Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDASLAR EKRANİN GORİLLA GLASS OLDUĞUNU NDAN NASİL EMİN OLABİLİZ GSMARENA HARİC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volki57 V kullanıcısına yanıt
    6.18'deki lansman videosundan ve Çin'deki Huawei Store mağazalarındaki etiketlerden ;

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki57

ARKDASLAR EKRANİN GORİLLA GLASS OLDUĞUNU NDAN NASİL EMİN OLABİLİZ GSMARENA HARİC

Bi vidyoda ekranı anahtarla çizmeye çalışıyorlardı fakat 2.nesil değil de 1.nesil

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda bir şüphe var, inceleme sitelerinin hepsi "second generation" dese de kendi sitesinde özelliklerinde Gorilla Glass bile yazmıyor, artık her IPS ekranda olduğundan mıdır, yoksa atlanmış mıdır bilemiyorum..Lansman gecesinde öyle bir üstünden geçildi bu konu..
  • arkadaşlar sizce almalı mıyım telefonu facebook sayfasında yok - yönde yorumlar kararsız kaldım sizin yorumunuz nedir ?
  • Tüm olumlu/olumsuz yorumları dikkate alın fakat en önemlisi gidip cihazı kendiniz uzun uzun inceleyin..Bir telefona olumsuz yorum yazanların çoğu daha eline alıp kullanmamış olanlar oluyor genelde.Bu model için demiyorum, forumlarda diğer telefonların savaşları da malum..İnceleme olarakta bu işi dünyada en profosyenelce ve hakkıyla yapan,didik didik inceleyen GSM Arena'nın testlerine göz atın mutlaka..Türkiye'deki gibi "şunu yükledim açılmadı,cık bu olmamış" tarzında gayrı ciddi inceleme yapmaz bu site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 16 Eylül 2013; 16:42:18 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    sizin telefonunun ön yüzeyiyle benim telefonun ön yüzeyinde bariz fark var. resimler ortada. sinir bozucu bir durum. servise götürdüm oradaki pesonel kendi aklınca bunu geri almazlar dedi araştırıp öyle vereyim dedim servise. bu cihaza teleservisten başka kvk da bakıyor mu biliyormusunuz?
  • buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Kvk bakmıyor, teleservise götürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bence çok kafaya takmayın bunu, zaten ön/arka kaplama yaparsanız o kısımlar eşitlenir..

Kesinlikle, ön kaplama yaptım belli olmuyor. Arkada da milimlik birşey var ki kapakla kullanılınca hiç önemli olmuyor. Arkadaşınki ileride sıkıntı yaratırmı bilinmez tabi, ben olsam değişim için gerekeni yapardım.
    ön kaplama derken ?
  • Elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Bende hali hazırda P1 kullanıyorum.
    müşteri hizmetlerinin mail adresini biliyor musunuz? bulamadım ben.
  • buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum..

carantinas Teşekkür ederim, bende P1 kullandım çok iyi bir cihaz, zaten bu memnuniyetim sonucunda daha çıkmadan P6 aldım..
  • arkadaşlar hareket algılama özelliği aktifken bir konuşma yaparken eğer ikinci bir telefon gelirse öncekini beklemeye alıp diğerini açıyor.

bunu yaşayan ve çözen varmı acaba?
  • vodafone da gittim açamadım ama malzeme kalitesi ergonomi vs konularında oldukça olumlu bulduğumu söyleyebilirim. açıp deneyemediğim için soruyorum benim için önemli olan watsup ve skype. bu iki uygulamada sorun var mı? mesaj vs geldiğinde anında açmak istersek telefon da bize anlık tepki veriyor mu? birde rehbere girerken hızı nasıl? aramaya bastığımızda telefon kasıyormu? bunların dışında isterse hiçbir oyunu oyntmasın benim için sorun değil.

birde gün ışığında görünürlük önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

morpheus_1905 ilk aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum.3gde wifide çalışıyor sıkıntı yok.zaten izin yöneticisi varsayılan olarak tüm programların wifi ve 3gden bağlanmasına izin veriyor.sadece program ilk açılışta telefon rehberine erişim için izin istedi tamam dedim.

Dostum programlari 2 defa kurup kaldirdim whatsaapp viber , line ,tango hepsini denedim wifide calisiyor 3g de baglanti yok diyor calismiyor simdi fabrika ayarlarina dondurcem

hattın vodafone mu?

dostum evet hattım vodafone fabrika ayarlarına döndüm sorun düzeldi herşeyi denedim en son bende vodafone'dan şüphelenedim ama bulamadım neyseki halloldu belki başkalarınında başına gelir bi fikriniz varmı

• Koskoca Huawei firmasının iletişim adresi tel numarası kısaca M.H. yok.

Fiyatı Trabzonda sanki anlaşılmış gibi heryerde 1200 lira olmuş. Diğer yerler biran önce satmaya başlasa artık, gerçi firmadan soğudum böyle bi telefonun sadece vod ile satılması aptallık.

• Gun ici normal kullanimda şarji gaye tiyi geldi. 2 telefon gorusmesi yaptim. 3 g acikti maillere baktim. Facebook twitter hesaplarinivkontrol ettim. % 65 şarj kalmis. Gayet iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna3543

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

morpheus_1905 ilk aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum.3gde wifide çalışıyor sıkıntı yok.zaten izin yöneticisi varsayılan olarak tüm programların wifi ve 3gden bağlanmasına izin veriyor.sadece program ilk açılışta telefon rehberine erişim için izin istedi tamam dedim.

Dostum programlari 2 defa kurup kaldirdim whatsaapp viber , line ,tango hepsini denedim wifide calisiyor 3g de baglanti yok diyor calismiyor simdi fabrika ayarlarina dondurcem

Bu sorun cozuldu mu? Cozulduyse banada bilgi verebilirmisiniz ayni sorun bendede var daha 1 saat oldu telefonu alali.s

cözdüm sorunu fabrika ayarlarına geri dönerek mobil ağlara girip erişim noktası adlarına bak vodafonelive_01 denmi bağlanıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bence çok kafaya takmayın bunu, zaten ön/arka kaplama yaparsanız o kısımlar eşitlenir..

Bugun 2 tane vodafone bayindeki telefona baktim 2 telefonda benimki gibi yani sifira sifir degildi. Evet vazgectim servise vermekten

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.