Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 16 Eylül 2013; 19:58:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini sorunsuzca kullanıyorum yoğun olarak.

• Felixamor kesinlikle huawei Turkiye sosyal medya sorumlusu

• quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

Parçalar birbirine sıfır montajlanmamış. Ekrandan ve arka yuzeyden elimi yanlara dogru cektigimde takılıyo elim. Tutarken bile rahatsızlık verici bisey. İnce diye aldigim telefonu mecburen kilifla kullanicam

Her yerden böyleleri çıkmazsa olmaz. Tm anladık cihaz 5 para artık ömür boyu ağlar durursun. Allah rızası için cihazısını sat da sus.
  • buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    valla bence %100 imalat hatası o dediğin hiçbirşey burada kullanan arkadaşların cihazlarında olduğunu sanmıyorum.bence ya telefonda birşey var ya sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

Felixamor kesinlikle huawei Turkiye sosyal medya sorumlusu

Hahaa keşke öyle olsa üç-beş birşey kazanırdık Ben incelememde bir GSM Arena'dan farklı birşey söylemedim, ayrıca tutup ta "bunun yerine şunu alın,onun yerine bunu alında" demedim, kimi yerlerde eksikliklerinin üstüne bastım.Geçmiş mesajlarıma göz atarsanız zaten Android'e değil iOS'a yakın olduğumu görebilirsiniz.Galiba benim şansım telefonu Çin'den alıp B116 romuyla kullanmam..Bunun yanında telefona en sert eleştirileri getiren kişiler dahi tek ve en büyük artısının tasarımı olduğu yönünde hemfikirken sizin yorumlarınız çok enteresan.Arkadaşın dediği gibi ürün hatası olabilir, çünkü telefonun yan-alt-üst köşelerinde her hangi bir çıkıntı veya keskinlik bulunmamakta.Bence siz iade edin telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 15 Eylül 2013; 1:17:15 >

• Kesinlikle dogru. Telefonu aldigim yere mi goturmeliyim yoksa servisine mi?

• Telefonu 2 gunfur kullaniyorum. Oncelikle tasarimi dokunmatigi, fotograf cekmesi, basarili. AyricA 999 TL ye dunyanin en ince akilli telefonunu satin alabilmeniz yemede yaninda yat.

• Saka yapiyorum incelemeleriniz desteginiz cok iyi. Aldıgım şube ilgilenmez sanırım. servisemi götürmem gerek dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 15 Eylül 2013; 11:24:22 >
  • arkadaş ben de bu telefondan almayı dusunuyorum fakat ikilemde kaldım
    maddi olarak cok sıkıntı yok bu telefonda beni cazıp kılan ince olması ve on kamerasınn 5 mp olması
    bulundugum yerde ki vodafone bayiler de tahahutsuz satıs fıyarı 1050 ve 1100 tl
  • Şarj anlamında kıyaslama yapabilmek adına ekran süresini buraya ekleyebilir misiniz ? karar ve diğer modellerle kıyas yapabilmek adına faydalı olacaktır. Nitekim gsmarenadaki batarya performans incelemeleri genelde doğru çıkıyor ve bu telefonun şarjının kötü olmaması lazım. 3g ve 2g şarj performanslarında büyük farklılıklar
    var mı?
    Bunun yanısıra telefonda bildirim ışığı var mıydı ?
  • bildirim ışığı var..

Bugün Eylül faturam kesiliyor haftaya bugün telefonu alıcam sonunda..
  • morpheus_1905 ilk aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum.3gde wifide çalışıyor sıkıntı yok.zaten izin yöneticisi varsayılan olarak tüm programların wifi ve 3gden bağlanmasına izin veriyor.sadece program ilk açılışta telefon rehberine erişim için izin istedi tamam dedim.
  • Arkadaslar telefonu dun aldim, gercekten basarili bir telefon. Kamera tek cekim modunda hata versede takilmaniz gereken birproblem degil. Akilli cekim modu cok basarili ve kamerasi gayet iyi cekiyor (bir onceki htc de 8mp idi ama cok fark var). Metin yazarken Türkçe otomatik yazimi duzenleme ayarini yapamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: m3y

Arkadaslar telefonu dun aldim, gercekten basarili bir telefon. Kamera tek cekim modunda hata versede takilmaniz gereken birproblem degil. Akilli cekim modu cok basarili ve kamerasi gayet iyi cekiyor (bir onceki htc de 8mp idi ama cok fark var). Metin yazarken Türkçe otomatik yazimi duzenleme ayarini yapamadim

HTC mi daha iyi çekiyor bu mu ?

• P6 acik ara onde.

• quote:

Orijinalden alıntı: infesta

arkadaş ben de bu telefondan almayı dusunuyorum fakat ikilemde kaldım
    maddi olarak cok sıkıntı yok bu telefonda beni cazıp kılan ince olması ve on kamerasınn 5 mp olması
    bulundugum yerde ki vodafone bayiler de tahahutsuz satıs fıyarı 1050 ve 1100 tl

Bana da taahhutsuz 1100 dediler. Baskalari 999 a satiyor sitenizde de okdr yaziyor dedim ve 999 a aldim

• dostum bende de bahsettiğin durum var ve bana tasarımsal anlamda kasıtlı yapılan bir şey gibi geldi, telefonu masaya koyduğunda yüzeydeki çıkıntı masaya değmesini engelliyor, böylece çizilmeyi önlemek istemişler sanırım, benim kendi görüşüm tabi bu, ayrıca viber ile 3g de sorunsuz görüşebildim, bir problem yaşamadım, içinde yüklü android klavyeye türkçe tahmin özelliği yükleyen varmı???

• bu çıkıntı dediğiniz nedir arkadaşlar? yani önü arkası yanı dümdüz. eli sürtünce bir yere takılmıyor.merak ettim.
  • Dostum yarın inşallah fotografını cekip buraya yüklemeye çalısacagim. Klavyede tahmin sevmiyorum ben o sebeple yuklemedim.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.