Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun performansı rom vs ile yükselir mi?? kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Arkadaşlar voddafone bayi 24 ay taahütle tarifeme ek 35 tl den verecğimi belirtti, 840 tl ye geliyor ve daha bu ay vodafone geçtim, alınır mı hu şartllarda ? Tarifeye ek 35 tl, ne dersiniz?

dostum tarifen ne bide fiyatı bende vodafone gecebilirim
  • 36 saati aşkındır telefon elimde. Bırakasım da gelmiyor hiç. Bitmeyen mesaileri biter kıldı sağolsun.

Ekran dahi sürekli açık 3g ve zaman zaman wifi ile birlikte. Şimdiye dek ne bir kez dondu, ne bir hata verdi (kapanmaya zorla v.b.) Hiç problemsiz çalışıyor nazar değmesin. Kamerasından fazlasıyla memnunum. Sadece radyoyu deneme imkanım olmadı. Fazla oyun oynayan birisi olmadığımdan oyun denemedim bile Subway ve Candy Crush harici.

Tek problem benim gibi yoğun kullananlar için şarj olacaktır. 8-9 saati çıkarıyor ekran sürekli açık, 3g bağlı olduğu halde bile ki bu bir çoklarına göre yeterlidir. Ama yine de yedek batarya taşıma/takma imkanımız olsa tadından yenmezdi. Tabi o zamanda telefon böylesine ince olmazdı ama istiyor işte insan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu akşam itibariyle htc wildfire dan bu telefona bende geçiş yapmış bulunmaktayım, gebzede bi kaç bayi yok bir bayi 1100 lira dedikten sonra bulduğum mağazada teşhir olmayanını çarşamba getirebiliriz deyince dayanamadım 1000 tl 12 taksite beyaz olanını aldım. Şu an şarjda sabaha kadar kapalı şarj edip yarın kurcalamaya başlamayı düşünüyorum %20 şarj vardı 3g açık 3-4 saat sonunda %3 e düşünce şarja taktım. htc yi kontratlı almıştım bunu almak istemedim 24 ay sinir ediyor insanı bide becerip şu güncelleme root vs. işlerini halledebilirsem çok iyi olacak..bide bende bi çok kişi gibi uzun zamandır discovery takip edip bi anda alnlardanım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

36 saati aşkındır telefon elimde. Bırakasım da gelmiyor hiç. Bitmeyen mesaileri biter kıldı sağolsun.

Ekran dahi sürekli açık 3g ve zaman zaman wifi ile birlikte. Şimdiye dek ne bir kez dondu, ne bir hata verdi (kapanmaya zorla v.b.) Hiç problemsiz çalışıyor nazar değmesin. Kamerasından fazlasıyla memnunum. Sadece radyoyu deneme imkanım olmadı. Fazla oyun oynayan birisi olmadığımdan oyun denemedim bile Subway ve Candy Crush harici.

Tek problem benim gibi yoğun kullananlar için şarj olacaktır. 8-9 saati çıkarıyor ekran sürekli açık, 3g bağlı olduğu halde bile ki bu bir çoklarına göre yeterlidir. Ama yine de yedek batarya taşıma/takma imkanımız olsa tadından yenmezdi. Tabi o zamanda telefon böylesine ince olmazdı ama istiyor işte insan.

olumsuz bir nokta var mı telefonla ilgili??

• alpergurel79 kullanıcısına yanıt
    aynen bende de htc wildfire var öldü artık discoverye baktım niyetlendim ama bir türlü içim ısınmadı kontratla huawei alacam fatura gecikmesinden 10-15 beklemek zorunda kalacam tek sıkıntım oyun performansının kötü olduğu yönünde nfc geçtim de görüntülü konuşma niye koymazsın arkadaş.
  • alpergurel79 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, pişman olacağınızı sanmıyorum..Önce biraz kurcalayın, sonra Rom&Root konusuna girip istediğinizi yapabilirsiniz.Root olmak zaten tek tık, uğraştıracak birşey değil.Güncelleme içinde bilgi sahibi olmaya gerek yok.Hepsi basit işlemler..Kontratlı almamakla en iyisini yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

36 saati aşkındır telefon elimde. Bırakasım da gelmiyor hiç. Bitmeyen mesaileri biter kıldı sağolsun.

olumsuz bir nokta var mı telefonla ilgili??

Öncelikle belirteyim ben Atrix'den geçtim p6'ya. Belki S3'den, One'dan v.s. geçsem olumsuz nokta bulabilirdim. Ama şuan sanki başka bir çağın telefonunu kullanıyor gibiyim. Henüz bir şikayetim veya eksik gördüğüm bir nokta yok. Olduğunda yazarım buraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: izoria33

allah sizi de herdaim güldürsün hltsngll arkadaşım. valla gıcık bi durum. ya kulaklığa benzer bi yuva yap, bişey yap oraya takalım. bunun dışında zaten telefonu alan arkadaşların geri bildirimleri çok olumlu. açıkçası ben bu teknoloji konusunda hemen hemen tüm firmalara düşmanım. her geçen gün birşey ekleyip birşey çıkarıp yeni bir model sunuyorlar piyasaya. tüketim çılgını insanlarımız da alıyor. üstelik ne fiyatlara. yazık değil mi ya. durumun iyi olur her ay bir telefon değiştirirsin. buna bi itirazım yok. para sende istediğini yap. ama yurdum insanı ne faizlere katlanıyor. n8 i aldığımda 1000 liraydı. 1000 liradan bi kuruş fazla vermem. bu telefon da 1000 lira üstelik yeni nesil. yeni teknoloji. alın keyfinize bakın arkadaşlar. 1500, 1800, 2100 lira ne verecem. haaaa illa o marka modelleri istiyorsam spot alır bir de imei çakarım. 3-400 liraya mal ederim. onlar üretip dursunlar. neyse telefonu alanlara hayırlı olsun. güzel telefon.

telefonu bugün gidip inceledim sizin için sordum o tıpayı ne yapacaz diye adam bana sürekli bununla kullanmayın kutusuna koyun kulaklık girişine uyumlu olması ekstra bişey iphone daki sim kart iğnesi gibi düşünün dedi :) ama telefon gerçekten çok güzel benimde hoşuma gitti hatta şu ana kadar gördüğüm en iyi tasarıma sahip telefon diyebilirim geçişler felan gayet akıcı grafik kartı yeni bir kartmış zamanla performansı oturur diye düşünüyorum zaten bir de şöyle bir durum var bu bir telefon konsol muhamelesi yapmak yanlış bence yani millet deli gibi oyun oynuyor hayret ediyorum ben ufak tefek oyun oynarsın sıkılmamak için fruit ninja candy crush felan gibi zaten bunlarda kasacak telefonu at çöpe gitsin ama yani şu real racing miş modern combat mış bu kadar kasmaya gerek yok 1000 liraya al bu telefonu kalan parana git bir konsol al gran turismo oyna call of duty oyna oyun düşkünü olsam böyle yapardım ki daha mantıklı bence ama bizim milletimiz sadece markaya para veriyor buda bir gerçek bunun 4 te biri kadar özellikte samsung aynı para olsun bizim millet gider onu alır çünkü o samsung mantık bu....

• Genç tarifesi mi ne 500 dk sms internet 250 mb ne fiyatı 35 tl idi
  • hltsngll H kullanıcısına yanıt
    Ben toz-kir girmesin diye iPhone 5'tede kullanıyorum zaman zaman tıpa..Eğer çok sık kulaklık takmıyorsanız güvenli bir köşeye koyun yoksa çok çabuk kaybolabiliyor..
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 8 Eylül 2013; 22:48:11 >
  • martta faturayı 17 gün geç yatırmışım 15 gün olsa kurtarıyor onun yüzünden alamadım bugün..
  • arkadaş telefonu kullandıktan sonra diğerleri resmen kalas gibi gelmeye başladı ilk defa bi telefon "kıymetlimissss" moduna getirdi beni :)) arkadaşlara tavsiyem bırakın bütün incelemeleri,iyi kötü yorumlarını gidip yakından elinize alıp bi inceleyin.nokta.
  • Ram bellek haricinde, P2 daha iyi cihaz gibi keşke o da Türkiyeye gelseydi.
  • Arkadaşlar yarın telefonumu kısmetse alacağım. Ancak aklıma takılan bir nokta varki sormadan edemeyeceğim. Malum konu uzunca olduğundan alıntı yapamadım. Önceki sayfalarda biri hadi gene iyisiniz p6'cılar bu telefon google ile anlastı ya da anlasacak. Yani yeni nexus olacagından güncellemeleri ilk siz alacaksınız demişti. Önceki telefonum, p1 di çok memnundum sattım bunun için yahu. Bu konu hakkında biri ben acil aydınlatırsa sevinirim. Birde özellikle p1 den terfi eden vardır aramızda. Ben kulaklıktan ziyade hoparlörü müzik vs. için çok kullanıyorum ve kalite ile ses seviyesi takıntımdır. Nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hltsngll H kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok teşekkür ederim. demek kutuya koyacaz. anadolunun bir bölümünde kutunun diğer bir anlamı da daha önce bahsettiğim uzvumuzdu. bayi de tasdik ettiğine göre rahatlıkla kutuya koyabiliriz demek ki . telefonu kısmetse pazartesi salı ben de alacağım. kafaya koydum alacam ne eksiği olursa olsun. ancak bu görüntülü görüşme işine kafam sarmadı. en basit tuş takımlı düz mantık nokia da bile görüntülü görüşme var. nasıl bu telefonda olmaz. acaba şebeke üzerinden derken başka bişeyden mi bahsediliyor. görüntülü görüşme nasıl olmaz. hadi nfc yi anladık koymamışsın. ya görüntülü görüşme. bu ne manyak yaşam tarzı, bu ne biiip emmi yaa
  • telefonda bildirim ışığı var mı acabA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izoria33

öncelikle çok teşekkür ederim. demek kutuya koyacaz. anadolunun bir bölümünde kutunun diğer bir anlamı da daha önce bahsettiğim uzvumuzdu. bayi de tasdik ettiğine göre rahatlıkla kutuya koyabiliriz demek ki . telefonu kısmetse pazartesi salı ben de alacağım. kafaya koydum alacam ne eksiği olursa olsun. ancak bu görüntülü görüşme işine kafam sarmadı. en basit tuş takımlı düz mantık nokia da bile görüntülü görüşme var. nasıl bu telefonda olmaz. acaba şebeke üzerinden derken başka bişeyden mi bahsediliyor. görüntülü görüşme nasıl olmaz. hadi nfc yi anladık koymamışsın. ya görüntülü görüşme. bu ne manyak yaşam tarzı, bu ne biiip emmi yaa

Hocam şebeke üzerinden normal birini arar gibi görüntülü arama yapamazsınız.ama skype tango gibi programlar ile görüntülü görüşme elbetteki yapabilirsiniz.Cihazın bu yönü nexuslar gibi olmuş malesef.

• Sol üst kısımda var hocam (videoda görmüştüm).Yinede kullananlar onaylasın elbette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 9 Eylül 2013; 2:25:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.