Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
26
Favori
224.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajeesh

telefonda bildirim ışığı var mı acabA?

Evet, var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skype tango vs. telefonda hiç kullanmadım. bi incelemem lazım bu uygulamaları, telefonu aldıktan sonra. bilgi için teşekkürler.
  • Oncelikle bu mukemmel inceleme icin tesekkur ederim.. benim biraz sorularim olacakti.. once aciliyeti olanlari sorayim..

1. Telefonun pil durumu nasil ?
    2. Ses ve titresim yeterli mi ?
    Malum nokia e6 cikardiginda yelefonu inceltebilmek adina titremeyen telefon yapmisti..

Turkce olmayan karakter icin ozur diler iyi gunler dilerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah bugün gidip almaya niyetliyim tabii bayiide varsa. almadan önce komple kaplamaya baktım Xtreme Guard sitesinde var 10 dolara ama %85 indirimli baya uyguna geliyor (forumun sıcak fırsatlar bölümünde konusu var). eski bir p1 kullanıcısı olarak beklentim büyük inşallah beklentilerimi karşılar ,oyun oynamam zaten oynasamda note 10.1 var kocaman ekran niye küçük ekranda gözümü yorayım
  • Bugün Android'in en üst sınıf ilk iki telefonu olan Htc One M7/Sony Xperia Z'de dahi operatör destekli görüntülü görüşme yok.Evet çok saçma ama yok.

• Akıllı telefonların büyük çoğunluğunda şebekeden görüntülü konuşma yok. Saçma tabi...

Huawei'in güzel telefonları var Türkiyeye önem verseler baya satış yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 9 Eylül 2013; 10:07:30 >
  • Ses ve titreşim gayet yüksek arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Akıllı telefonların büyük çoğunluğunda şebekeden görüntülü konuşma yok. Saçma tabi...

görüntülü görüşme artık 2013 yılında problem değil malum sizlerinde bildiği uygulamalarla görüşmek mümkün.
    4 g zaten 2015 te daha başlayacak ülkemizde olmaması problem değil.
    belki nfc için yorum yapabiliriz ki bu teknolojinin ne olduğunu zaten bilen işveren bile yokki kasa telefondan ödemeyi onaylasın uğraşsan inandıramazsın
  • Telefonun vodafone harici satışı hakkında bilgisi olan var mı? Beklesek mi kararsız kaldım... Magaza satışlarında puan, çek vs daha ucuza gelebilir gibi
  • Ekranın altında çıkan sanal tuşları gizleme yada kaldırma gibi bir seçenek var mı.? Boş yere ekranı küçültüyor.
  • Bekleyin bence,ilk çıktığı gibi bodozlama almamak gerek.

Vodafone'da 1000 liraya satılıyorsa piyasaya yayılınca kart kampanyalarıyla falan 800'e çok rahat alınır diye düşünüyorum.
    Kliksa'da 1300'e G Pro satıldığını varsayarsak bu telefon 800'ü her türlü görür yakın zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaahmetalp

quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Akıllı telefonların büyük çoğunluğunda şebekeden görüntülü konuşma yok. Saçma tabi...

görüntülü görüşme artık 2013 yılında problem değil malum sizlerinde bildiği uygulamalarla görüşmek mümkün.
    4 g zaten 2015 te daha başlayacak ülkemizde olmaması problem değil.
    belki nfc için yorum yapabiliriz ki bu teknolojinin ne olduğunu zaten bilen işveren bile yokki kasa telefondan ödemeyi onaylasın uğraşsan inandıramazsın

Tamam da herkes, herkes internete bağlanmıyor ,bağlansa da program kurmaktan anlamıyor. Olmaması büyük kayıp değil ama olsa iyi olurdu. Diğer görüşlerine katılıyorum.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. p6 yı beklerken 1 hafta önce aciliyetten nexus 4 aldım. ama huawei p1 den sonra çok kaba geldi. incelik uğruna nexus 4 ü satıp huawei p6 alırsam performans konusunda pişmanlık yaşarmıyım acaba? not: telefonla oyun asla oynamam.
  • gokhangokce87 G kullanıcısına yanıt
    ben telefonu dün aldım hoperler sesi çok tatmin edici değil ses kaliteli çıkıyo ..
  • Performans konusunda sıkıntı yaşamazsınız, arkadaşlarında dediği gibu gayet akıcı ve seri bir cihaz..Oyun konusunda da sizi tatmin eder, iki oyunla uyumsuz diye hepsini oynatmıyor sonucu çıkarmamak gerek, ilk sayfada oyun videosu var bakabilirsiniz.

• İncelemede de belirttim kapatılabiliyor.

• sitelere ne zaman düşer bu ürün.hepsiburada kampanyasına yetişse bari...
  • Bende aldım GaggetShield sitesinden bir ay oldu gelmedi, e-posta gönderdim "ürünü sevk ettik bir hafta daha bekleyin eğer gelmezse tekrar göndeririz" dediler..yurtdışından ürün getirmek başlı başına sıkıntı.

• Cevap için teşekkürler peki telefonun sarj ömrü nasıl ?
  • aARKADAŞLAR TELEFONUN KULAKLIK SES ÇIKIŞI AZ GELDİ ARTIRILMAZMI ACABA ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.