Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her cihazda olan birsey degil. Sadece benim şansim. Dert edilecek bi sorun yok arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazın arkasında da çıkıntı mevcut. Sağ ve solda. Ama problem yaratacak bir şey değil. 1mm anca vardır o cikinti sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

morpheus_1905 ilk aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum.3gde wifide çalışıyor sıkıntı yok.zaten izin yöneticisi varsayılan olarak tüm programların wifi ve 3gden bağlanmasına izin veriyor.sadece program ilk açılışta telefon rehberine erişim için izin istedi tamam dedim.

Dostum programlari 2 defa kurup kaldirdim whatsaapp viber , line ,tango hepsini denedim wifide calisiyor 3g de baglanti yok diyor calismiyor simdi fabrika ayarlarina dondurcem

• Lg g2 geliyor beklemeye aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Lg g2 geliyor beklemeye aldım :)

Bence o kadar bütçeniz varsa Htc One M7 G2'den daha iyi bir seçenek..G2 devasa boyutlarda ve şık değil bence.
  • Çok enteresan bir problem, etrafımda üç arkadaşımda da P6 var ve sürekli whatsapp'tan mesajlaşıyoruz..Acaba başka güvenlik&sistem programımı yüklediniz? yani engelleyen ne çözemedim.
  • Ayarlar/izin yöneticisi/ağ izinlerini kontrol ettin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Lg g2 geliyor beklemeye aldım :)

Bence o kadar bütçeniz varsa Htc One M7 G2'den daha iyi bir seçenek..G2 devasa boyutlarda ve şık değil bence.

Hocam bütçe yok . Kredi kartına 12 ye boldurcez . Ayda 120-130 ödemeyi düşünüyorum. g2 yi yakından bir incelemek gerekiyor illa ki .

• 2 gundur internetim yoktur sadece mesajlasiyorum. 2g ve dayaniklilik modunda 4.30 saat ekran suresi aliyorum. İnternete baglandigim zamanlarda ise 3s 20d gibi bir ekran suresi aliyorum.

Kulaklik performansi hic iyi degil. Kamera performansini cok begendim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

morpheus_1905 ilk aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum.3gde wifide çalışıyor sıkıntı yok.zaten izin yöneticisi varsayılan olarak tüm programların wifi ve 3gden bağlanmasına izin veriyor.sadece program ilk açılışta telefon rehberine erişim için izin istedi tamam dedim.

Dostum programlari 2 defa kurup kaldirdim whatsaapp viber , line ,tango hepsini denedim wifide calisiyor 3g de baglanti yok diyor calismiyor simdi fabrika ayarlarina dondurcem

hattın vodafone mu?

• m3y M kullanıcısına yanıt
    ümraniye buyaka avm'de peşin 980 lira.12 ay taksitli 1040 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 15 Eylül 2013; 23:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrayeyer

3 gündür kullaniyorum telefonu. Bana gore tek sorunu isinmasi. Telefon sarjdayken isinmiyor hatta soguk sanki icinde fan var. Konusma yaparkende isinma yok. Ama nete girince 5 dakika olmadan yuksek bir ivmeyle ısı artiyo, telefonu zor tutuyosun. İnternet kullanmayan icin gunluk mukemmel bi telefon sarji 2.5 gun gidiyor bana. Tabi interneti acarsam 1 gun yetmiyor.

Bende o kadar isinmoyor. Silikon kabla kullaniyorum yoksa benmi fark etmedim diyecegim ama vikardigimda da normal bir isinma var sadece

• Android telefonlarda şarj cihazları aynı ya, araç şarj cihazlarında da aynı durum geçerli mi Huawei marka araç şarjı bulmak kolay olmaz.
  • Bazi arkadaslar 980 tl diyor. Hatta pazarlik yaptim diyen bile olmus :) Allah Allah. Bana 1.000 tl dediler aldim. Neden 999 tl demedim mesela hani 1 tl yi onemsemedim. Fakat 980 e nasil aldiniz sasirdim yani. Vodafone nun resmi bayileri nasil kendilerine gore indirim olurmu boyle seylerde anlamadim gitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrayeyer

Bazi arkadaslar 980 tl diyor. Hatta pazarlik yaptim diyen bile olmus :) Allah Allah. Bana 1.000 tl dediler aldim. Neden 999 tl demedim mesela hani 1 tl yi onemsemedim. Fakat 980 e nasil aldiniz sasirdim yani. Vodafone nun resmi bayileri nasil kendilerine gore indirim olurmu boyle seylerde anlamadim gitti :)

Vodafone bayileri kişilere ait,bayilere de dolar üzerinden geliyor,dolar üzerinden maliyetini hesaplayıp minimum karla satmayı göz önünde bulundurup indirim yapmaya çalışıyorlar.

Dolar biraz daha düşerse 950'lere alınabilir,ama 1300'lere temiz ikinci el Htc One'lar varken,G Pro sıfır 1300'e satılmışken bu telefona 950 vermek bana mantıklı gelmiyor,ama tasarımı çok akıl çeliyor.
  • telefonu dün akşam aldım. epeydir takipteydim. telefonu aralıksız kurcaladım ve şu an itibariyle kurcalama işi sona erdi. arkadaşlar epeyce inceleme paylaşmışlar. benim söyleyebileceğim şarjı çabuk bitiyor gibi. ama dediğim gibi bir de normal kullanmak lazım. ben sürekli kurcaladım. şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok arkadaşlar. fm radyo göremedim. apk ile kurmaya çalışacam. kulaklık ses çıkışı biraz kısık geldi ama ses kaliteli. ben de birkaç vodafone bayisi gezmek zorunda kaldım ya hiç kalmamıştı bayilerde ya da benim istediğim renk yoktu. arkadaşlar paylaşmış evet bayiler şerefsizlik yapıyor. bana da 1100 dediler. dedim bu telefonu sadece vodafone satıyor başka yerde yok. ve fiyatı şirketiniz tarafından 999 tl olarak açıklandı. bayi o fiyat tarifeye ek fiyat olarak açıklandı, peşin satış fiyatı değil dedi. ben de en fazla 1000 lira veririm dedim. 1 lira zam yapim, başka vermem dedim. kararlı olduğumu görünce bayi pes etti. 1000 liraya aldım.

• Trabzonun esnafı çok yamyam 1100 den aşağı inen olmadı ki bende alayım.
    Başka yerlerde 950 ye inmişler, maşallah diyeyim. Teknosadan alan olmuştu diye hatırlıyorum VD harici yerden alan var mı ?

• Geçen Cuma günü Trabzon Forumdaydım, arkadaşa oradaki Vodafone'dan iki tane aldık 999TL'ye..Oraya bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Geçen Cuma günü Trabzon Forumdaydım, arkadaşa oradaki Vodafone'dan iki tane aldık 999TL'ye..Oraya bakabilirsiniz.

Allah Allah, geçen çarşamba oraya da sordum 1200 dediler. Sizin arkadaş vodafonlu mu , belki ondan 999 a vermişlerdir yada nakit mi aldınız ? K. Kartına farklı fiyat söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 16 Eylül 2013; 9:41:02 >
  • Telefona kasko yaptırdınız mı?
    Aynı zamanda ekran koruyucuyu internet üzerinden aldığınız bir yer var mı. akilliphone sitesinden aldım yanlış ekran koruyucu gönderdiler.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.