Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siyah telefon alıp arkasını siyah karbonla kaplamak mı daha iyi olur? yoksa beyaz telefon alıp beyazla kaplamak mı ? fikirleriniz alayım beyler

siyah :http://mcdn01.gittigidiyor.net/9147/iPad-Mini-Siyah-Karbon-Sticker-Kaplama__91479517_0.jpg
    beyaz:http://mcdn01.gittigidiyor.net/7258/iPad-Mini-Beyaz-Karbon-Sticker-Kaplama__72586908_1.jpg?_=1358849802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 13 Eylül 2013; 10:06:39 >

• siyah derisini de buldum.

siyah=http://mcdn01.gittigidiyor.net/8315/iPad-Mini-Siyah-Deri-Efekti-Sticker-Kaplama__83158955_0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 13 Eylül 2013; 10:11:02 >
  • bence siyah carbon daha güzel duracaktır.
  • Merhabalar;

İlgilenen arkadaş olur ise 07/09/2013 faturalı P6'mı satıyorum. 925TL pırıl pırıl. Beyaz. (1050TL'ye aldım)

(tanıtım konusuna bunu yazmak yanlış veya etik değil ise kusura bakmayın.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermac

Merhabalar;

İlgilenen arkadaş olur ise 07/09/2013 faturalı P6'mı satıyorum. 925TL pırıl pırıl. Beyaz. (1050TL'ye aldım)

Satma nedeninizi merak ettim
  • Şerefsizler telefon çok tuttu hat satabilmek icin nakit satmiyoruz diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Hissizadam

quote:

Merhabalar;

Satma nedeninizi merak ettim

Profiline bakılırsa alım satım işiyle uğraşıyor :)

• #Hissizadam kullanıcısına yanıt
    26-30 Ekim aralığında Dubai ye gideceğim. Oradan daha üst segment bir telefon alma şansım var. Piyasası varken elden çıkarmak mantıklı geldi. evimde iphone 4 boşta duruyor ekim ayına kadar beni idare eder.

P6 için yorumum şu olur. Estetiğin performans ile buluştuğu ekonomik (2000TL sınıfına göre) telefon.
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    yok dostum ya :) teknolojiyi takip etmeyi ve mümkün olduğunca yeni ürünleri denemeyi seviyorum. fiyat farkı gözetmeksizin. geçenlerde hepsi şurada dan huawei u8850 vision aldım. koşulsuz iadesi var. denedim kullandım baktım inceledim. geri yolladım =)
  • quote:

26-30 Ekim aralığında Dubai ye gideceğim. Oradan daha üst segment bir telefon alma şansım var. Piyasası varken elden çıkarmak mantıklı geldi. evimde iphone 4 boşta duruyor ekim ayına kadar beni idare eder.

P6 için yorumum şu olur. Estetiğin performans ile buluştuğu ekonomik (2000TL sınıfına göre) telefon.

Anladım hayırlı satışlar bende p6 kullanıyorumda acaba neyden memnun olmadığını merak ettim o yüzden
  • Arkadaşlar forumdaki ilk mesajımda telefondan kısaca bahsetmek istiyorum. Cihaz gayet şık ve kullanışlı. Nexus 7 tablet kullanıyorum. En az onun kadar akıcı. Menü geçişlerinde en küçük kasma dahi yok. Uygulama çekmecesi yok ama çokta gerekli değil. Launcher'larla geldiğini okudum ama denemedim. Tasarım olarak iphone'a çok benziyor. Zaten yapanlarda Apple'dan çok şey öğrendik demişler. Bunu hem telefonun dış tasarımından hemde menülerden anlayabilirsiniz. Fotoğraf kalitesi çok iyi. Macro zoom özelliği ile objelerde daha önce hiç görmediğiniz detayları görebilirsiniz. Tozlar bile çıkıyor :) Oyun performansından çok birşey beklemeyin. İşlemci uyumsuzluğundan dolayı alakasız oyunlarda (Candy Crush) bile kasabiliyor. Tahmin ediyorum TRT'nin uyguladığı vergiler yüzünden radyoyu menüye koymamışlar fakat yüklediğim apk ile problemsiz çalıştı. Şimdiye dek rahatsız eden tek konu ısınma. Çabuk ısınıp çabuk soğuyor. Kutudan çıkan kılıfı ile kullanıyorum ama heralde onuda yakında bırakacağım. Telefonun şık görüntüsünü bozuyor gibi geldi...

• hocam bende vision ve ideos x5 var 2 sindede şarja takınca bir yavaşlama oluyor tabiki çok az oluyor ama hissediyorsunuz. Bence normal bi durum
  • güzel bir özellik tavsiye edertıklaimm
  • Hocam rot&rom falan atmadan hafıza kartına oyun yükleyebilirmiyiz ?
  • B116 harici hiçbir sürümle sd karta uygulama yükleyemezsiniz.Root olsada yapılamıyor.Güncelleme beklemeniz lazım şu anlık.

• arkadaşlar merhaba navigasyon tuşları yani gezinti çubuğunu ascend mate deki gibi nasıl kaybedebiliriz lütfen bilgilendirin
  • Merhaba arkadaşlar. İzmitte oturuyorum hiç bi vodafoneda bulamadım çoğu pzt salı gelcek dedi ilk siparişler geldiği gibi bitmiş ancak ordakilere sordum geri dönüş aldınızmı diye yok dediler bende buraya bi danışayim dedim son kez almadan. Özellikle merak ettiğim 4 soru var yanıtlarsanız çok sevincem :)

- Kulaklıkla müzik kalitesi nedir? Beats kulaklığım var tatmin olurmuyum bu telefondan müzik dinlesem?

-Şarj süresi nedir? Günde ortalama 1-2 saat müzik dinlerim işe, okula vs giderken yolda, sürekli 3g açıktır ve boş kaldıkça twitter, face, instagram gibi uygulamalara girerim. Zaten oyun fazla oynamam bu telefonunda yazılım sorunları düzelene kadar(ki inşallah düzelcek, inanıyorum) pek oynayacağımı sanmıyorum.

-Huawei markasını 2 sene önce telefon alcağımda x5 ile duymuştum almakta istemiştim ancak hiç bi yerde bulamamıştım bu yüzden galaxy w almıştım. Daha yeni çıkmış bir cihaz olmasına rağmen 1 tane güncelleme aldı sadece. Huaweinin amıral gemisi olduğunu düşündüğüm ve kendi işlemcisini ürettiği için uzun süre güncelleme alcağını düşünüyorum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

- Yukarıda bir arkadaş telefonun ekranının kırıldığını söylemiş, ekranın gorilla glass olduğunu biliyorum ama başka düşüren çarpan oldumu? Çizilme kırılma durumu bu ekranda nasıldır merak ediyorum?

Teşekkür ederim şimdiden :)

• Ses kalitesi iPod'u aratmayacak seviyede, bu konu benim içinde çok önemli olduğundan rahatlıkla bunu söyleyebilirim.
    Pil 1,5 gün gibi bir kullanım sunuyor bana.Ama bu kullanıma göre çok değişir.Benim kullanımım günde 3-4 saat konuşma, 3 tane push mail, 3G açık, yarım saat gibi oyun ve 2-3 saat gibi internet..
    Kırılma konusu biraz karışık i5 ana konusunda da tartışmıştık kiminin üçüncü kattan düşüp kırılmazken kimi 25 cm.den düşüp kırıldığından bahsediyor.Yani düşüş açısı moment vs. gibi olaylar..

• bu telefona güncelleme hakkında ne diyebiliriz arkadaşlar
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim konunun sahibi ve bu telefonla ilgi alakanız için :) özellikle iphone kullanan birisi olarak sizin yorumlarınız özellikle çok önemli, belki tasarımını çok değiştirmediği için çok eleştirilen bi telefon ama dünyanın açık ara stabilite, uzun süre kullanım açısından en iyi telefonu ve anladığım kadarıyla i5 i bırakıp bu telefonu daha sık kullanmaya başlamışsanız ben bu telefonu hiç düşünmeden alırım. Zaten beni 1-1,5 yıl götürsün bana yeterde artar bile :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.