Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon çok güzel ama tek şüphem telefonun şebekedeki çekim gücü nasıldır vision ve ideos x5 kullandım 5800 ın full çektiği yerde benim tel 1-2 diş çekiyor çok can sıkıyor. Ve bir sıkıntıda video çekerken sesi nasıl güzel alıyormu. Bu dediklerim sorunsussa 1 aya kadar almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki57

aARKADAŞLAR TELEFONUN KULAKLIK SES ÇIKIŞI AZ GELDİ ARTIRILMAZMI ACABA ?

Hocam kendi kulaklığı ile kullanıyorsanız,farklı kaliteli bir kulaklıkla deneyin.Birçok yerde yanında gelen kulaklığın kötü olduğunu okumuştum.
  • 2 saat önce Vodafone'dan kampanya ile aldım cihazı. Tasarımı falan çok hoş. Şarjı bitirip şarja takacam. İlk android telefonum oluyor bu :)
  • yok hocam farklı bir kulaklık kullanıyrum sennheiser mx360 ses çok kısık geldi bana ...
  • bu ayki faturayı da ödeyim alacam muhtemelen bugün inceledim tasarım müthiş tek sıkıntın işlemcinin oyun performansı..
  • oyunlarda sıkıntı yapması bekletiyor beni. yoksa sitelere düşmesini beklemeden alacagım. şimdilik beklemedeyim bakalım. alanlara hayırlı olsun. ilk sayfada çalışan oyunlar ve çalışmayan oyunlar türü bir bölüm olursa bnm gibi oyunda oynayan kullanıcılar açısından yararlı olabilir.
  • Beyler Ascend p2 den haber varmı? Gelecek mi Ülkemize? P1 hatrına bakıyorum bu tellere ve p1 den de kopasım yok işin gerçeği, iphone sorası ilaç gibi geldi ve büyük b ir sorun çıkarmadı ve akıcı ama büyük ekranda fena olmaz hani.
  • Bugün inceledim cihazı tasarım çok güzel ekranda güzel kamera iphone dan biraz kötü geldi bna nedense bide ordaki cihazda kameraya girdim ekranda çekeceğim nesne gözükmüyor kara bi ekran çekmek için tıklıyorum 3 sn sayıp öyle çekiyordu sizdede öyle mi acaba? Dış hoparlör sesi de az yüksek olsaydı keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar. Ben de cihazı bekledim, bi sitedeki incelemeyi izledim. baya bi kötülemişler. Alıp kullanan arkadaşlardan ricam, oyunların dışında yazılımsal problem oldu mu? örneğin kamerada donma ve atma gibi? kararsız kaldım bende beklemedeyim. teşekkürler...
  • akifs44 kullanıcısına yanıt
    Kamera i5 ile hemen hemen aynı hatta biraz daha iyi, nasıl çekim yaptınız bilmiyorum ama öyle kara ekran veya bekleme diye birşey yok, çekim tuşuna basılı tutunca seri halde çekimi de çok başarılı..Hoparlör sesi bana yetiyor ama çok istenirse sistem dosyalarını harici bir programla düzenleyip hoparlör/kulaklık/bildirim v.s. sesleri yükseltilebiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Beyler Ascend p2 den haber varmı? Gelecek mi Ülkemize? P1 hatrına bakıyorum bu tellere ve p1 den de kopasım yok işin gerçeği, iphone sorası ilaç gibi geldi ve büyük b ir sorun çıkarmadı ve akıcı ama büyük ekranda fena olmaz hani.

P2 de daha güzel özellikler var ama ram belleği 1 gb ve bunun kadar estetik değil.
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Estetikten ziyade P6 donanım olarak aynı çipsetin güncellenmiş E (Edition) serisini kullanıyor, ayrıca P6 , P2'den çok çok ince.. Bunun dışında P2'nin tek artısı arka kamerasının 13 mp olması ve biraz daha fazla olan pil gücü (P2 - 3000 mAh/ P6 2000 mAh) Kalın olduğundan kapasitesi daha fazla batarya kullanabilmişler..Karşılaştırmalarda P6 kazanan olarak çıkıyor zaten sitelerde..

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Ekranın altında çıkan sanal tuşları gizleme yada kaldırma gibi bir seçenek var mı.? Boş yere ekranı küçültüyor.

yeni romlarda gizleme seçeneği geliyor diye biliyorum
    rengini değiştirip şeffaf yapanları gördum

ayrıca yine bazı uygulamalar sayesinde tamamen kaldırıp, ekranın yanına ortasına falan da taşıyabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

hocam merhaba. p6 yı beklerken 1 hafta önce aciliyetten nexus 4 aldım. ama huawei p1 den sonra çok kaba geldi. incelik uğruna nexus 4 ü satıp huawei p6 alırsam performans konusunda pişmanlık yaşarmıyım acaba? not: telefonla oyun asla oynamam.

oyun oynamadığın sürece öyle aman aman bi fark hissediceğini sanmıyorum
    fakat her ihtimale karşı bi vodafona bayine gidip, nexus 4 ile yanyana kıyasla için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki57

aARKADAŞLAR TELEFONUN KULAKLIK SES ÇIKIŞI AZ GELDİ ARTIRILMAZMI ACABA ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417117

şu konuya bak

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

arkadaşlar telefon çok güzel ama tek şüphem telefonun şebekedeki çekim gücü nasıldır vision ve ideos x5 kullandım 5800 ın full çektiği yerde benim tel 1-2 diş çekiyor çok can sıkıyor. Ve bir sıkıntıda video çekerken sesi nasıl güzel alıyormu. Bu dediklerim sorunsussa 1 aya kadar almayı düşünüyorum..

çekim gücünü bende merak ediyorum, bizim burda zaman zaman az çekiyor, p6 sorun yapmasın? (bende 5800 kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Eylül 2013; 3:01:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: izoria33

öncelikle çok teşekkür ederim. demek kutuya koyacaz. anadolunun bir bölümünde kutunun diğer bir anlamı da daha önce bahsettiğim uzvumuzdu. bayi de tasdik ettiğine göre rahatlıkla kutuya koyabiliriz demek ki . telefonu kısmetse pazartesi salı ben de alacağım. kafaya koydum alacam ne eksiği olursa olsun. ancak bu görüntülü görüşme işine kafam sarmadı. en basit tuş takımlı düz mantık nokia da bile görüntülü görüşme var. nasıl bu telefonda olmaz. acaba şebeke üzerinden derken başka bişeyden mi bahsediliyor. görüntülü görüşme nasıl olmaz. hadi nfc yi anladık koymamışsın. ya görüntülü görüşme. bu ne manyak yaşam tarzı, bu ne biiip emmi yaa

onu sony htc apple lg nokia emmiye sor.
    samsung home butonu ve gg ile takdirimi hep kazanıyor zaten

• video kalitesi nasııl incelemelerde fotografları kadar iyi değil deniyordu doğru mu?
  • Telefon donduğunda reset atma nasıl oluyor bunda ?

Google play'de FM transmitter uygulaması var mı, Nokia 701 de en sevdiğim özellikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 10 Eylül 2013; 8:38:41 >
  • Uçak modunda 8 saatte %5 gitti gece normal midir? Turkcell hat kullanıyorum dün kırdırdım kartı, bazen 2 çubuk bazen 3 çubuk ama genelde 4 çubuk çekiyor. Sizce eski kart olmasından dolayı mı böyle oluyordur?
  • Cihazı dün akşam aldım.Malzeme kalitesi olarak General Mobil Discovery ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli..Foto kalitesini beğendim.Özellikle düşük ışıklarda,flaşlı çekimle fena değil.Ama video kalitesini hiç beğenmedim.Ayarlardan "sabitleme"açıldığında videoda bariz kare atlamaları oluyor.Arada sırada görüntü bozuklukları oluşuyor.Ön kamera çok iyi ama güzelleştirden bir şey anlamadım.. Bunların dışında ilk defa Huawei markası kullanıyorum.Eğer bu cihazdaki ufak tefek yazılım hataları giderilirse çok tutulacağını düşünüyorum...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.