Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adanada 4 bayiye gittim. 2 sinde vardı fatura olmadan satmadılar 2 sinde yok gelecek dediler. Sizi şikayet edeceğim dediğimde edebilirsiniz buyrun diye de pişkin pişkin konuşuyorlar
  • Bende adanadan aldım sorunsuz siz hangi bayilerle muhattap oldunuz?
  • telefonu bugün servise verdim. Bir arkadaşım bende gördü ve dün almış hiç bir problem yoktu. öyle görünce götürüp servise verdim artık. ''ön ve arka kapakları kasaya göre çökük durumda değişimi istenmektedir'' diye not düşüldü. Bir arkadaşımda almak için vodafonları geziyormuş. Kutuyu aç kontrol et öyle al dedim
  • bazen wifi bağlantısı kopabiliyor sizdede öylemi arkadaşlar.
  • buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Bugün bir arkadaşa P6 almak için Buyaka Avm, Meydan Avm Vodafone'lara baktık ikisinde de yoktu, bir tanesinde teşhir cihazı vardı kontrol ettim biraz çıkıntı var ama sorun edilecek kadar değil bence yani 0.01 mm. bile değil, sticker yapıştırınca gider oda..Bu arada Vodafone satış temsilcisi de almış kendine, biraz konuştuk toplam 60 ad. gelmiş 4 günde bitmiş, ikinci partide artırılmış vaziyette bugün yada yarın akşam gelecekmiş.
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    dörtyol, inönü parkı ve barajyolu 2000 bayileri. siz nerden aldınız hocam
  • Dörtyol ve inönü parkındaki şubeler bana veriyorlardı normal 999Tl ye ama siyah diye almamıştım ben... Gazipaşa bulvarı başında 5 ocak stadına giderken vodafone bayi var "Emirler İletişim" ben oradan aldım hiç sorunsuz yani diğerleri de sorunsuz veriyordu gerçi ben beyaz almak için onlardan almadım. Emirler İletişime gidin alırsınız hatta yoksa ellerinde numaranızı bırakırsınız gelince sizi ararlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

morpheus_1905 ilk aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum.3gde wifide çalışıyor sıkıntı yok.zaten izin yöneticisi varsayılan olarak tüm programların wifi ve 3gden bağlanmasına izin veriyor.sadece program ilk açılışta telefon rehberine erişim için izin istedi tamam dedim.

Dostum programlari 2 defa kurup kaldirdim whatsaapp viber , line ,tango hepsini denedim wifide calisiyor 3g de baglanti yok diyor calismiyor simdi fabrika ayarlarina dondurcem

hattın vodafone mu?

dostum evet hattım vodafone fabrika ayarlarına döndüm sorun düzeldi herşeyi denedim en son bende vodafone'dan şüphelenedim ama bulamadım neyseki halloldu belki başkalarınında başına gelir bi fikriniz varmı

p6 yı bende eşime aldım ve cihazdan çok memnunuz.bahsettiğin sorun ile bende karşılaşmıştım.vodafone un bağlantı ayarlarından vodafone live değil,vodafone internet seçince düzeldi.bir daha istemeniz gerekiyor ayarları.bu çözümü önerecektim ama çözmüşsün zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu bende almayı düşünüyorum ama bunu peşin yada taksitle alanlar nasıl almış ben gittim bayiye adam bana sadece tarifeye ek satıyoruz dedi peşin alamammı falan dedim olmaz dedi. Zaten bu vodafone çalışanlarının adetimidir nedir müşteriye yardımcı olma hoşgörü 0 adamın dükkandan kovmadığı kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt1 -- 17 Eylül 2013; 19:27:44 >
  • çok sağol dostum çözdüm olayı aynen kronik bir sorun başkalarındada olmuş konu sahibine söyleyelim yazsın konu başına internet profillerinden vodafone live veya vodafone_live1 seçili olmamalı sosyal mesajlaşma programları çalışmıyor whatsapp line viber gibi @freedom_59 @felixamor vodafone internet seçili olmalı
  • Hep biri "bende şu hata var" deyince "bende yok" demekten bıktım, görenler yanlış anlıyor sonra beni Huawei çalışanı sanıyorlar Ama telefonu aldığımdan beri B116 Romunu kullanıyorum Vodafone hattıyla, hiçbir işlem yapmadım direk çalıştı tüm mesajlaşma programları..İşin garip tarafı bu rom daha test aşamasında ve global değilken Türkiye romu Türkiye operatörüyle böyle bir şey yaşatıyor.
  • Telefonu az önce aldım gözüm aydınincelemeye başlıyorum
  • bende sorun telefonda değil vodafone'da demek istiyorum zaten o yüzden konu başına yazarsan arkadaşlar bilgilenmiş olur ve ikide bir bu sorunu yazmazlar undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 17 Eylül 2013; 20:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

Telefonu az önce aldım gözüm aydınincelemeye başlıyorum

dostum taahütlemi aldın peşinmi nasıl bi anlatırmısın ben gittiğimde peşin satmıyoruz falan dedi tarifeye ek dedi sadece
  • wildfiredan huaweiye rehberi nasıl yükleriz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt1

quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

Telefonu az önce aldım gözüm aydınincelemeye başlıyorum

dostum taahütlemi aldın peşinmi nasıl bi anlatırmısın ben gittiğimde peşin satmıyoruz falan dedi tarifeye ek dedi sadece

red classice geçtim 24 ay tahahhütle aldım Samsundan..
  • Az önce Meydan Avm Vodafone'dan arkadaşa alacaktık, cihaz yokmuş ve kampanya taahütlü dışında veremiyoruz, bekleyenler çok dediler..Şu Vodafone'dan kurtulup normal kanallarla satışa başlansa harika olacak!

• @MHMN sağol
    yarın bide büyük bi vodafone a gidiyim gene aynı şeyi derse mecbur vodafone a geçicem yada diğer mağazalarda satışını bekleyeceğim tahminen ne zaman gelir teknosa media markt vs.
  • Beyazlarda bildirim ışığı ne renk aslında beyaz telefonlar daha güzel.

Satın alanlar nerden kaça aldıklarını vodafonlu olup olmadıklarını yazsın bi zahmet..

• Samsunda çoğu yerde yok yeni parti bekleniyor son telefonlardan birini aldım..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.