Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben teşekkür ederim..iPhone ile ilgili yorumlarınız doğru fakat çok hararetli arkadaşlar olduğundan çok fazla kıyas yapmamaya çalışıyorum :)
    Yine de şunu belirteyim bu telefon bir Htc One M7, Samsung Galaxy S4, iPhone 5 gibi telefonların alternatifi değil.Günlük kullanımda rahat çalışacak daha uygun bir çözüm.Tasarım ve malzeme kalitesi diğer fiyat aralığındaki rakiplerinden en büyük artısı..Ayrıca dünyada kendi işlemcisini üretebilecek az sayıda firmalardan biri olduğundan marka ve donanım kalitesi bana güven veriyor.Eisa gibi bir kuruluşta boşa ödül vermez herhalde bir telefona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Pil nasıl 1 buçuk gün dayanıyor sizde ben anlamadım halen. Belki düzelir diye bekliyorum 20-25 kez şarj ettim şimdiye dek en az ancak hala günde 2 kez şarja takmak mecburiyetinde kalıyorum. Üstelik widget v.s. de yok harici olarak. Oyun günde yarım saat, 3g 12, wifi 12 saat açık, hiç müzik dinlemem, 2 saat whatsapp desek en fazla 13-14 saat gidiyor batarya. Bende mi bir anormallik var çözemedim.
  • Telefonumu İst- Yakacik real avm deki vodofone den aldim cok hosuma gitti.

• Bilemiyorum belki rom'dan olabilir.

• telefonu 3 gündür kullanıyorum bende gözlemlerimi yazıyım batarya konusunda malesef başarısız gözüktü bana ilk gece %100 şarjayken stand by konumunda bıraktım sabah işe kalktıgımda pil %97 gösteriyodu 2. gün yaklaşık 30 uygulama yükledim ve du battery saver uygulamasını yükledim yine %100 de bıraktım sabah kalktıgımda %77 gösteriyordu pil bi 2 tane pil emen uygulama yüklemişim widget onları sildim bugün tekrar denicem
  • daha önce ideos x5, galaxy note ve s3 kullanmış biri olarak söylüyorum telefon çok seri şaşırttı beni 30 uygulama yükledim hiçbi kasılma takılma yok gayet akıcı inanın s3 böyle akıcı değil ,kamera konusunda tam emin değilim daha doğru dürüst çekim yapamadım batarya yukarda belirttiğim gibi daha iyi olabilirdi

Arkadaşlar konuda telefonda kullanabileceğimiz faydalı uygulamarıda önerelim hatta konu başında belirtelim bende çeşitli paralı uygulamaları oyunları deneyip takılan takılmayanları belirleyeçeğim konu başında belirtelimki millet ona göre indirsin satın alsın
  • Telefon 3 boyutlu oyunlarda işlemciden dolayı çok performanslı değil, 1.2 ghz dört çekirdek tablette kasılmadan oynadığım oyunlar cihazda kasıyor, bence oyun için farklı cihazlara bakılmalı...

• 3 gündür kullaniyorum telefonu. Bana gore tek sorunu isinmasi. Telefon sarjdayken isinmiyor hatta soguk sanki icinde fan var. Konusma yaparkende isinma yok. Ama nete girince 5 dakika olmadan yuksek bir ivmeyle ısı artiyo, telefonu zor tutuyosun. İnternet kullanmayan icin gunluk mukemmel bi telefon sarji 2.5 gun gidiyor bana. Tabi interneti acarsam 1 gun yetmiyor.

• Kışa girerken bu telefonu almak iyi oldu ellerim hep sıcak kalacak cok ısınıyo ve şarjı cok hizli azaliyo.

• Sunuda soylemek isterim cok isiniyo ama sogumasida hizli oluyo :) eldivenle kullanma ozelligini denemedim kis ayinda oda iyi olur.

• Bir incelemede lazer ısı ölçerle ısınma testi yapmışlar, i5 daha fazla ısınıyor yükte..bu sebepten değerler kabul edilebilir seviyede..eve geçince arayıp site linki eklerim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 16 Eylül 2013; 11:31:51 >
  • p6'yı beğenmeyenlere e6'yı verelim discovery e3 iken çok küçük bir ihtimal discovery 2 de e6 olabilir :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ijcXqx2q7Mg
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VYy9KSg5Bs4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 14 Eylül 2013; 22:06:20 >

• Ya şu sanal tuşlar hiç olmamış. Denemek için elime aldım 1-2 kere ama son derece rahatsız edici geldi. P1 ya
    Yada başka fiziksel tuşlu telefondan geçenler için alışması kolay mı acaba?
  • Ya arkadas kafayi yicem telefon 3g de whatsapp viber baglanmiyo ama nete giriyor faceye giriyor nasil oluyo bu su izin yoneticisi denen sacmalik nedir ya galiba ondan oluyor ulan huawei zaten android karisik bide sen karistiriyon izin yonetici nedir

• Telefonun isçiliği berbat. ön ve arka yuzey yan cercevelerin cok icinde. arka araf resmen çökmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 16 Eylül 2013; 11:32:41 >
  • Arkadaslar telefon 3g deyken viber whatsapp tango falan kullanan varmi abi bune sacmaliktir hicbirine 3g deyken baglanmiyo wifideyken baglaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

Telefonun isçiliği berbat. ön ve arka yuzey yan cercevelerin cok icinde bıcagın keskin tarafına elimi sürüyor gibiyim.

berbat??
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 16 Eylül 2013; 11:27:23 >
  • Parçalar birbirine sıfır montajlanmamış. Ekrandan ve arka yuzeyden elimi yanlara dogru cektigimde takılıyo elim. Tutarken bile rahatsızlık verici bisey. İnce diye aldigim telefonu mecburen kilifla kullanicam

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.