadım yani neye dayandırılarak yapılıyor, çünkü mesela şu an için en üst seviye Android telefonlar olan Htc One M7 / Sony Xperia Z'de dahi yok..
    Huawei çok önceden açıklamıştı zaten çift hatlı modellerin sadece Çin piyasasına yönelik çıkacağını..Aslında ben Çin'den aldım, şimdi keşke çift hatlısını alsaydım diyorum kendi kendime..
    NFC bildiğiniz gibi yıllardır var ve yıllardır atıl bir teknoloji olarak ülkemizde kullanılmıyor, şu an içinde herhangi bir kullanım haberi gelmiyor..

Bunun için kameranın umts/wcdma üzerinden veri transferini desteklemesi gerekiyor diye biliyorum. Donanımsal bir olay. Genelde Samsung ve Lg kullanıyor bu teknolojiyi.

Çin'den almışken çift sim versiyonu'nu alman daha kullanışlı olurdu şüphesiz.

NFC ise kullanılmaya başlandı, bilen kullanıyor esasen. Kgs kartlarını tanımlayıp okutabiliyorlar geçişlerde mesela ve temassız özellikli kredi/banka kartlarını tanımlayıp, temassız özellikli pos cihazlarına okutarak ödeme yapabiliyorlar alışverişlerinde. Kart taşımana, cüzdandan çıkarmana gerek kalmıyor. Bu teknolojiyi kullanışlı buluyorum, desteklenmeli ki son teknoloji akıllı telefonlarda varsayılan olarak geliyor diyebiliriz artık...

Ascend P6 heyecanlandırdı ama iş nedeniyle çift sim kullanması gereken bir kimse olarak, discovery varken almayı düşünmüyorum. Çift simli versiyon gelseydi, alternatif olarak düşünürdüm, iyi de olurdu.

Yalnız Ascend P6'yı Discovery'e kardeş ilan ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 8 Eylül 2013; 16:51:46 >

• Ön kamerayı 5 mp yapacaklarına arka kamerayı 12 mp yapsalardı daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son cümlene iyi güldüm ya. Ne kardeşi olsa olsa abisi olur Ascend P6 Discovery'nin.
  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    Bir kere ben kardeşliği büyüklük ve küçüklük anlamında değil, eşlik etme üzerinden ifade ettim. Abisi olayına gelirsek, çıkarılamayan bir batarya, şebeke üzerinden görüntülü görüşme sunmama gibi son kullanıcıyı sıkıntıya sokabilen (benim gibileri) bir yapı sunması nedeniyle abisi olarak görmek istemem. discovery'nin çift sim ve fiyat alternatifi olayı başka bir boyuta taşıyor zaten, abisi olarak discovery 2'yi bekliyoruz
  • discovery ile ayrı dünyanın telefonları abimde var discovery kamera ve gör..discovery f/p konusunda iddialı olabilir.gm nere huawei nere.(fanlık gibi algılanmasın lütfen) mtk platformu şu an kullanılabilecek en ucuz çözüm olarak tüm çakma telefonlarda yer alıyor..ha discovery tabiki o çakma telefonlardan iyidir ama segment olarak p6 ayarında olamaz.tabi şimdi çıkıp "most wantedı süper oynuyom ama" diyenler olacaktır ama bu bambaşka bir konu.hadi huawei geçtim ama gm gibi sıfır arge/üretim yapan bir firmanın malı yerine samsungun s2'sini tercih ederim şahsen.
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar tartışma yaratacak sözlerden sakınalım konuyu lütfen..P6 kullanıcı deneyimlerini paylaşırsanız daha faydalı olacaktır konuya giren arkadaşlar için.Çünkü basit tartışmalar uzarda uzar sonra konu anlamını yitirir.
  • iki telefonda elimin altında olduğundan kıyasladım yoksa discoverye kötü falan dediğim yok.ama segmenti farklı sadece onu söylemek istedim.hatam varsa affola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

discovery ile ayrı dünyanın telefonları abimde var discovery kamera ve gör..discovery f/p konusunda iddialı olabilir.gm nere huawei nere.(fanlık gibi algılanmasın lütfen) mtk platformu şu an kullanılabilecek en ucuz çözüm olarak tüm çakma telefonlarda yer alıyor..ha discovery tabiki o çakma telefonlardan iyidir ama segment olarak p6 ayarında olamaz.tabi şimdi çıkıp "most wantedı süper oynuyom ama" diyenler olacaktır ama bu bambaşka bir konu.hadi huawei geçtim ama gm gibi sıfır arge/üretim yapan bir firmanın malı yerine samsungun s2'sini tercih ederim şahsen.

bende de var discovery ve kamerasını görüyorum her canım istediğimde ben sözlerimi sakındıkça, olaya bodoslama dalanlar çoğalacak gibi... teknik özellikleri fiyata bölersen discovery, p6'ya güzel bir yerde lüks bir akşam yemeği ısmarlar. aklınızın segment ayarlarıyla oynayınız lütfen s3'ten, s4 mini'den vazgeçip discovery alanlar varken sen s2 al bir yerde tek başına çay iç, hesabı ben öderim mevzuyu uzatmayacağım daha fazla, hadi sağlıcakla.

• her iki cihaz arasında uzun süre gidip gelen biri olarak p6'nın çok daha farklı bir yerolduğunu söyleyebilirim.belki konu başlığı altında olduğundan böyle söylediğimi zannedebilirsinz o yüzden sadece gidip ikisinide canlı canlı inceleyin diyorum.
  • açıkçası çift sim ihtiyacı olmayanlara ve 1000 lirayı gözden çıkaranlara tavsiye ediyorum/ederim. kendine özgün bir alan açma anlamında 5 mp'lik ön kamera ve 6.18 mm'lik bir incelik dolayısıyla hemfikirim. lakin 2 mp'lik ön kamera ve 7.59 mm'lik incelikle de discovery'nin de kendine has bir yeri/olayı var. 2'sini de kullanıcının kullanımına bağlı olarak sıkıntısız öneriyorum.
  • Evet her ikiside gayet alınası telefonlar, hatta oyuncular için ben şahsen Discovery'i öneririm..Bunun dışında kalan şeyler tamamen kullanıcı tercihlerine bağlı..Ben sırf iPhone ayarında kasaları çok beğendiğimden aldım mesela..Yani burada linç etmeye kalksak iki telefon içinde bir sürü şey bulabiliriz.
  • hemfikirim, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, umarım çift sim versiyonu falan da gelir...
  • Hocam teşekkür ederim eklemeler için.
  • arkadaşlar bu telefonda radio nerde bulamıyorum
  • volki57 V kullanıcısına yanıt
    Mevcut romda yoksa buradan indirip yükleyebilirsiniz.
  • beyler htc wildfire s var kontratla almıştım telefon döküldü artık telefon almam lazım huawei i gördüm aylık 65 lira faturam var zaten red classice geçip 70 lira tarife artı 30 lira cihaz bedeliyle aylık 100 liraya 2 yıl kontratla bu telefon alınır mı çok kararsızım incelemede oyun konusunda sıkıntı yaşandığı söyleniyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

@felixamor gsm operatörü üzerinden görüntülü görüşme discovery'de de var, ascend p6'da olmaması iyi olmamış.

huawei türkiye'ye sordum ülkemize gelmiş olan modeli tek sim'li olanmış, bu da iyi olmamış...

ek olarak cihaza nfc teknolojisini de koyabilirlerdi, koymamışlar, discovery'de de yok, iyi olmamış...

takipteyim...

Bu şebeke üzerinden görüntülü görüşme olayını bende bir türlü anlamadım yani neye dayandırılarak yapılıyor, çünkü mesela şu an için en üst seviye Android telefonlar olan Htc One M7 / Sony Xperia Z'de dahi yok..
    Huawei çok önceden açıklamıştı zaten çift hatlı modellerin sadece Çin piyasasına yönelik çıkacağını..Aslında ben Çin'den aldım, şimdi keşke çift hatlısını alsaydım diyorum kendi kendime..
    NFC bildiğiniz gibi yıllardır var ve yıllardır atıl bir teknoloji olarak ülkemizde kullanılmıyor, şu an içinde herhangi bir kullanım haberi gelmiyor..

çinden çift sim kartlısını almamanız iyi olmuş. çünkü türkiyede kayıt ettirseniz bile sadece tek hattı kullanabiliyorsunuz. ben çinden aldığım çift sim kartlı telefonumun sadece tek hattını kullanabiliyorum. bana yapılan açıklamada türkiyedeki çift sim kartlı telefonların iki adet kayıt numarası olması gerektiği yönündeydi. eğer almak isterseniz bilginiz olsun. benim aldığım telefon tuş takımı olan bir telefondu üzerindeki iki adet yes tuşunu gördükçe sinir oluyordum.

• Tesekurler sayende oldu...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.