Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer yan çerçevelerdeki birleşim bölümlerden bahsediyorsak oralar birbirini yalıtmak için ayrılmış bölgeler çünkü çerçeve wifi ve mobil şebeke anteni işlevi görüyor aynı zamanda..Yan tarafı metal olup anten işlevi gören her telefonda bu kısımlar mecburen (birbirini yalıtmak için) böyle olmak zorunda.
  • hayret edilecek bir şey yok..inceleme yazısını tamamıyla okudum ancak yeterli bulmadığım noktalarda bilgi aramak istedim..internet hızıyla ilgili yeterli denilmiş..ama bana bu bilgi yetersiz geldiyse ya da daha çok bilgi edinmek istiyorsam tekrardan sormamın bir sakıncası olmamalı..kaldı ki telefon henüz çok yeni ve yazılım anlamında çok yolu var..
  • Arkadaşlar bikaç sorum olacak Ben androidde yeniyim şimdi ben evde wifiden bağlanıyorum sınırsız net sıkıntı değilde dışarıda 1gb netim olacak arka planda net kullanmaması için ne yapabilirim sadece face whatsapp açık kalsa yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

dün vodofone'da inceledim cihazı..tam istediğim gibi..ince,çok şık,albenili..ekranı tam istediğim boyutta..tek elle kullanılabiliyor..menusu evet iphone gibi ki benim hoşuma gidiyor..verdiği kalite hissi yukarılarda..ancak 2 sorun var kamera tek çekim modu ve bazı oyunlarda oyundan atması..

diğer bir olumsuzlukta işlemci performansının vasat olması..onun dışında telefon süper..discovery almış ve ertesi gün satmış biri olarak bu telefon çok hoşuma gitti..

aslında benim aradıklarım orta buyuklukta bir ekran+incelik+şıklık+iyi kamera+akıcı menü+birazda az gitmeyen batarya..sanırım bu telefon aradıklarıma uyuyor..

kullanan arkaadaşlar internet hızı nasıl?mesela discovery bu konuda hakkını vermeliyim çok hızlıydı fiyatına göre..bir de şarjı ne kadar gidiyor orta düzey bir kullanımda?

son olarak vodofone dışında satan yerler var mı?

Discovery i ertesi gün niye sattın?

• #Hissizadam kullanıcısına yanıt
    İzin Yöneticisi > Bağlantı İzinleri yolunu izleyip hangi programın neyi kullanacağını ayarlayabilirsiniz.. (Mesela E-Posta'yı sadece wifi'ye bağlıyken çalıştır, Whatsapp'ı Wifi ve 3G bağlıyken çalıştır..gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 11 Eylül 2013; 21:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

dün vodofone'da inceledim cihazı..tam istediğim gibi..ince,çok şık,albenili..ekranı tam istediğim boyutta..tek elle kullanılabiliyor..menusu evet iphone gibi ki benim hoşuma gidiyor..verdiği kalite hissi yukarılarda..ancak 2 sorun var kamera tek çekim modu ve bazı oyunlarda oyundan atması..

diğer bir olumsuzlukta işlemci performansının vasat olması..onun dışında telefon süper..discovery almış ve ertesi gün satmış biri olarak bu telefon çok hoşuma gitti..

aslında benim aradıklarım orta buyuklukta bir ekran+incelik+şıklık+iyi kamera+akıcı menü+birazda az gitmeyen batarya..sanırım bu telefon aradıklarıma uyuyor..

kullanan arkaadaşlar internet hızı nasıl?mesela discovery bu konuda hakkını vermeliyim çok hızlıydı fiyatına göre..bir de şarjı ne kadar gidiyor orta düzey bir kullanımda?

son olarak vodofone dışında satan yerler var mı?

Discovery i ertesi gün niye sattın?

aslında telefonu kız arkadasıma almıştım beğenerek aldık ancak vasat kamerası(kumlanma çok fazla) elde ki hissiyatının zayıflıgı ve heran elden düşecekmiş gibi sebeblerden dolayı ertesi gün sattım..ancak yine de fiyatına göre ekranı,performansı bence çok makul sayılabilir..kamerası biraz daha iyi olsaydı ben kullanabilirdim tabi bir de beyaz değilde siyah olsaydı..

• eraser84 arkadaşım ben sana yazmadımki zaten.senin sorunun altına denk gelmiş ama ben incelemede yazıp ısrarla sorulan şeyler için demiştim.yoksa senin sorun gayet normal.
  • valla bende p6 ile discovery arasında uzun uzun gidip geldim.abimde discovery olduğundan hemen hemen her gün saatlerce kurcaladım tercih edene saygım sonsuz ama banada hiç güvenilir gelmedi ne bileyim menüler bile doğru düzgün türkçeye çevrilmemiş sanki acele acele yapılmış gibi.e kasada standart birbirine benzeyen plastiklerden.yani s4te aşmış telefon ama o kadar bütçem olsa onun yerine htc m7'yi tercih ederdim kesinlikle sırf estetik ve kaliteli duruyor diye.yada xperia z'i.p6'yı aldıktan sonra huaweiyi çok taktir ettim adamlar oturmuş sanki işletim sistemini baştan yapmış acayip geliştirmeler var sistemde.neredeyse sistem için ekstra bir programa ihtiyaç duymuyorum.ayrıca bugün root ettim böyle birşey yok programı indirip root düğmesine bastım oldu bitti iki dakkada.yok recovery mod yok şu dosyayı yükle bunu sil falan yok.kısmetse b116sp01 versiyonunuda yükleyebilsem sd karta uygulama atma sorunu hallolacak.canımı sıkan tek şey şu an bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

İzin Yönetecisi > Bağlantı İzinleri yolunu izleyip hangi programın neyi kullanacağını ayarlayabilirsiniz.. (Mesela E-Posta'yı sadece wifi'ye bağlıyken çalıştır, Whatsapp'ı Wifi ve 3G bağlıyken çalıştır..gibi)

Çok sağol o kadar kolaymıymış hocam illa bir bilene danışmak gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

eraser84 arkadaşım ben sana yazmadımki zaten.senin sorunun altına denk gelmiş ama ben incelemede yazıp ısrarla sorulan şeyler için demiştim.yoksa senin sorun gayet normal.

peki bana sanmıştım kusura bakma
  • discovery, son aldığı güncelleme ile neredeyse tamamen türkçe oldu... siyah olanı kullanıyorum (beyaz da kullandım) gayet estetik, cihaz oldukça hafif ve ince, muhtemelen alışık olmadığından bir tedirginlik yaşamışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

discovery, son aldığı güncelleme ile neredeyse tamamen türkçe oldu... siyah olanı kullanıyorum (beyaz da kullandım) gayet estetik, cihaz oldukça hafif ve ince, muhtemelen alışık olmadığından bir tedirginlik yaşamışsın...

katılıyorum cihaz kötü bir cihaz asla değil..hele fiyatı gözönünde bulundurulduğunda ekran renkleri,performansı,boyutları,inceliği gerçekten başarılı..menusu falan yazılımla ilgili sıkıntılar onları fazla takmadım ama ah şu kamerası biraz dahha az noise yapsaydı alır kullanırdım..dscovery düşünenlere tavsiyem siyah alsınlar..beyaz modeli kapağından dolayı br kayganlıga sahip..siyah olanda sıkıntı yok..buarada p6 yı incele derim.. kasa olarak ip5 yanında sönük kalıyor..
  • hiç kumlanma yok diyemem elbette de, en azından amatör çekimler için problem oluşturmuyor bana kalırsa, en azından benim sorunsuz cihazımda. p6'yı elime alıp incelemediysem de takip ediyorum, alıp kullanılabilir bir cihaz, iphone 5, s4, nexus 4 alınacağına bunu almak akıl ve cep kârı bir iştir. discovery ile beraber piyasayı silip süpürü(cekler)yorlar...

discovery ve p6'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
  • kurbanları sıralamışsın zaten
  • Güzel sıralamış ama (Samsung Galaxy Nexus, Lg Nexus 4, İphone 4s, 5) bunlar için pek aynı düşüncede değilim şahsen :)
  • galaxy nexus: arttırılamayan hafıza, gsm üzerinden görüntülü görüşme olmayışı, çift çekirdek ve 5 mp. kötü bir kameraya sahip oluşu.

nexus 4: çıkarılamayan batarya, gsm üzerinden görüntülü görüşme olmayışı, arttırılamayan hafıza, fm radyo olmayışı...

iphone'ları yazmayayım istersen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

galaxy nexus: arttırılamayan hafıza, gsm üzerinden görüntülü görüşme olmayışı, çift çekirdek ve 5 mp. kötü bir kameraya sahip oluşu.

nexus 4: çıkarılamayan batarya, gsm üzerinden görüntülü görüşme olmayışı, arttırılamayan hafıza, fm radyo olmayışı...

iphone'ları yazmayayım istersen?

Dostum tüm bu telefonları kullandım ve 2 arkadaşıma discovery aldırmış biri olarak diyorum tabi o fiyata en iyi telefon discovery fakat bu sebeplerden dolayı 1000 liram varsa gidip nexuslardan biri yerine discovery almam...

Çift çekirdek diyosun o cihaza fakat bu sadece bir açlık... Tüketim çılgınlığı yarattılar üzerimizde hangi uygulama bu kadar çekirdeğe ihtiyaç duyuyor... Samsung galaxy nexus bak çıkışının üzerine kaç yıl geçti halen daha son sürümü almış ve inanılmaz hızlı çalışan bir cihaz çift çekirdekmiş 5mp imiş takılmamak lazım...

Nexus 4 için konuşmaya bile gerek yok inan...

İphonelar için ise işletim sistemleri farklı olduğu için tercih etmiyorum ama işletim sistemlerini gözardı edersek halen daha çok stabiller ve discoveryden kat kat iyiler... Kendimizi kandırmamak lazım...

Arttırılamayan hafıza çıkarılamayan batarya gsm üzerinden görüntülü konuşma olmayışı HTC ONE 'da bu eksilere sahip sana göre... Bu Htc One'ı dünyanın en iyi telefonlarından biri olmasını engelliyor mu ? ? Hayır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron790 -- 11 Eylül 2013; 23:07:32 >

• Diğer telefonları kendi başlıklarında tartışalım arkadaşlar burda değil.

Normal simkart kullanıyorum, bu telefonu alırsam sıfır mikro sim kart kullanacam ya böyle durumda telefon numalarımı p6 ya nasıl aktaracam, ya da eski nokia 701 den Huawei p6 ya telefon rehberimi herhangi şekilde aktarabilir miyim ?
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Symbian sanırım 701, eğer vcf veya xml olarak kendi suite programı bilgisayara kaydedebiliyorsa Moborobo Android Suite programıyla aktarabilirsiniz yada operatörlerin kendi yedek programlarıyla (Turkcell Yedek - Symbian gibi) yedek alıp Android'e geçince bu yedekleri telefona yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.