Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

İzmir itfaye ve kıbrıs şehitleri VF bayileri peşin satmıyorlar. İlla hat ile satiyoruz diyolar. Bugün alacaktım ikiside vermedi

izmir bozyaka vodafone bayisi satıyor zincirlikuyu duragında oraları biliyosan gidebilrsin ben ordan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: donoTreplay

Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum vodafone bayisine gittim 6 ay faturalı hat kullanmış olmanız ve son 6 ayın toplamı 150 lira olmalı dediler. Bu doğru mudur acaba ?
    Sadece telefonu almak istesem oluyor mu diye sorunca olur dendi.

Tel ile tarifeye 24 ay sözleşmeli almak daha uygun ama 150 lira sınırı sıkıntı oldu : (

kredi kartıyla alabiliyosun 500 tl cekiyorlar kredi kartından 12 aya bölüyorlar ilk 12 ay sadece fatura ödüyosun yani 6 ay kullanmana gerek falan yok
  • Ne biçim iştir böyle, parasıyla da telefon alamıyoruz.
    Ama asıl kabahat Huawei firmasında, yav mükemmel telefonu çok uygun fiyata satarken ne lazım VF ile anlaşma yapmak. Şimdiye kadar kaçkişi daha bu telefonu alacaktı.
  • arkadaşlar telefonda ekran resmini nasıl alabiliyoruz kullanım klavuzunda power tuşu ve ses tuşlarına beraber basarak alınıyor diyor ama denedim yapamadım
  • Evet yükleyip Türkçe olarak sorunsuzca kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

arkadaşlar telefonda ekran resmini nasıl alabiliyoruz kullanım klavuzunda power tuşu ve ses tuşlarına beraber basarak alınıyor diyor ama denedim yapamadım

Evet o şekilde bende yapamadım.

Ayarlar-Bildirim Paneli- Özel'e girerseniz Ekran Görüntüsü butonu var. O çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

arkadaşlar telefonda ekran resmini nasıl alabiliyoruz kullanım klavuzunda power tuşu ve ses tuşlarına beraber basarak alınıyor diyor ama denedim yapamadım

Ayarlar-Bildirim Paneli- Özel'e girerseniz Ekran Görüntüsü butonu var. O çalışıyor.

güzel düşünülmüş telefonun ayarlar bölümünü tam karıştırmadım çok güzel özelleştirmeler var cihazı aldığımdan beri ilk defa şarja taktım ne kadar kalsın %100 olunca cekiyimmi fiştenn yoksa sabaha kadar kalsınmı bu arada cihaz şarjdayken dokunmatik kasılıyor sapıtıyor sanki sizdede öyle oldumuundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 12 Eylül 2013; 22:47:05 >

• quote:

quote:

Power tusu + ses kısma tuşu işlem tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    istanbul ümraniye meydan avm vodofona cihazı almaya gittim.peşin yada taksitli saışımız yok.tarifeyle alabiliyorsunuz dedi.3 kişi ile telefonda görüştü.başkası yazsa "hadi ordan "derdim ama malesef hepsi birbirinden akılsız.böyle insanlar nasıl ekmek yiyolar anlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

güzel düşünülmüş telefonun ayarlar bölümünü tam karıştırmadım çok güzel özelleştirmeler var cihazı aldığımdan beri ilk defa şarja taktım ne kadar kalsın %100 olunca cekiyimmi fiştenn yoksa sabaha kadar kalsınmı bu arada cihaz şarjdayken dokunmatik kasılıyor sapıtıyor sanki sizdede öyle oldumuundefined

Sabaha kadar kalsın bence ilk şarjda. Yine de kesinlikle gerekli olan bir şey değil zaten. Ancak şarjda iken dokunmatiğin kasılması gibi problem ben hiç yaşamadım şimdiye dek. Enteresan geldi sorununuz.

@sercan1003 Bende işe yaramıyor o kombinasyon ne yazık ki. Ekran görüntüsü alamıyorum o şekilde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SchultzKing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

arkadaşlar bugün bende telefonu almış bulunmaktayım vodafone bayisine gittim çok ilgi alaka gösterdiler yaşım 27 olmasına ragmen beni genc avantaj tarifesine gecirdiler tarife çok iyi telefonuda 24x35 liraya aldım toplam 840 liraya gelmiş oldu peşin alcaktım 999 liraya böye kampanya yapalım diyince tamam dedim

tarifeyi açar mısın? ek ücret öduyor musun tarife için ayrıca yoksa sadece 24x35 mı telefon + tarife için ve başka ücret yok mu?

ha sanırım telefon için ayda 35
    tarife içinde ayrıca bi 35 toplam 70 lira aylık yanş

aynen öyle tarife aylık 35 bide telefona ekstradan aylık 35 toplam 70 ben aveada zaten 40 lira veriyodum vodafone gectim o yüzden bana avantajlı geldi

direk vodafone 'a mı geçtin dostum ? 6 aydır vodafone lu olmak lazım diye bişey duydum ama benim gittiğim vodafone bayisi biraz üçkağıtçı herifler. daha evvelden gittiğimde de iki üç ürün için pahalı fiyat söylemişlerdi.

evet bak dostum ister vodafone gec ister yeni vodafone ol 6 aylığa gerek yok kredi kartını veriyosun 500 lira cekiyolar onuda 12 aya bölüyolar telefonun parasında 500 lirayı düşüyorlar yani 12 ay boyunca sadece faturayı ödüyosun

aynen hocam , öyleymiş durum. bende aradım sordum bi vodafone bayiini olay öyleymiş kredi kartından çektirip yarın alıcam bende hayırlısıyla :)

• Li-ion pillerde "hafıza etkisi" denen problem olmadığından istediğiniz zaman istediğiniz kadar şarja takıp-çekebilirsiniz.Zaten şarj %100 doluluğa ulaştığında devre elektriği keser..
    Şarj esnasında ekranın dokunmatik tepkisinin değişimi normal birşey.Zaten genel olarak telefonu şarj esnasında kullanılmaması tavsiye edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Li-ion pillerde "hafıza etkisi" denen problem olmadığından istediğiniz zaman istediğiniz kadar şarja takıp-çekebilirsiniz.Zaten şarj %100 doluluğa ulaştığında devre elektriği keser..
    Şarj esnasında ekranın dokunmatik tepkisinin değişimi normal birşey.Zaten genel olarak telefonu şarj esnasında kullanılmaması tavsiye edilir.

anladım peki sizdede oluyormu şarjdayken dokunmatiğin kasılması nasıl diyim uygulamaya tıklıyorum algılamıyo vs sapıtıyor bu arada ilk sayfada çalışan ve uyumsuz oyunları yazmışssınız oyunların hepsini denedinizmi eğer denemediyseniz tek tek deniyeceğimde daha önceden satın aldığım 20-30 tane oyun var boşuna kurmayım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Li-ion pillerde "hafıza etkisi" denen problem olmadığından istediğiniz zaman istediğiniz kadar şarja takıp-çekebilirsiniz.Zaten şarj %100 doluluğa ulaştığında devre elektriği keser..

anladım peki sizdede oluyormu şarjdayken dokunmatiğin kasılması nasıl diyim uygulamaya tıklıyorum algılamıyo vs sapıtıyor bu arada ilk sayfada çalışan ve uyumsuz oyunları yazmışssınız oyunların hepsini denedinizmi eğer denemediyseniz tek tek deniyeceğimde daha önceden satın aldığım 20-30 tane oyun var boşuna kurmayım diyorum
  • Yani bazen i5'imdede oluyor, P6'tada..Genpa'ya sormuştum teknik açıklamaların sonunda bunun bir sorun olmadığını belirtmişlerdi.
    İncelememdeki uyumluluk listesi tamamen kendi test ettiğim oyunlar.

• evet arkadaşlar sanırım forumda telefonu türkiyeden ilk alanlardandım5 eylül perşembe günü ve ilk kazayıda yaşadım malesef telefon elimden kaydı ve mutfak masasına çarpıp halının üstüne düştü ve ekran kırıldı komple.http://www.huaweiservis.net/ bu adresten bir arıza formu doldurdum ama bizim telefon listede mevcut değil idi bende açıklamalar bölümünde belirttim. http://tr.huaweidevice.com bu adreste ise malsef iletişim kurulabilecek bir seçenek bulamadım iletişim formu diye bir seçenek mevcut fakat aktif değil. artık kutudan çıkan garanti belgesinde bulunan servislerle görüşeceğim yarın . bu arada ekran fiyatıyla ilgilide internette malesef bilgi bulamadım bakalım servis kalitesi ve tamir maliyeti ne olacak ayrıca ellerinde umarım ekran vardırda çok beklemek zorunda kalmam.

• kamera çekimini benim gibi merak edenler tıklayın
  • BAŞKOMİSER_ B kullanıcısına yanıt
    Dostum bende de P1 var ve çok düştü ama ne bir çizik ne de kırılma oldu, heleki halıının üstüne düştükten sonra kırılması zor, masaya çarpınca mı kırıldı acaba? Çünkü telefon bu düşer ama hemen kırılması dağılması iyi değil. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 13 Eylül 2013; 8:52:40 >
  • BAŞKOMİSER_ B kullanıcısına yanıt
    http://tr.huaweidevice.com/servis-noktalari/

sizin başvurduğunuz site gerçek değildir. Yukarıdaki linkteki servislerden birine telefonunuzu faturasının bir kopyası ile gittiğiniz zaman tamirat gerçekleşir. Ama kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamına girmez
  • Hocam bu telefonun garantisine KVK bakmıyor sadece Teleservice bakıyor bilginiz olsun. Biraz sıkıntılı süreciniz olabilir geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.