Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Az önce Meydan Avm Vodafone'dan arkadaşa alacaktık, cihaz yokmuş ve kampanya taahütlü dışında veremiyoruz, bekleyenler çok dediler..Şu Vodafone'dan kurtulup normal kanallarla satışa başlansa harika olacak!

İstanbulda mı? bir de Felixamor rehberi nasıl yükledin yeni telefona??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 17 Eylül 2013; 20:51:49 >
  • Evet İstanbul'da..daha önce Moborobo'dan yedek almıştım onu geri yükledim P6'ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakyyorum hemen sa?ol
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    beyaz'da yeşil minik bir ışık yanıp yanıp sönüyor.
    ilk geldiği günlerde, vodafone'dan taahhütsüz olarak aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Az önce Meydan Avm Vodafone'dan arkadaşa alacaktık, cihaz yokmuş ve kampanya taahütlü dışında veremiyoruz, bekleyenler çok dediler..Şu Vodafone'dan kurtulup normal kanallarla satışa başlansa harika olacak!

İstanbulda mı? bir de Felixamor rehberi nasıl yükledin yeni telefona??

Birinci yontem rehberi hafıza kartın varsa rehberi dısa aktar seçeneginden h.kartına yükle. Sonrasında hafıza kartını yeni tele tak ve ice aktar de rehber bölümünden. İkinci yöntem rehberini google hesabınla esitle ve yeni telde geri yükle secenegi cıkar kurulumda veya rehber menüsünden google hesabından aktar.

• hallettim sağol
  • dex morgan D kullanıcısına yanıt
    Cok nadiren oldu bikaç kere. 5 sn sonra başlanmıştı

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Kapak vs alan var mi foto paylaşabilir mi arkadaşlar.
    Felixamor rom guncellemesinden sonra hoparlör sesinde artis oldu mu

• cihazi kullananlar memnunlarmi sikayetci olduklari konular neler bazi kullanicilar seri numaralardan bahsetmis sorunlu urunlermi var ?

• Arkadaşın telefonunda, arka kısımda içe doğru göçme var. Almadan önce kontrol edilmesi yararınıza olacaktır. Bunun dışında telefon yazilimsal ve donanimsal olarak gayet iyi.
    Şikayetçi olduğum kisim hoparlörün sesi bir iki kademe daha yüksek olabilirdi. Sanirim rom guncellemesinden sonra biraz artış oluyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 18 Eylül 2013; 7:17:44 >
  • İlk gun sarj hizli bir sekilde azaliyor..

• İlk gün çok kurcalandığı için çabuk bitiyor :) Normal şartlarda 1 günü götürüyor.
  • Zamanla batarya stabil hale gelir, oyun oynamazsanız telefon/mesajlaşma/web kullanımıyla 1,5 günü görmeniz muhtemel..
  • taksim vodafonede mevcut.isteyenler oradan alabilirler.
    azcık kurcaladım bende fena değil.
  • arkadaslar telefon nasıl
    sizce bu fiyata daha iyi bir telefon var mı?

ayrıca gm discovery den 400 tl pahalı buna değer mi değmez mi?
    2 telefon arasında karar veremiyorum?
  • Vodafone'dan başka bi yerde satışa düşmez mi ya ? sadece 3 tane kredi kartına taksit yaptığı için alamadık malesef.
  • bugün moralim bozuldu çabuk bitti batarya oyun oynamam pek inşallah stabil hale gelir yoksa sıkıntı
  • hocam s3 üm var artik sıkıldım telefondan satip ascend p6 almayi düsünüyorum
    telefonu kullandim vodafonede sıkıntılı sürümdü ama güzel telefondu

@felixamor
    birde deri kaplamayi nasil yaptin hocam
  • StyleSlayer kullanıcısına yanıt
    Telefon gayet güzel, bugün EISA gibi bir kurum ödül veriyorsa vardır bir şey elbet..Ben farklı rom kullandığımdan yazılımsal problemlerde yaşamadım, Türkiye içinde eli kulağında yeni sürüm..(Ki çok söyledim, sadece kamera tek çekim moduna girmeme ve sd karta uygulama yüklenmeme hatası hepi topu sorunu.Öyle dağlar taşlar değil.)

iPad deri kaplama sticker aldım, ölçüp-biçip neşterle kesip yapıştırdım..
  • görüşmeleri kaydetmek için hangi programı yüklediniz birkaç tane denedim ama hiçbirinde kaydedilen ses oynatılmıyor..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.