Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.vcf olarak kaydederse hafıza kartına atıp telefonda rehbere girip içeri aktar dediği zaman yine telefonuna yükleyebilir rehberini. Şahsen ben her zaman öyle yapıyorum :)
  • arkadaşlar bugün bende telefonu almış bulunmaktayım vodafone bayisine gittim çok ilgi alaka gösterdiler yaşım 27 olmasına ragmen beni genc avantaj tarifesine gecirdiler tarife çok iyi telefonuda 24x35 liraya aldım toplam 840 liraya gelmiş oldu peşin alcaktım 999 liraya böye kampanya yapalım diyince tamam dedim
  • Nbu formatında rehberi pc ye yedekleyebildim. P6'yı alınca başarırım diye düşünüyorum. Zaten nette bu konuyla alakalı bilgiler de mevcut.

İlgiye verilen cevaplara teşekkürler arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 12 Eylül 2013; 0:29:54 >
  • İlgi-alaka ve cihaz hakkında bilgi sahibi bir Vodafone şubesi bulduğunuz için öncelikle tebrik ediyorum Bu konudan muzdarip bir arkadaşım Vodafone genel müdürlüğüne e-posta göndermişti, genel müdürlükteki operasyon müdürü özür dolu geri bildirimle beraber şubelerin denetleneceğini belirtti..

Hayırlı olsun cihazınız, tarifenin içeriğini bilmiyorum ama güzel bir fiyata gelmiş.
  • lebron790 L kullanıcısına yanıt
    ben de o telefonları kullanmış biri olarak diyorum, hatta galaxy nexus'u full brick yapmış biri olarak diyorum ki, 5 mp'lik kötü bir kameraya sahip ve yukarıdaki dediklerim de benim için önemli birer kıstas kullanım kolaylığı açısından.

tüketim çılgınlığı meselesine girersek zaten bavulu toplayıp gitmek gerek. androidin stabilite zayıflığı maalesef az buçuk işlemci hızı ve çekirdeğe bağlı işlemi bölüşme ile bir nebze giderilebiliyor diyebiliriz. bu anlamda bir nebze bu da discovery için bir artı sayılabilir. elbette demiyorum ki android daha kullanışlı bir hale getirilmesin...

iphone'lar discoveryden iyi birer telefon değiller, olay sadece işletim sistemi stabilitesine indirgenemez...

Htc One'ı dünyanın en iyi telefonlarından biri olmasını engellemiyor ama, saydıklarımın olmadığını ve daha çok işime yarayacak yerde daha az işime yaradığı gerçeğini de değiştirmiyor. eksik eksiktir. ben maksimum faydayı aramaya devam diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

İlgi-alaka ve cihaz hakkında bilgi sahibi bir Vodafone şubesi bulduğunuz için öncelikle tebrik ediyorum Bu konudan muzdarip bir arkadaşım Vodafone genel müdürlüğüne e-posta göndermişti, genel müdürlükteki operasyon müdürü özür dolu geri bildirimle beraber şubelerin denetleneceğini belirtti..

Hayırlı olsun cihazınız, tarifenin içeriğini bilmiyorum ama güzel bir fiyata gelmiş.

sağol dostum tarife içeriği heryöne 500 dk 5000 sms ve 500 mb internet 35 lira bu tarifeye cihazda aylık 35 lira yani 24x35=840 ben zaten heray aveada 40 lira fatura ödüyodum böyle hiç değilse azda olsa ucuza almış olduk aveadan kurtuldum oh avea faturalı kullanılmaz 20 liralık tarifeyi kullanıyordum ama heray 40 lira geliyordu vodafone'nunda müsteri hizmetleri kötü ama napalım katlancaz.Bizim semtteki vodafone şubesine gittim fiyat sorcaktım ne kadar diyorlar diye 999 lira dediler kredi kartına 12 taksit yapıyolarmış kimse 1200 vermesin

• Yani aslında demem o ki bu özellikler kişiden kişiye değişiyor o yüzden de bence gm is not killer of these phones I think diyip nokta koymak istiyorum :) En azından bu konuda arkadaşlar rahatsızlar ki haklılar ... Saygılar...
  • lebron790 L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bugün bir telefon herşeyi sorunsuzca çalıştırınca çıkıpta bir S4/i5/M7/XZ gibi firmaların amiral gemilerinin "killer"ı demek çok yanlış..yani tüm dünyada akıllı telefonların segmenti belli giriş seviyesinden başlar f/p'den orta, orta/üst ve nihayetinde üst seviyeye ayrılır.. Şimdi girin alibaba.com'a envai çeşit dört çekirdekli hd ekranlı abidik gubidik markalı ve ucuz bir sürü telefon görürsünüz..Her uygulamayı da sorunsuzca çalıştırır, ama bu onları hiçbir şeyin "killer"ı yapmaz..
    Samsung-iPhone-Htc-Sony gibi firmalar bir telefon üretirken onun herşeyiyle ilgilenir, tüm imalat sürecinde testlerden geçer, ar-ge yapar, sonra milyon dolarlık tanıtımla tüketicilere sunar..e haliyle tüm bunların maliyeti telefona eklenince üst sınıf hiçbir telefonu ucuz olmaz-olamaz.

Örnek : (120$ fiyat verdiler) MTK6589 Quad Core - Hd Screen - PowerVR SGX544 MP2 - 1 Gb. Ram - 4 Gb. Rom - Dual Sim

Benim konuyla alakalı son söyleceklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 12 Eylül 2013; 1:11:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

arkadaşlar bugün bende telefonu almış bulunmaktayım vodafone bayisine gittim çok ilgi alaka gösterdiler yaşım 27 olmasına ragmen beni genc avantaj tarifesine gecirdiler tarife çok iyi telefonuda 24x35 liraya aldım toplam 840 liraya gelmiş oldu peşin alcaktım 999 liraya böye kampanya yapalım diyince tamam dedim

tarifeyi açar mısın? ek ücret öduyor musun tarife için ayrıca yoksa sadece 24x35 mı telefon + tarife için ve başka ücret yok mu?

ha sanırım telefon için ayda 35
    tarife içinde ayrıca bi 35 toplam 70 lira aylık yanş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 12 Eylül 2013; 1:51:15 >
  • of şu gm discovery fanboyları çok irrite edici, fanboyluk fena
  • oyun oynatmayan gpu su ile mi killer hahhhaah

tamam bende p6 almayı düşünüyorum ama akıl var mantık var.
    uzun yıllardır 5800 kullanıyorum, aman tanrım 5800 tüm telefonların killerı
  • Şuan piyasadaki en iyi GPU'lardan birini kullanmakta fakat uyumsuzluk sebebi ile bazı oyunlarda sorunlar olmakta, aynı sorun Ascend Mate içinde vardı yeni bir güncelleme verdiler ona ve şuan sorunsuz yani kısa süre sonra Ascend P6 içinde güncelleme gelecektir ve sorunlar kalkacaktır.
  • Cihazı alan arkadaşlar : Yurtdışı kutu açılım videolarında içerisinden koruyucu kılıf da çıkıyor. Sizin kutulardan da böyle birşey çıktı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa

Cihazı alan arkadaşlar : Yurtdışı kutu açılım videolarında içerisinden koruyucu kılıf da çıkıyor. Sizin kutulardan da böyle birşey çıktı mı ?

almadım ama bayide inceledim kutusunda şeffaf kılıf var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

Biri gidip de s4 yerine p6’yı seçiyorsa ve seçmesi için birçok nedeni varsa ve bu gayet geçerliyse ortada killer'lik bir durum vardır. Konuyu yanlış yöne çekiyorsunuz. Samsung, sony vs. cihazını yarı fiyatına da satsa kar eder. Milyonlar harcansa da milyonlarca cihaz satılıyor. Kendinizi kandırmaya çalışmayın. P6 bal gibi de killer. Bunlar da benim son söyleyeceklerim.

Killer ne arkadas duzgun turkce kullan.sikayet edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın kutusundan plastik kılıf çıkıyor . Kullanışlı, tam oturan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarozgur -- 12 Eylül 2013; 11:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: har3

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

Biri gidip de s4 yerine p6’yı seçiyorsa ve seçmesi için birçok nedeni varsa ve bu gayet geçerliyse ortada killer'lik bir durum vardır. Konuyu yanlış yöne çekiyorsunuz. Samsung, sony vs. cihazını yarı fiyatına da satsa kar eder. Milyonlar harcansa da milyonlarca cihaz satılıyor. Kendinizi kandırmaya çalışmayın. P6 bal gibi de killer. Bunlar da benim son söyleyeceklerim.

Killer ne arkadas duzgun turkce kullan.sikayet edildi.

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

arkadaşlar bugün bende telefonu almış bulunmaktayım vodafone bayisine gittim çok ilgi alaka gösterdiler yaşım 27 olmasına ragmen beni genc avantaj tarifesine gecirdiler tarife çok iyi telefonuda 24x35 liraya aldım toplam 840 liraya gelmiş oldu peşin alcaktım 999 liraya böye kampanya yapalım diyince tamam dedim

hangi vodafone bayisinden aldiniz hocam.Birde toplam aylik kaç ödüyorsunuz

dostum 35 liralık tarifeye kaydoldum heryöne 500 dk 5000 sms 500 mb internet bide telefona 24x35 vercem ben zaten aveada aylık 40 lira ödüyodum fatura vodafone gectim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

tarifeyi açar mısın? ek ücret öduyor musun tarife için ayrıca yoksa sadece 24x35 mı telefon + tarife için ve başka ücret yok mu?

ha sanırım telefon için ayda 35
    tarife içinde ayrıca bi 35 toplam 70 lira aylık yanş

aynen öyle tarife aylık 35 bide telefona ekstradan aylık 35 toplam 70 ben aveada zaten 40 lira veriyodum vodafone gectim o yüzden bana avantajlı geldi

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konu sahibi arkadaşımıza detaylı incelemesi ve konuyu açması sonrasındaki ilgi ve alakasına gönülden teşekkürler. Malum telefonu alana kadar forumdan çıkmayıp, alınca da ortalarda gözükmeyen dolu arkadaş var. Ayrıca konudaki her yorumunuzda da görüyorum ki olaya fazlasıyla hakimsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Çin'den MTK işlemcili bir telefon siparişinde bulundum. 300$ (Zopo zp980 updraded- MTK6589T Quad Core-Full HD Ekran-2 GB Ram-32 GB Rom-13 Mp Arka/5 Mp ön kamera falan filan). Gelirse inşallah ilgili konusunda yorumlarımı paylaşırım. Şu kadarını söyleyeyim. Bu MTK tarafında da kalite/fiyat/performans odaklı güzel birkaç telefon mevcut.

Asıl konumuza döneyim. Bugün önce bir telefoncuda GM Discovery, sonra da Vodafone bayisinde Ascend P6 yı inceleme fırsatı buldum. Niğde gibi küçük bir yerde bu kadar erken bulacağımı beklemiyordum. Hem siyahı hem de beyazı vardı. Yetkili arkadaş da çok ilgili bir kişiydi. 999 tl/12 taksit olduğunu söyledi. Yarım saat kadar kurcaladım. Konuyu başından beridir takip eden biri olarak bazı merak edilenlere cevap vereyim.

-P6 tasarım olarak benim de çok hoşuma gitti. Nette bakınca beyazının daha güzel durduğunu düşünmüştüm ancak canlı canlı görünce siyahı daha asil duruyor.

-Araçlar klasöründe FM Radyo logosunu gördüm sanki. Yarın bir kez daha gidecem. Netleştiririm.

-Kameradaki tek çekim ve ekran parlaklığını kendiliğinden kısma sorunu bu telefonda da mevcuttu. Yalnız parlaklığı kısma olayını yalnızca galeride ve nete girince yaptı. Bu olay daha çok otomatik parlaklık seçili Samsung ve HTC markalı telefonlarda gördüğüm normal bir durum.

-Kamerası için yeterli tabirini kullanırsam daha doğru olur sanırım. Kötü değil. One S var bende. One S bana az bir farkla daha iyi geldi.

-Hoparlör sesi çok yüksek değil ama kesinlikle az da değil. GSM Arena sitesinin testindeki tabloda ortalama olduğundan bahsediyordu. Bu sitedeki inceleme tablolarına dikkatlice bakmanızı tavsiye ederim. Merak edeceğiniz hemen her şey diğer telefonlarla karşılaştırmalı olarak tablolarla gösteriliyor.

-Ekran parlaklığı ve çözünürlük gayet iyi.

-Telefonun ele oturuşu da gayet güzel. Kompakt yapıda bir telefon.

-30 dk kurcalama ile cihazın biraz ısındığını belirteyim. Alüminyum içerikli hemen her telefonda karşılaştığımız normal bir durum.

-Türkiye'deki kutu içeriğinde de silikon kılıf mevcut.

-Telefonda akıcılık gayet iyi seviyede. Her ne kadar teşhir telefonunu incelesem de bu açıdan bir sıkıntı görmedim. Oyunları denemedim. Temaların bol olması hoşuma gitti. Tuş kilidi özelliği kapalı idi. Bu özelliğin kapanabilir olduğunu bilmiyordum. Canlı renklerden oluşan bir arayüz mevcut.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.