Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtfaye vodafone bana da aynı seyi dedi. Hatla satiyolarmıs :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bende aldım GaggetShield sitesinden bir ay oldu gelmedi, e-posta gönderdim "ürünü sevk ettik bir hafta daha bekleyin eğer gelmezse tekrar göndeririz" dediler..yurtdışından ürün getirmek başlı başına sıkıntı.

Bu arada felixamor sayfayla cok ilgilisin cok teşekkür ederim. Yurtdışından cihaz gelmesi biraz sıkıntılı degil mi? Bi yolu varsa benim gözüm xiaomi mi3 te. Yol gösterirsen memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

İtfaye vodafone bana da aynı seyi dedi. Hatla satiyolarmıs :S

Dün saat 12 gibi teli inceleyen siz miydiniz yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az once tekrar inceledim tasarim tam istedigim gibi.fatura gecikmesi yuzunden hala bekliyorum..

• Yurtdışına giden arkadaşa aldırmıştım P6'yı o yüzden sıkıntı olmadı, yoksa gümrükte takılıyor telefonlar.Sonra üstüne su içmek durumunda kalınabiliyor..Uzun süre bu telefonu kullanacağım gibime geliyor, hız performans bir yana şıklıkta daha iyisini görmedim..artık telefon incelemelerinde boyutlara bakar oldum 7 mm.'den kalınlıktan sonrakilere bakmıyorum bile Herşey tasarım değil belki ama birazda ele alınınca kendini sevdirmesi gerekiyor cihazın.Birde elinizde gören herkes merak edip bakmak istiyorya insanın hoşuna gidiyor.Şu ana kadar dört kişi elimde görüp satın aldı mesela.

• quote:

Yurtdışına giden arkadaşa aldırmıştım P6'yı o yüzden sıkıntı olmadı, yoksa gümrükte takılıyor telefonlar.Sonra üstüne su içmek durumunda kalınabiliyor..Uzun süre bu telefonu kullanacağım gibime geliyor, hız performans bir yana şıklıkta daha iyisini görmedim..artık telefon incelemelerinde boyutlara bakar oldum 7 mm.'den kalınlıktan sonrakilere bakmıyorum bile Herşey tasarım değil belki ama birazda ele alınınca kendini sevdirmesi gerekiyor cihazın.Birde elinizde gören herkes merak edip bakmak istiyorya insanın hoşuna gidiyor.Şu ana kadar dört kişi elimde görüp satın aldı mesela.

Huawei sana reklam parası ödesin

• Valla artık bekliyorum

• quote:

Valla artık bekliyorum

Heheee benim payımıda versinler amcoğluyla işyerindeki arkadaş bende görüp aldı maaşı bekleyende bir kişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

bir vf dükkanında telefonun beyaz rengini inceledim fena görünmüyor. peşin satmiyoruz dedi eleman taahhutle alabilirmisim :s

Dün bana da aynısını dediler izmir itfaiyenin ordaki v.f bende cankaya v.fnun oraya gittim ve siyah rengini aldım. Elimde s3ümde var ve performans acısından 2gb ramin vermis oldugu rahatlık var telde. is yerinde gelen gecen parmaklaması sonucunda sabah 7 de sarjdan cıkardıgım tel suan %56 sarj civarında. Hic takılmadı tel bu konuda zaten p1den dolayı şüphem yoktu.

dostum bende bakcam cankaya vodafone dediğin şair eşref bulvarının ordakimi cankaya metro cıkışının orası bide hangi rengi önerirsin foto kalitesi nasıll

• Saati hatirlamiyorum ama o vakitlerdeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

bir vf dükkanında telefonun beyaz rengini inceledim fena görünmüyor. peşin satmiyoruz dedi eleman taahhutle alabilirmisim :s

Dün bana da aynısını dediler izmir itfaiyenin ordaki v.f bende cankaya v.fnun oraya gittim ve siyah rengini aldım. Elimde s3ümde var ve performans acısından 2gb ramin vermis oldugu rahatlık var telde. is yerinde gelen gecen parmaklaması sonucunda sabah 7 de sarjdan cıkardıgım tel suan %56 sarj civarında. Hic takılmadı tel bu konuda zaten p1den dolayı şüphem yoktu.

dostum bende bakcam cankaya vodafone dediğin şair eşref bulvarının ordakimi cankaya metro cıkışının orası bide hangi rengi önerirsin foto kalitesi nasıll

Tam metronun cıkısındaki v.f dogru. Ve ilgilniyorlar. Biraz teli ben anlatmış gibi oldum onlara ama o kadarı da olsun felixamor sagolsun sayesinde teli almadan özelliklerini sayar olmustum

• quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

Saati hatirlamiyorum ama o vakitlerdeydi.

Oradaki sarısın bayanı ve o v.f bayiini sikayet edicem. Hem parekende satmıyoruz diyor hem sadece red tarifesini sunuyor. Bilmesek ayakta uyutacaklar adamı

• Birde foto kalitesini sormussun da foto kalitesi baya bi iyi hatta s3ten daha iyi diyebilirim. Tabi ben telefonların cektigi fotoları begenmiyorum en iyisi olsa bile. Profesyonel makina kullanıyorum.

• Arkadaşlar huawei ascend p6 nın fm radyosu varmı lütfen bilgilendirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

Arkadaşlar huawei ascend p6 nın fm radyosu varmı lütfen bilgilendirin

Evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

Arkadaşlar huawei ascend p6 nın fm radyosu varmı lütfen bilgilendirin

Evet var

cevap için teşekkürler fakat vodafone de incelemiştim gözdenmi kaçırdım acaba ben göremedim orjinal olarak radyosu mevcut çok iyi ozaman
  • drsphex kullanıcısına yanıt
    telefonu 5 gündür kullanıyorum.

kullanımla ilgili izlenimlerim.
    1- tasarım ve sağlamlık konusunda olumsuz eleştiri almadım. türkiyede daha incesi yok.
    2- hd ekran (720p) ve görüntü kalitesi bu fiyattaki telefon için gayet iyi.
    3- işlemci 1,5 Ghz Quadcore, ram 2Gb
    4- Ekran geçişleri, dokunmatik hassasiyeti iyi, internet bağlantısında bir sıkıntı yaşamadım.
    5- kamera kalitesi orta seviyede . özellikle dış mekan çekimleri kaliteli (video ve resim), full hd (1080p) video kaydı var. resim ve video eklemeye çalışacağım.
    6- bluetooth, mobil internet ve gps bağlantısını kısa süreli denedim sorun yok. wifi bağlantısını 5 gündür kullanıyorum bir sorun çıkarmadı.
    7- galerinin tasarımını beğenmedim. fotoğraflar farklı yerlerde, daha önceki telefonum htc idi ve daha kullanışlıydı.
    8- radyo uygulaması bulamadım
    9- şebeke üzerinden görüntülü görüşme için bir seçenek veya ayar bulamadım.
    10- kamera tek çekim modunda ön ve arka kamerada hata veriyor, çekim yapılamıyor. akıllı çekim modu iş görüyor, diğer ayarlar ve özelliklere ulaşılabiliyor.
    11-şarj ile ilgili olarak ; bildiğim kadarıyla şarjsüresinin gerçek değerini anlamak için en az 5-6 defa şarj deşarj beklemek gerekli, ilk başlarda sarj daha kısa gider, (5. gün sabah 6 da şarjdan aldım, gün içerisinde 10 defadan fazla kısa süreli telefon görüşmesi yaptım, akşam saat 19:30 da kalan şarj %79)
    12-ilk günlerde ekran parlaklığı kendiliğinden otomatik olarak kısılıyordu, bazen oyun oynarken, bazen programlarda gezerken, bir standart yok, otomatik ayarları da kapalı halde iken. son bir-iki gündür parlaklığın kısılması azaldı. belki bataryanın düzene girmesiyle bir bağlantısı vardır diye düşünmeye başladım.
    13- sistemi zorlayan oyunlardan yüklemedim, küçük oyunlardan bazıları sorun çıkardı, o da karakterlerin eksik görünmesi yada farklı olması gibi. bunun android sürümümü (malum 4.2) yoksa telefonun kendi donanımından kaylandığını bilmiyorum. bazı oyunların samsung android 4.0 da sorunsuz oynandığını gördüm.
    14- kurulan oyunlar ve programlar sd karta taşınabiliyor. bazılarına sistem izin vermiyor. şu anda çalışan b111 global sürümü ile güncellenmiş hali
    15- dış sesi ve kulaklık sesi yeterli seviyede ama çok yüksek değil. görüşme esnasındaki ses bana yeterli gelmedi , biraz daha yüksek olabilirdi. malum telefon alıyoruz va gürültülü ortamlarda da kullanacağız.
    16- bildirim ışığı var.
    17- müzik dinlemek için yeterli ses kalitesi var, ayrıca orijinal kulaklığın sesini beğendim, 1. sınıf müzik beklemeyin.
    18- bazı sitelerde flash player sorunu yaşadım,http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html adresinden android için olan Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.69) sürümü indirip kurdum , şu ana kadar sorun yok. bildiğin kadarıyla flash player android güncellenmesi yok, bu arşivden hangisi uyarsa onu yükleyip kullanmayı düşünüyorum.

şimdilik bu kadar, daha sonra kullandıkça tekrar yazmaya çalışırım.
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niko58 -- 11 Eylül 2013; 1:02:52 >

• Hocam incelemeniz için teşekkürler gerçekten yol gösterici olmuş.Yalnız benim hala cevaplanmamış bir sorum var.Bu telefon yeni N E X U S 'mu değil mi? Yani ben ülkemizdeki ilk P1 kullanıcılarından biriyim ve kullanım süresince geciken güncelleştirmeler can sıkıyordu.Bu telefonun google ile anlaşması oluşursa büyük ihtimal ilk android sürüm ve güncellemelerini anında alıp kullanabileceğiz anlamına geliyor ve bence çok önemli.Hele ki düzeltilmesi gereken bazı yazılımsal problemleri varsa... Bunun dışında bazı arkadaşlar çekim kalitesini sormuş.Merak etmeyin anteni gayet güçlü bir çok telefondan daha iyi çeken P1 den kötü değildir. Kulaklıkları gerçekten vasat.Diğer telefonumda da aynı sorunu yaşadım.Sonra dayanamadım ve creative aldım.Ama bu cihaz için bunu yapamayabilirim çünkü kulaklık girişi yan olduğu için her kulaklık modeli uymaz buna.Cepte yol yürürken müzik vs... için gerçekten büyük bir sorun.Bildiğiniz ''L'' şeklinde (yani p6 kutudan çıkan gibi) mikrofonlu ve kaliteli marka kulaklık tavsiyeniz varsa lütfen paylaşınız.

Bugün inceledim cihazı bilakiste beyazı beğendim.Çok sade ve şık bir tasarımı var.Siparişimi verdim yarın bir gün bende aranıza katılıyorum.Haydi herkese hayırlı olsun. Yineliyorum: bu fiyata F/P canavarı-rakipsiz kesinlikle! :)

• Arkadaşlar
    Görüntülü görüşme olmadığına dair bir ekran görüntüsü koyabilir misiniz. Durumu Net bir şekilde anlamak için.

Yani teknik özelliklerine baktığımda her yerde var gözüküyor anlayamadım

http://kiyas.la
    Görüntülü Sohbet : Var (3G ve Wi-Fi)

http://www.mobiletisim.com
    Görüntülü görüşme Var

http://www.huaweidevice.co.uk/mobile-phones/Huawei-Ascend-P6-Black/
    .......................... and video calls you, ...........................

yani bir anlam veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bycentrino

Arkadaşlar
    Görüntülü görüşme olmadığına dair bir ekran görüntüsü koyabilir misiniz. Durumu Net bir şekilde anlamak için.

Yani teknik özelliklerine baktığımda her yerde var gözüküyor anlayamadım

http://kiyas.la
    Görüntülü Sohbet : Var (3G ve Wi-Fi)

http://www.mobiletisim.com
    Görüntülü görüşme Var

http://www.huaweidevice.co.uk/mobile-phones/Huawei-Ascend-P6-Black/
    .......................... and video calls you, ...........................

yani bir anlam veremedim.

İnternetten görüntülü görüşme var demek istiyorlar.
    Yanlış bilgi vermeyelim ama bildiğimiz şebekeden 3g ile görüntülü görüşme yok, inşallah vardır da kullanan arkadaşlar yok diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.