Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
223.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    allah sizi de herdaim güldürsün hltsngll arkadaşım. valla gıcık bi durum. ya kulaklığa benzer bi yuva yap, bişey yap oraya takalım. bunun dışında zaten telefonu alan arkadaşların geri bildirimleri çok olumlu. açıkçası ben bu teknoloji konusunda hemen hemen tüm firmalara düşmanım. her geçen gün birşey ekleyip birşey çıkarıp yeni bir model sunuyorlar piyasaya. tüketim çılgını insanlarımız da alıyor. üstelik ne fiyatlara. yazık değil mi ya. durumun iyi olur her ay bir telefon değiştirirsin. buna bi itirazım yok. para sende istediğini yap. ama yurdum insanı ne faizlere katlanıyor. n8 i aldığımda 1000 liraydı. 1000 liradan bi kuruş fazla vermem. bu telefon da 1000 lira üstelik yeni nesil. yeni teknoloji. alın keyfinize bakın arkadaşlar. 1500, 1800, 2100 lira ne verecem. haaaa illa o marka modelleri istiyorsam spot alır bir de imei çakarım. 3-400 liraya mal ederim. onlar üretip dursunlar. neyse telefonu alanlara hayırlı olsun. güzel telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Bugün Kadıköy Simit Sarayı yanında ki Vodafone'dan nakit 980 TL'ye siyah rengini aldım. Sabahtan beri elimde, kesinlikle memnunum. Ekran ışığında kendiliğinden azalma-artma yok. Tek çekim modunda problem var. Harici bir soruna rast gelmedim. Gayet memnunum.

ısınma durumu nasıl?
    oyunlar ve ses kalitesi nasıl denedin mi? özellikle yeni versiyon rom kullandıktan sonra (b116sp01) oyunlarda akıcılık arttı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 8 Eylül 2013; 6:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Bugün Kadıköy Simit Sarayı yanında ki Vodafone'dan nakit 980 TL'ye siyah rengini aldım. Sabahtan beri elimde, kesinlikle memnunum. Ekran ışığında kendiliğinden azalma-artma yok. Tek çekim modunda problem var. Harici bir soruna rast gelmedim. Gayet memnunum.

ısınma durumu nasıl?
    oyunlar ve ses kalitesi nasıl denedin mi? özellikle yeni versiyon rom kullandıktan sonra (b116sp01) oyunlarda akıcılık arttı mı?

Isınma problemi (benim için) yok denecek kadar az. Özellikle Atrix'e göre ısınmıyor diyebilirim. Ses kalitesi harici bir kulaklıkla gayet tatminkar. Kendi kulaklığı sadece olsun diye konulmuş kutuya. Hoparlörden verdiği ses yeterli düzeyde. Rom yükleme işlemi yapmadım, 20 saattir aralıksız mesaide olduğum için. Umarım en kısa zamanda denerim onu da. Oyun oynayan bir adam değilim normalde. Subway Surfers ve Candy Crush'ı yükledim yalnızca. Candy Crash'da dahi takılmalar mevcut. Gpu sağolsun... Kaç yıllık eski cihazım Atrix tık demezken o tip oyunlarda, P6 zorlanıyor. O da uyumsuzluktan kaynaklı tabi ve düzeleceğini sanıyorum satış rakamları arttıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 8 Eylül 2013; 6:57:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• xda de biri candy crash için eski romda düşük fps alırken, 116sp01 ile baya düzeldi, 60fps falan alıyorum diyor
    denediğin zaman yazarsın bakalım dopru mu
  • candy crash da takılmalar mı oluyor ?
    gpu performansı o kadar kötü mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrYAGIZ -- 8 Eylül 2013; 8:53:39 >
  • Gpu kötü olduğundan değil uyumsuzluk olduğundan takılıyor. Oyun haricinde takılmalar yoksa önemli değil benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yani uyumsuzluk hocam yazılımsal olarak sorun mu var anlamıyorum ki ?
  • Yazilimla donanim uyusmuyorsa boyle sorunlar olur gelecek guncellemelerle duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor
    Farklı bir platformdan geçecekseniz Emotion arayüzü ile hiç zorlanmassınız..Stok Android gibi değil, uygulama çekmecesi yok, herşey masaüstünde ve diğer menülerde oldukça anlaşılabilir.

E52'den sonra korka korka elime aldım cihazı, Emotion ile gerçekten çok kolay kullanılıyor.
  • Takılma olduğunu bir kaç forumda daha okudum . Sonuçta 1000 lira vereceğim . Beklemede kalmak en iyisi .

• @felixamor gsm operatörü üzerinden görüntülü görüşme discovery'de de var, ascend p6'da olmaması iyi olmamış.

huawei türkiye'ye sordum ülkemize gelmiş olan modeli tek sim'li olanmış, bu da iyi olmamış...

ek olarak cihaza nfc teknolojisini de koyabilirlerdi, koymamışlar, discovery'de de yok, iyi olmamış...

takipteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 8 Eylül 2013; 13:48:53 >
  • bende kararsızım henüz tasarım olarak müthiş bir cihaz parasının hakkını veriyormu merak ettiğim o, 1000 lira bu ülkede sıradan bir vatandaş için kolay bir para değil.
  • Nasıl ya bu telefonda şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamıyor muyuz?

Böyle saçmalık mı olur.
  • bugün bi vodafone bayisine gidip cihaza bakacagım foto kalitesi benim için çok önemli arkadaşlar foto kalitesi nasıl s4'den iphone5 den güzelmi yada lumia 920 denundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 8 Eylül 2013; 21:23:25 >
  • huawei cin malı diye kararsız kalmayın arkadaşlar kasa kalitesinde çoğu global markadan iyiler mesela ben ideosx5 kullanıyordum ilk akıllı telefonumdu telefon 50 defa yere düştü yuvarlandı hatta kayaya bile carptı ufak defek sıyrıklar cizikler oldu sadece sonra mal gibi o ideosx5 üstüne 700 lira verip samsung galaxy note aldım 1 kere yere düşürmemle bozuldu
  • Telefonu cinden arkadasim getirdi alicak arkadaslara sunu soyleyebilirim s3 ve note2 cihazlara sahibim
    P6 kamerasi daha net fotograf cekiyor .video cekimi denemedim telefon cok ince ve şık sesi cok cikmiyor b111 surumu global bi surum bildirim cubugu yok kamera tek cekim modda donuyor
    B116 surumu chine surum dil secenegi cince ingilizce haricinde yok rom akici bildirim cubugu var kamera tek cekim modda donmuyor ama rom ulkemize uyumsuz oldugundan marketteki harita uygulamalari yuklemiyor gps dogru gostermiyor
    Yeni guncellemelerle duzelir ama yazilim anlaminda cok yol almasi gerekiyor basarili olmak istiyorsa mecbur b111 surumune geri dondum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi_krdim429 -- 8 Eylül 2013; 14:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

@felixamor gsm operatörü üzerinden görüntülü görüşme discovery'de de var, ascend p6'da olmaması iyi olmamış.

huawei türkiye'ye sordum ülkemize gelmiş olan modeli tek sim'li olanmış, bu da iyi olmamış...

ek olarak cihaza nfc teknolojisini de koyabilirlerdi, koymamışlar, discovery'de de yok, iyi olmamış...

takipteyim...

Bu şebeke üzerinden görüntülü görüşme olayını bende bir türlü anlamadım yani neye dayandırılarak yapılıyor, çünkü mesela şu an için en üst seviye Android telefonlar olan Htc One M7 / Sony Xperia Z'de dahi yok..
    Huawei çok önceden açıklamıştı zaten çift hatlı modellerin sadece Çin piyasasına yönelik çıkacağını..Aslında ben Çin'den aldım, şimdi keşke çift hatlısını alsaydım diyorum kendi kendime..
    NFC bildiğiniz gibi yıllardır var ve yıllardır atıl bir teknoloji olarak ülkemizde kullanılmıyor, şu an içinde herhangi bir kullanım haberi gelmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 8 Eylül 2013; 15:18:38 >

• telefonu iki gündür didik didik kullanıyorum daha bir falsosunu görmedim.ayrıca bana kalırsa segmentine göre çok uygun fiyata satılıyor türkiyede.hani şıklığını bir kenara bırakırsak arabirim hız ve akıcılık aşık ediyor insanı kendine.çok enteresan özellikler var kullandıkça öğreniyorum.
  • Arkadaşlar voddafone bayi 24 ay taahütle tarifeme ek 35 tl den verecğimi belirtti, 840 tl ye geliyor ve daha bu ay vodafone geçtim, alınır mı hu şartllarda ? Tarifeye ek 35 tl, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Arkadaşlar voddafone bayi 24 ay taahütle tarifeme ek 35 tl den verecğimi belirtti, 840 tl ye geliyor ve daha bu ay vodafone geçtim, alınır mı hu şartllarda ? Tarifeye ek 35 tl, ne dersiniz?

2 sene tarife değiştiremiyormuşsun ama bilmem doğru mu ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.