Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    dün bir şube de buldum. izlenimlerim; incelik harika ama arka pütürlü yüzey ve yanlarının keskin köşeli yapısı rahatsız edici. rahatsız etmeyen sorun olmayacak şeyler ise kamera tek moduna alınca kitleniyor, telefonda menü diye bir şey yok. huawei p1 ve nexus 4 cebimdeyken eğilip ayakkabımı bağlayamıyordum, çatlayacak diye korkuyordum. huawei p6 yı elime alınca ilk o geldi aklıma. o kadar inceki ikiye bölünür mü dedim kendi kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

Cevap için teşekkürler peki telefonun sarj ömrü nasıl ?

?
  • quote:

quote:

?

Dün aldım telefonu aldığımda %52 şarjı vardı. Ekran süresi 1s 52dk olmuştu ve %10 da şarja taktım. Telefon açık kalma süreside 4s civarıydı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

quote:

quote:

?

Dün aldım telefonu aldığımda %52 şarjı vardı. Ekran süresi 1s 52dk olmuştu ve %10 da şarja taktım. Telefon açık kalma süreside 4s civarıydı sanırım.

Haydaa bu rakamlar iç açıcı değil

iphone vakasıyla karşı karşıyayız sanırım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

quote:

quote:

?

Haydaa bu rakamlar iç açıcı değil

iphone vakasıyla karşı karşıyayız sanırım :)

Zamanla batarya düzene girer bunu unutmayalım. Ekran süresi bence çok iyi %40 şarj ile neredeyse 2s ekran süresi. Bir Note2 nin batarya performansını da beklememek gerek.

• Mobil veri açık olmadığından çok gerçekçi olmasa da bir fikir vermek adına ss yükledim..yaklaşık sekiz saat açık ekran, yarım saat gibi oyun, push mailler v.s...
    Batarya 10-20 döngü sonrası stabil hale gelir.
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

• Mobil veri kullanımıyla 1 günü çıkarsa yeterli olur benim adıma.. zaten isterse 2 günlük batarya ömrü olsun o telefon muhakkak gece sarj edilir :)

Dün telefonu inceledim biraz 15 dakikalık araştırma kullanımında % 20 'den % 12 'ye düşünce biraz moralimi bozdu açıkçası.. Telefonun tasarımı harika yazılımsal sorunlar var güncelleme ile onlar çözülürse fiyat/performans canavarı bir alet.

Bir de görevli arkadaş telefonu kutusundan çıkarırken yere düşürdü.. Bu sayede telefonun yere düşünce ekran çatlaması yaşatmadığını da test etmiş olduk :)
  • Bu telefon radarıma girmiş durumda. Fakat bir gerçek gözle alıp incelemek lazım. Bazen telefon iyi de olsa sizi pek etkileyemiyor. Bu telefonun iphone benzeri tasarımıdan sonra menülerinin de benzediğini görünce hayal kırıklığına uğradım.
  • peki hocam hisuite programını kurmadan cihaza pcden müzik atmanın başka bir yolu var mı?
  • HiSuite gerek yokki zaten telefon bağlandığında bilgisayar depolama birimi olarak dahili ve harici bellekleri görüyor, oradaki klasörlere atabilirsiniz ne istiyorsanız..
    Ayrıca program içinde Moborobo'yu tavsiye ederim çok kullanışlıdır.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgin alakan için teşekkürler ben göremedim hocam.bağladığımda telefondan mtp yi seçiyorum fakat bir depolama birimi gözükmüyor
  • arka tarafa deri kaplamadıki kamera ve led deliklerini delgeç ile mi açtınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: volki57

aARKADAŞLAR TELEFONUN KULAKLIK SES ÇIKIŞI AZ GELDİ ARTIRILMAZMI ACABA ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417117

şu konuya bak

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

arkadaşlar telefon çok güzel ama tek şüphem telefonun şebekedeki çekim gücü nasıldır vision ve ideos x5 kullandım 5800 ın full çektiği yerde benim tel 1-2 diş çekiyor çok can sıkıyor. Ve bir sıkıntıda video çekerken sesi nasıl güzel alıyormu. Bu dediklerim sorunsussa 1 aya kadar almayı düşünüyorum..

çekim gücünü bende merak ediyorum, bizim burda zaman zaman az çekiyor, p6 sorun yapmasın? (bende 5800 kullanıyorum)

Kullanan biri lütfen sebeke çekim kalitesi belirtsin arkadaşlar..İdeos x5 gercekten çok az cekiyor

• O zaman usb depolama olarak bağlayın..Normalde Mtp olarakta bağlasanız "P6U06" aygıtı olarak görüp içine girebilmeniz gerekli.Sürücüler yüklü değil sanırım.

• Neşterle açtım, o yüzden biraz uyduruk oldu.

• Huawei hakkında emin olamadığım bir konu var öncelikle malzeme kalitesi nasıl ayrıca Huawei'nin genel olarak kullanıcıyı "yalnız bıraktığı" söyleniyor bunun gibi konularda emin olsam bırakıp Nexus 4'ü Huawei P6 alırdım.
  • bir vf dükkanında telefonun beyaz rengini inceledim fena görünmüyor. peşin satmiyoruz dedi eleman taahhutle alabilirmisim :s

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

bir vf dükkanında telefonun beyaz rengini inceledim fena görünmüyor. peşin satmiyoruz dedi eleman taahhutle alabilirmisim :s

Dün bana da aynısını dediler izmir itfaiyenin ordaki v.f bende cankaya v.fnun oraya gittim ve siyah rengini aldım. Elimde s3ümde var ve performans acısından 2gb ramin vermis oldugu rahatlık var telde. is yerinde gelen gecen parmaklaması sonucunda sabah 7 de sarjdan cıkardıgım tel suan %56 sarj civarında. Hic takılmadı tel bu konuda zaten p1den dolayı şüphem yoktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

bir vf dükkanında telefonun beyaz rengini inceledim fena görünmüyor. peşin satmiyoruz dedi eleman taahhutle alabilirmisim :s

Ti ye almayın kontratsızda satılıyor...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.