Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
26
Favori
224.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Pendik, Kaynarca, Kartal dahil bir çok Vodafone bayiisini gezdim inat edip. Hiç birisinde bulamadım cihazı. Sadece Pendik Pendorya alışveriş merkezinde ki bir Vodafone'da vardı, o pek akıllı şube de 1040TL fiyat istedi. Sinirlerim tepemde eve geri döndüm. Vodafone ile iş yapan Huawei'nin aklını seveyim.. Hala neredeyse hiç bir Vodafone şubesinin telefondan haberi dahi yok!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Htc one miniyle kıyaslayabilirmisiniz?Tasarım olarak bir onla(ip5hariç) kıyaslarım ve fiyat olarakta bu telefonla aynı fiyatla çıkacakmış...
    Yani one minivsp6 -,+ özellikleri
    .
    .
    .
    .
    .

one mini daha ufak ekran. en büyük eksileri ise 1gbram ve sd girişi yok
    büyük ihtimal 1100, 1200 gibi bi fiyatla gelir, daha düşük fazla hayal gibi

ascend p6ya göre tek artısı ses kalitesi (belki kamera) ve oyunlarda daha sorunsuz bi kullanım sunar fakat öyle ahım şahım bi cpu/gpu kullanmıyor minide
    16gb, sd kartsız hafıza sorun olmazsa miniye o kadar para vermek yerine 950-1000 lira civarında nexus4 alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Eylül 2013; 20:37:54 >
  • bende inceledim bugun cihazı tasarım süper. sese bakamadim, kamera tek cekimde dönüyor, ekran ışığı tak diye düştü bi ara sonra gene arttı.
    cihaz tasarım harikası fakat içi bana içi dolu gelmedi , bilmiyorum temadan bilmiyorum duvarkagidindan benim gözümü doldurmadı.
    general mobile discovery ile arasında kaldım. aradaki 400 liraya degermi diye düşünüyorum. birde bunu aldıktan sonra htc one mini 1000 liradan gelirse uzulurum baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün istanbul ümraniyede satın aldım.

ilk izlenimim oldukça güzel. tasarım bir harika. ayrıca hareket algılama özelliği mükemmel.(Telefon çaldığında kulağa götürünce açma, ters çevirince sessize alma)

2GB ram gayet hızlı. Açıkcası gören herkes hayran kaldı.

tavsiye ederim.
  • xeriko01 X kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, nereden aldınız acaba? Bugün sabırsız bir arkadaşım yüzünden işi gücü bırakıp Dudullu/Ümraniye/Ataşehir Vodafone'ları gezdik bulamadık.Hatta daha telefondan haberi olmayan bayiler yüzünden sinir katsayımızda baya yükseldi.
  • Ümraniye santral durağı güllüoğlu karşısındaki vodafondan aldık hocam. ellerinde vardı ki ben beyaz değil siyah istediğimi söyledim hemen içeriden getirdiler
  • Anladım, biz sonduraktan aşağı mustafa kemale inip ataşehire gittik ondan görmedik herhalde..yarın söyleyeyimde gidip alsın bende kurtulayım
  • arkadaşlar bursada pembe rengini bulabileceğim bir yer varmıdır acaba? telefona hanım el koydu bende pembesi var sana onu alayım dedimde kurtardım yarın almam gerek.zaten aldığımdan beri ben hariç herkes kurcaladı telefonu.tuvalete kaçar oldum bakmak için ne telefonlar geldi geçti elimden millet ne açmış meğer tasarıma hayret ettim.
  • Aldığınız yerde pembe rengi yokmuydu?
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    yok hocam sormadım ama alırken siyahmı istersiniz beyazmı diye sordukları için olmadığını varsaydım.
  • Hocam Adana'ya pembe gelmedi herhalde gerçi pembe haberini kimseden duymadım buraya bile geneli siyah geldi 1 2 bayiye tek 1er beyaz gelmişti bende beyazı aldım. Bir tane pembede alacağız bulabilirsek beklemedeyiz artık onun için...
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun sizden ricam kulaklık sesi ve hoperler sesini paylaşırmısınız.
  • telefonu ben de bekliyor-um(dum). şu an vodafone cep merkezlerinde mevcut. bugün yarın alacağım. bu telefon tam bana göre. tasarımını bir kere çok beğendim. şu anda kullandığım akıllı telefonda oyunla hiç işim yok mesela. bu yüzden gpu uyumu benim için hiç dert değil. fotoğraf çekimi iyi olsun ki bu konuda çokça övülmüş p6. gps iyi olsun çünkü sıkça kullnıyorum ki bu konuda da beğenilmiş. sosyal ağlar ve internet önemli hızlı olmalı. kuzenimde p1 vardı, internet hızı çok iyiydi. p6, p1 den daha iyiyse zaten internet açısından sıkıntı yok. dokunmatiğinin hassas menü geçişlerinin hızlı olması konusunda da sıkıntı yok. telefondaki diğer özelliklerle pek işim yok. nokia 3310 u 6 sene, n8 i 3 sene kullanmış biri olarak neden teknoloji çılgınlığı yapayım ki. yani cem yılmaz ın dediği gibi yenisi çıktı isterim demenin, simitçinin elinde biri iş için olmak üzere 2 blackberry olmasının hiçbir anlamı yok. vodafone 999 liraya satıyor. gayet güzel fiyat. araba fiyatına telefon satanlara inat alacağım.
    yalnız canımı çok sıkan bir konu var. sırf o yüzden vazgeçebilirim telefonu almaktan. şu kulaklık yuvasından çıkan pim, hani sim kart ve sd kart yuvasını açmak için ve aynı zamanda kulaklık çıkışı için de oldukça şık bir kapak diyeyim. tamam da kulaklık takılıyken o pimi nereye takacam, götüme mi sokacam. çok af edersiniz. bütün suç cem yılmazın kötü örnek oluyor.

• bende daha önce s2 vardı bununla arasında uçurum fark var müzik sesinde.ses kalitesi ve yüksekliği çok iyi.hoparlör sesi ise s2den biraz düşük.

• O pim yüzünden almayacaksanız zaten almayın Bazı reklam videolarında dikkat ettim çıkarıp kullanıyor bazıları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 7 Eylül 2013; 12:55:36 >
  • 500 e bu cihaz alinir mi? (Red tarifesi uzerine)
    Not: cok fazla oyun oynamiyorum.

Tesekkurler?

• yüzbaşım gülmekten geçirdiğim spazmı anca atlattım. evet o videoları ben de izledim şimdi. demek o pimin esas görevi vibratör olarak kullanılmasıymış. kullanma klavuzunda bu hususa yer verilmiştir muhakkak .
  • oguzhangunes O kullanıcısına yanıt
    500'e havada kapılır Oyun oynasanız da alınır, ilk sayfada oynanış videoları var bakabilirsiniz.. Yani bizim millet bir acaip bir yerden birşey yakaladımmı hemen lince başlıyor, GPU ile alakalı ayrıntılı açıklamalar var konuda.. Alıp kullanan herkes memnun, memnun olmayan kullanmayanlar nedense.İkinci iPhone vakası
  • quote:

yüzbaşım gülmekten geçirdiğim spazmı anca atlattım. evet o videoları ben de izledim şimdi. demek o pimin esas görevi vibratör olarak kullanılmasıymış. kullanma klavuzunda bu hususa yer verilmiştir muhakkak .

Hahaa artık hata bulamıyoruz konu "o tıpayı napıcam"a gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 7 Eylül 2013; 13:25:03 >
  • yüzbaşım arkadaş red tarifesi ile demiş. ben konuyu tam bilmediğimden cevap vermedim ama dün telefonu vodafonda incelerken sordum. faturaya ne gibi bir ek yapılıyor diye. ana mantık şu. vodafone faturalı kullanıyorsanız 2 yıllık yani 24 aylık tarifede kalma taahhüdü ile faturaya ek veriyorlar telefonu. tarife pahalandıkça telefon ucuzluyor. mesela 1000 dk. cep avantaj tarifesinde telefon 40*24=960 liraya geliyor. ben vodafone kullanmadığım için esgeçtim. o yüzden red tarifesinde ne kadar vodafone a bakmak lazım. sitesinde vardır muhakkak. oguzhangünes arkadaşım vodafone sayfasına bir bak derim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.