Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 sayfanın tamamını okudum hatta gözden kaçar diye sayfa içi arama yaptım incelemede de "görüntülü arama" yok diyor.

ancak tecrübelerime dayanarak söylüyorum eksiklerle dolu öyle incelemeler varki artık insan inanamıyor. tabi almak için can atılan bir cihaz da bu eksikliğe insan inanası bile gelmiyor

Aşağıda cihazın tüm özelliklerini listeleyen "resmi PDF" dosyasını paylaşıyorum belki yararı olur

Huawei P6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycentrino -- 11 Eylül 2013; 14:37:10 >

• Arkadaşlar bugün bu cihazı kız arkadaşıma satın aldık... Fakat 2 problem var bütün incelediğimiz telefonlar da kendi kendine ekran ışığını kısma ve kamerada tek çekim de kapanma/kitlenme sorunuyla karşılaştık...

Bunların yazılımsal olduğunu umuyorum görüşleriniz nelerdir...
  • Uzun süredir takipte olduğum P6'ıma bugün kavuştum darısı almak isteyenlerin başına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Arkadaşlar bugün bu cihazı kız arkadaşıma satın aldık... Fakat 2 problem var bütün incelediğimiz telefonlar da kendi kendine ekran ışığını kısma ve kamerada tek çekim de kapanma/kitlenme sorunuyla karşılaştık...

yazılımsal problem cihazın surumu nedir b116 surumunde kamera ve ekran ısıgı problemi yok ama suan için b116 sadece cince ve ingilizce dil desteğine sahip ilerleyen zamanlarda yeni surumle birlikte bu hatalar meydana gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapcep6161

quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Arkadaşlar bugün bu cihazı kız arkadaşıma satın aldık... Fakat 2 problem var bütün incelediğimiz telefonlar da kendi kendine ekran ışığını kısma ve kamerada tek çekim de kapanma/kitlenme sorunuyla karşılaştık...

yazılımsal problem cihazın surumu nedir b116 surumunde kamera ve ekran ısıgı problemi yok ama suan için b116 sadece cince ve ingilizce dil desteğine sahip ilerleyen zamanlarda yeni surumle birlikte bu hatalar meydana gelmez

Güzel haber teşekkür ederim... Yeni sürümü Türkiye'ye vermeleri gecikmez umarım

• Arkadaşlar size güzel haberim var, Huawei Ascend Mate için resmi güncelleme çıkmış bu demek oluyor ki Ascend P6 içinde çok yakın zamanda çıkacaktır. Huawei Türkiye facebook sayfasındaki açıklama;

Huawei Ascend Mate için yeni yazılım hazır.
    Yeni yazılım ile birlikte;

1) Instagram ve bazı 3D oyunlarda yaşanan
    yazılımsal problemler düzeltildi.

2) Yazılımda bilinen hatalar düzeltildi. Böylece
    cihazın pili daha uzun süre dayanıklı hale geldi.

3) Google Haritalarda yaşanan sorun düzeltildi.

4) Zaman zaman yaşanan yazılımdan kaynaklı
    donmalar düzeltildi.

Huawei Ascend Mate güncel yazılımı indirmek ve kurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Ayarlar > Telefon Hakkında >
    Sistem güncellemeleri > Çevrimiçi güncelleme

08.09.2013 tarihi itibariyle güncel versiyon
    “MT1 – U06V100R001C00B221“

Not: “Güncelleme paketini operatör şebekesi üstünden indirmek yüksek fatura ücretine sebep olabilir.”

Yani bizim telefonlarımızda ki aynı sorunlar Mate'de de vardı ve giderilmiş, bizler içinde giderilecektir.

• Ekranın ayarını "otomatik" olarak kullanırsanız sıkıntı yaşamaz ve ekranı daha verimli kullanmış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Bu telefon radarıma girmiş durumda. Fakat bir gerçek gözle alıp incelemek lazım. Bazen telefon iyi de olsa sizi pek etkileyemiyor. Bu telefonun iphone benzeri tasarımıdan sonra menülerinin de benzediğini görünce hayal kırıklığına uğradım.

Bütün telefonlar ıphone a benzemeye çalışıyor. Söylediğiniz tasarımı beğenmemeniz ilginç. Androidin menüsü zaten belgeli çalıntı mahkemeler böyle diyor. Eğer hayal kırıklığına uğramak istemiyosan tamamen kendine has olsun diyosan windows almalısın.Windows tutarsa satışlarda android onuda çalacaktır. Hangi androidi alırsan al kutucukları göreceksin ve hayal kırıklığı yaşaman muhtemel...Şu telefonun eleştirilecek yönü tasarım değildir.Tasarımı sen beğenmesende ödül almıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Bu telefon radarıma girmiş durumda. Fakat bir gerçek gözle alıp incelemek lazım. Bazen telefon iyi de olsa sizi pek etkileyemiyor. Bu telefonun iphone benzeri tasarımıdan sonra menülerinin de benzediğini görünce hayal kırıklığına uğradım.

Bütün telefonlar ıphone a benzemeye çalışıyor. Söylediğiniz tasarımı beğenmemeniz ilginç. Androidin menüsü zaten belgeli çalıntı mahkemeler böyle diyor. Eğer hayal kırıklığına uğramak istemiyosan tamamen kendine has olsun diyosan windows almalısın.Windows tutarsa satışlarda android onuda çalacaktır. Hangi androidi alırsan al kutucukları göreceksin ve hayal kırıklığı yaşaman muhtemel...Şu telefonun eleştirilecek yönü tasarım değildir.Tasarımı sen beğenmesende ödül almıştır.

Tasarımın kötü olduğunu söylemedim sadece o yandaki metalin ve tuşların iphoneden araklanmış olduğu belli. Bir de telefonda hoşuma gitmeyen şu oldu : Ön camın kasayla birleşim yerleri sanki toz alabilecekmiş gibi durmakta. P1 i bilenler bilir ondaki gibi olsaymış daha güzel olacakmış. Sadece bu telefon için değil her model için gelir gelmez almamak biraz beklemek en iyisi bence. Şu anda bazı kesimler bu telefonun oyunları oynatmakta sorunlu olduğunu düşünüyor.

Konuyu ve gelişmeleri takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 11 Eylül 2013; 16:41:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Tasarımın kötü olduğunu söylemedim sadece o yandaki metalin ve tuşların iphoneden araklanmış olduğu belli. Bir de telefonda hoşuma gitmeyen şu oldu : Ön camın kasayla birleşim yerleri sanki toz alabilecekmiş gibi durmakta. P1 i bilenler bilir ondaki gibi olsaymış daha güzel olacakmış. Sadece bu telefon için değil her model için gelir gelmez almamak biraz beklemek en iyisi bence. Şu anda bazı kesimler bu telefonun oyunları oynatmakta sorunlu olduğunu düşünüyor.

Konuyu ve gelişmeleri takip ediyorum

Senin için oyun önemli ise cihazı almaman belki daha iyi bir düşünce olabilir. Cihazın ekran kartı teknolojisi çok çok iyi olmasına rağmen oyunların çoğu bu ekran kartı için yapılmamış ve uyumsuz olabilirmiş.İnceleme de ilk sayfada o şekil yazıyor.Tasarımda etrafta olan çizgi ise telefonun esnemesini önlüyor olabilir.Esneme testlerinde s3 kötü puan alıyor.Ekran esneyince renkler bozuluyor.Cepte esnemeden telefonun zarar görmesini engellemek için yapıyolar o çizgiyi.Yani kaliteyi arttırıyor görünümü varsın ıphone benzesin sağlamlık artsın derim.Bence görüntüyüde güzelleştiriyor, bu söylediğimi sen beğenmesende çoğu kişi beğeniyor. Bende android yazılım kullanıyorum ama menünün çalıntı olduğu kesin.Kutucuklar ıphonedan alıntı ve tüm androidler bu şekil...Telefonun donanımı fiyatına göre iyi.Çünkü s3 ten daha iyi bir donanımı var ve ondan ucuz.2gb ramlı telefon fiyatları çok yükseliyor.Telefonun eleştirilen kısmı ses. Sesi çok fazla değilmiş.Belki güncelleme ile çözmüşlerdir. Bilmiyorum.Telefon güncellemeleri halen devam ediyormuş. Telefona bence haksızlık yapılıyor.Bu telefonun inceliği çok hoş bir tasarımı var, donanımı bir o kadar güçlü.İnternet özellikleri, ısınma sorunu varmı onu merak ediyorum.

Birde sitesinde tv kumandası olarak kullanabilirsiniz diyordu, kızıl ötesi varmı acaba bu telefonda, sar değerleri nedir?Bilen varmı?

• Arkadaşlar aranızda ekran koruyucu falan alan oldumu gerek varmı ki ?
  • Isınma problemi yok arkadaşlar telefonum. Yani problem yaratacak kadar ısınmıyor. Her akıllı telefon kadar (normal ısınan) ancak ısınıyor, fazlası değil. Özellikle fazla ince olduğundan bende ısınmadan çok çekinmiştim ancak çekinecek bir şey yokmuş. İnternet performansı ise gayet yerinde. Yer yer wifi, yer yer 3g ile günlerdir görüşme, iletişim halindeyim. Hiç bir problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 11 Eylül 2013; 17:32:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Optimus G nin fiyatının biraz daha düşmesini mi beklemeliyim yoksa bu telefonu almalıyım çok kararsızım ve ilk android telefonum olacağı için ok tedirğin davranıyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar. Fikir belirtmenizi rica ederim.
  • Sar değeri baya düşük 0.60 mı neydi benim nokia 701 in yarısı kadar nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Hissizadam

Arkadaşlar aranızda ekran koruyucu falan alan oldumu gerek varmı ki ?

Ben xtremguarddan hem ekran koruyucu hemde arkatarafi icin siparis verdim .gecen ki siparisim 9 gunde geldi bakalim bu ne kadar surecek. Kılıfla kullanmayi sevmedigim icin ve cizilmemesi icin aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Hissizadam

Arkadaşlar aranızda ekran koruyucu falan alan oldumu gerek varmı ki ?

Çinden siparişi verdim 1 hafta 10 güne gelir biraz çok getirtiyorum uygun fiyata sanalpazar üzerinden satacağım gelince :) Mat ve parlak getirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionBeq -- 11 Eylül 2013; 18:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Ekranın ayarını "otomatik" olarak kullanırsanız sıkıntı yaşamaz ve ekranı daha verimli kullanmış olursunuz.

Yok hocam aldığım hiçbir telefonu otomatikte kullanmadım kullanmakta istemem ben full ayarda kullanıyorum hep ...
  • dün vodofone'da inceledim cihazı..tam istediğim gibi..ince,çok şık,albenili..ekranı tam istediğim boyutta..tek elle kullanılabiliyor..menusu evet iphone gibi ki benim hoşuma gidiyor..verdiği kalite hissi yukarılarda..ancak 2 sorun var kamera tek çekim modu ve bazı oyunlarda oyundan atması..

diğer bir olumsuzlukta işlemci performansının vasat olması..onun dışında telefon süper..discovery almış ve ertesi gün satmış biri olarak bu telefon çok hoşuma gitti..

aslında benim aradıklarım orta buyuklukta bir ekran+incelik+şıklık+iyi kamera+akıcı menü+birazda az gitmeyen batarya..sanırım bu telefon aradıklarıma uyuyor..

kullanan arkaadaşlar internet hızı nasıl?mesela discovery bu konuda hakkını vermeliyim çok hızlıydı fiyatına göre..bir de şarjı ne kadar gidiyor orta düzey bir kullanımda?

son olarak vodofone dışında satan yerler var mı?
  • valla ben felixamor arkadaşın incelemesiyle satın aldım orada ayrıntılarıyla radyodan tutun bildirim ekranından görüntülü görüşmeye kadar yazmış ne eksik ne fazla dediği herşey aynı çıktı.yani soran arkadaşlara hayret ediyorum.keşke incelemeyi okuyup öyle soru sorsanız.
  • lebron790 L kullanıcısına yanıt
    O zaman benim kullandığım B116 romunun global versiyonunu bekleyin, bu aralar yayınlanır..onda bu problem yok..(test için baya denedim) Normalde hiç otomatik dışı ekran ayarı kullanmam.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.